Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 @ Geozee-E,aj ne seri Kolko god ti njih (njega) voleo, to su cinjenice... Quote
BiserkaB. Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 @ Biserka-Pa ima i tamo jedna Biserka B... НЕМОЈ ПРИЧАТИ?! ја сам била тамо улогована, али када сам следећи пут пробала да се улогујем нисам могла. и не посећујем форум има више од пола године. и контам да немам профил тамо. јеби га.. нека ми неко избрише тај профил, ако може. нећу да идем на форум. Quote
rhapsoad Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 poenta i jeste u acinom i bokijevom naglasku, po tome se razlikuju od iraca meni obojica zvuce dovoljno dobro, a vi ako mozete bolje, osnujte svoje bendove ili nabedite ostale clanove celtsa i stewa da vas postave kao nove pevace a evo za mene najbolje irish pesme u najboljem izvodjenju Quote
BiserkaB. Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 није поента ирски нагласак.... ми ни не можемо да имам ирски нагласак.. поента је у његовом знању енглеског језика који је очајан.. и шта сад?! не зна човек па да га убијеш...... ако може да се поправи ок, ако не ником ништа... Quote
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Brate slusate li vi strane bendove... ovi pevaju tako jednolicno, monotono... slusajte Paddy O'Reilly-a... to je pravi irski vokal... ili njemu slicne... Quote
The Joker Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Da li slusam strane bendove?Jes ti bio na mojoj irish temi? NARAVNO DA IH SLUSAM!!!!! Quote
BiserkaB. Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) наравно да слушамо друге бендове! то је фантастична ирска музика.. ових дана ме Лунаса одушевљава.. иначе, ко је био на Блок фесту, јуче, могао је комотно мене да види како сам се разбила у шутки, првих три песама, а онда како се дерњам уз сваку песму коју су свирали, заједно са Бокијем Стјуем, и мојом верном другарицом, девојком Блафовом, Анђелком, и како сам се опасно нагнула на заштитну ограду, и махала ирском заставом што сам јаче могла.. глас ми је отишао, али вредело је! Sober Paddies су растурили овог пута!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub: :wub: Edited May 4, 2008 by BiserkaB. Quote
The Joker Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Kmek...JEbem ti zivot i sve ti jebem,propustio sam Stew...Nema veze,I'll be back with a vengeance,I will!!! Quote
~Gwendoleen~ Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ahhhh, lol, nisam ni čitala šta gore ima, samo reko' vidim temu... pa da postujem malo utiske. Lol, izvini! Ako ti je lakše, zadobila sam žešće udarce ni kriva ni dužna. lol Quote
The Joker Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa naravno!da sam ja bio tamo,tek bi videla sta je to sutka na Stew!I'LL BE BACK!!!!!! Quote
~Gwendoleen~ Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Hahahahaha, ma ja... Ja sam se ranije kao držala po strani... A sinoć sam stajala skroz napred i igrala kao uključena u struju. Čak sam tako skačući umočila kosu liku u čašu piva! lol A i uhvatila sa sa drugaricom za ruke i počele da se vrtimo, uletele tamo u sredinu, i napravio se krug oko nas, i kako je bilo strašno klizavo, pala sam i istprevrtala se pošteno po podu! Bilo je to dobro! A i dobila sam po cevanici par puta martinkama! Ali to sam tek primetila kad smo izašli napolje. Sve u svemu, ludnica, kao i uvek što je na Irish Stew svirkama! Quote
~Gwendoleen~ Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Hahahahhaha, nećemo da se vređamo! lol Quote
Geozee Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 Ko da je ovo poslednja svirka Stew-a... njihove svirke su skoro svaki dan... Quote
Bejbe Kompajler Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa naravno!da sam ja bio tamo,tek bi videla sta je to sutka na Stew!I'LL BE BACK!!!!!! ццц.... Quote
The Joker Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 http://ie.youtube.com/watch?v=p0SpwEdU5ak&...feature=related E,ovo je keva pesma,krivo mi je sto Stew ne svira istu... Quote
rhapsoad Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 nego sto nego znam, zelena polja francuske je genijalna pesma najjace je to sto text bolje razumem kad slusam irce nego ove nase Quote
Jelles Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Videh da kelti sviraju 16. u livingrumu SKC Zna li neko kolika je cena karte? Quote
Recommended Posts