The Joker Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Nema cene ni na sajtu SKC-a ni na sajtu Kelta. Quote
BiserkaB. Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 500 кинти у претпродаји, Лале ми јавио. Quote
Geozee Posted May 14, 2008 Author Report Posted May 14, 2008 Ne znam kako ce izgledati ta svirka... niti zelim da vidim... Quote
Sojka_Tica Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 fenomenalni su irci....step dance im je odlican..zahteva dosta kondicije pa ti vidi kako ces da odigras ono njihovo "kolce" Quote
bokabokaboka Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Jao, ja sam obozavala da gledam ta 'kolca'.... Nesto u skorije vreme nisam gledala... Moram da nadjem na netu neki dobar snimak.... Quote
BiserkaB. Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 btw, LORD OF THE DANCE & River Dance гостује поново у БГ-у, 29.маја, колико се сећам.... то вреди погледати... Quote
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Drugari,da vamm odmah nesto kazem-njihova kolca naspram nasih kolca su otprilike igranje skolice.Nase narodne igre su NEMERLJIVO TEZE od irskih Quote
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Samo irski,ali je tu bio jedan cika koji je isao na oba,pa nam je demonstrirao. Quote
Geozee Posted May 15, 2008 Author Report Posted May 15, 2008 Aha... pa dobro... ne znam... ja sam isao samo na nash i velika mi je zelja da idem na irski... mogu li da se kupe sad karte za river dance? Quote
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Oces da ti dam par adresa ovdasnjih trupa? Quote
Geozee Posted May 15, 2008 Author Report Posted May 15, 2008 Ne treba hvala... ako bi isao, isao bi u neki ansambl sa drugaricom, posto ona vec trenira... Al hvala u svakom slucaju Quote
EnKi Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Drugari,da vamm odmah nesto kazem-njihova kolca naspram nasih kolca su otprilike igranje skolice.Nase narodne igre su NEMERLJIVO TEZE od irskih A tek igre sa Kavkaza, njihovi kolci su kamikaze Quote
little_wing Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Drugari,da vamm odmah nesto kazem-njihova kolca naspram nasih kolca su otprilike igranje skolice.Nase narodne igre su NEMERLJIVO TEZE od irskih ne mozhesh tek tako retji tako neshto. igrala sam folklor dooosta dugo, a poslednjih 4 godine igram irski ples i teshko je uporediti ih jedno s drugim jer se dosta razlikuju. ipak, ako generalno gledamo, rekla bih da je irish tezhi, jer je drzhanje dosta "strogo" - otvorena stopala, prekrshtena kolena, ravne ruke iza kukova itd. dok je folklor s te strane mnogo opushteniji. sam step je jako tezhak - treba imati ritma, treba stajati na prstima u step-cipelicama, treba udarati pravom jachinom.. a irish nije samo step, vetj se igra i u baletankama, gde se ochekuju ispravljene noge - stopala i kolena, oshtri pokreti itd. folklor je malo opushteniji, ali zahteva, chini mi se, vishe kondicije. u folkloru su bitni pokreti celog tela - a to se razlikuje, naravno, od igre do igre i nije lako savladati sve to. nego, odo' ja u opasan offtopic Quote
Јарослав Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Видим да овде нико ништа не постује, али налетео сам на ово, па реко' да поделим, можда некога интересује. Нови Celtic Woman албум. http://www.mediaboom.org/363254-celtic-woman-believe-2012.html Quote
Masha Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Eee, ja sam taj album preslušala. Fantastično, ništa drugo i nisam očekivala. Quote
Masha Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Da pridodam... fina kompilacija. http://getalbums.ws/folk/509238-celtic-thunder-voyage-2012.html Quote
solicitor Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 The Real McKenzies - Westwinds (2012) Za ljubitelje Irish punka Quote
Recommended Posts