Geozee Posted May 1, 2008 Author Report Posted May 1, 2008 Hahaha... pa valja pomalo... Gledajte sta je pesma: Quote
The Joker Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 (edited) http://ie.youtube.com/watch?v=BsDvmQROMHQ Ma Majkl Fletli je luzer-ovako se stepuje! Uzgred,nije ti nesto pesma Edited May 1, 2008 by The Joker Quote
Geozee Posted May 1, 2008 Author Report Posted May 1, 2008 Evo druge mozda bolje verzije najbolje irske pesme... http://ie.youtube.com/watch?v=BsDvmQROMHQ Ma Majkl Fletli je luzer-ovako se stepuje! Uzgred,nije ti nesto pesma Hahaha... extra je... FOKA ZAKOOOON!!! Extra je sve... al ne moze da mi se poredi sa Step It Out Mary... Quote
Bejbe Kompajler Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 драга браћо Ирци и сви који се тако осећате, 16.5. извол'те у Ливинг нам Рум да пејемо сви заедно уз Ортодокс Келте...!!! Ај па се видимо Quote
The Joker Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Nazdravlje ako su Kelti spali an Living rum... Quote
Bejbe Kompajler Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 ебем те тако негативног!!! Битно је да свирају Келти и да ћем ја да с' олешам Quote
The Joker Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Kelti su na spirali nadole,i to strmoglavce. Quote
rhapsoad Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 gazda living rooma je drug ace seltika tako da oni nisu spali na living room, oni jednostavno sviraju gde hoce oni su u ovom trenutku ubedljivo najbolji bend na ovim prostorima nisam imao pojma da je tako davno izasao irish stew, nabavicu to uskoro... Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Oni iz picke napune veliku salu SKC-a... kako ce ovo da izgleda? Nije mi jasno... Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Isto kao i Alogia u isto prostoru-poput konzerve sardina. Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Ma... kelti su mozda najpopularniji bend u Srbiji... kako ce oni svirku da naprave tamo... sigurno ce da dunu kartu preko 2000... Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Recimo....Ja zaista nemam vise zivaca za Celts koncerte....svaki im je kopi-pejts 6 godina unazad od kad idem na njihove certove,and to add insult to injury,ovaj novi album je grozomoran.BAJAGA bi sklepao boji irish. Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 To je istina, al njihovi koncerti su tako retko, da mi ne dosadi njihova setlista... Jednostavno lepo se osecam kad oni sviraju... po meni bez konkurencije najbolji irish bend u Srbiji (ko da ih imamo mi Bog zna kolko)... ali shamrock rovers.. Pa lik jos kako peva sa pravim irish/scottish naglaskom... ubijaju... Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Dok Acin i Bokijev neocacanski engleski... Quote
BiserkaB. Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 нека поправља тај изговор, оно је смешно како он прича енглески... очајан је... :) Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ko,Aca ili Boki?MA obojica...ali neka,legende su to!!!Obojica! Quote
BiserkaB. Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Боки пре свега..... хахахахахааа!!! нагласак је стварно очајан... Quote
BiserkaB. Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 ма опуштено.... добри су они... свирали су овде у Руми неколико пута.. заправо пет пута.... и сваки пут сам била,.. било је супер. Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Da nemas ti profil na njinom forumu? Svaki cert Stew-a mi je bio odlican i sa svakog saam se vracao izbubecan opako i propisno ,ali prezadovoljan Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Uzasan je naglasak... kao i glasovne mogucnosti obojice... stvarno uzasni vokali... a i ni jedan lik mi nije do jaja... xD Ne gotivim ni jednog ni drugog... Quote
BiserkaB. Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Da nemas ti profil na njinom forumu? Svaki cert Stew-a mi je bio odlican i sa svakog saam se vracao izbubecan opako i propisno ,ali prezadovoljan неееемам.... што? Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 @ Biserka-Pa ima i tamo jedna Biserka B... @ Geozee-E,aj ne seri. Quote
Recommended Posts