WoI Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Mislim ono...da dozvolim da moj omiljeni bend nema topic...jeres mala jeres Sta reci o ovom bendu a da nije receno majke mi. Verovatno jedan od najboljih bendova koji je ikad postajao, na celu sa jednim od najvecim muzicarem na planeti I FOR AN EYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 ...na celu sa jednim od najvecih muzicara! Nije valjda da je i njihova tema nestala. Neeeeeeeeeeeeeee! Gde je tu kosmicka pravda? Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Umal' da zaboravim da napisem da su ponovo oformljeni u postavi sa "Dreamweaver" albuma, dakle: Martin Walkyier - vokal Andy Sneap - lid gitara Simon Jones - ritam gitara Fraser Craske - bas Simon Negus - bubanj Ideja je potekla, verovali ili ne, od Denija Filta kada je Endi Snip radio miks njihovog poslednjeg albuma i Sabbat su odsvirali UK turneju kao predgrupa za Cradle Of Filth. Zanimljivo je cuti koliko je Deni pokupio Martinovih pevackih fora na novom albumu, narocito ono posebno naglasavanje reci. Quote
WoI Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 Izvinjavam se ono juce sam imao temperaturu pa nisam znao sta kucam Jebga Dany pokusava da kopira coveka al to mu nece ni za jedno 150 godina uspeti Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Sabbat je jebeno najbolji engleski produkat...zajedno sa Skyclad... Mnogo mi je drago sto su united again Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Jebga Dany pokusava da kopira coveka al to mu nece ni za jedno 150 godina uspeti Naravno da nece, jer nemaju istu boju glasa. Deni je mnogo pistaviji od Martina, koji je na starim albumima prosto razarao snagom. Quote
Angelystor Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 I said it once, I'll say it as many times necessary...Martin je najbolji tekstopisac u heavy metalu. Postujem i njega i Andyja neizmerno za sav rad, i Sabbata normalno A sada sam OPET provalio da ja josh uvek nemam Mourning Has broken..no chuh da nije ni blizu prva dva..ali ipak treba chuti. The clerical conspiracy begins, We shall wash away your sins- We have come to purify, To purge you of your liberty- Absolve you of all sanity, The 'truth' you want to hear We shall provide Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Kad sam konacno prelusao "Mourning Has Broken", shvatio sam da ljudi prelako odbacuju taj album kao nebitan. mjuzicki je odlican, jer je ionako Endi Snip pravio muziku za Sabbat. Problem je sto nema Martinovih tekstova i onog njegovog karakteristicnog glasa. Istina, ni pevac iz tog perioda, Rici Desmond, uopste nije los, samo nije Martin. Fali mu njegova harizma. Quote
WoI Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 hehe ni aj jos nisam preslusao mourning pre svega zato sto Martin nije bio u bendu ali kao ono mozda cu ga jednog dana ipak poslusati. Ali ipak, Sabbat nije Sabbat bez Martina Think for just one moment and I'm sure that you will see, the moral of this story - that what shall be must be. He who gives his soul to Hell, must dare to pay the price, he versed in divinity must live a noble life - OR ELSE HE IS DAMNED! Po meni najjaca Sabbatova pesma Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nisam ni ja cuo MhB...a imam veliku zelju! Quote
ΣΟΚΙ Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 ajde svi da smarate frubija da ih dovede...odmah...ja ga konstantno smaram za sodom i ne treba mi pomoc...a za sabbat malo vi... xD...ajde odma' na legasi da ga smarate...kada ga sretnete da ga smarate...da ga zovete u pola noci da ga smarate...ako vam trebaju saveti(naravno u vezi smaranja) pitajte mene... Quote
WoI Posted October 10, 2006 Author Report Posted October 10, 2006 da ga zovemo u cetiri ujutru konstantno Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 A mozda i pitamo za kartu za Exodus Sumnjam da ce oni praviti turneju po svetu...mada ko zna... Quote
Kali Agna Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 albumi iz 80-ih rulaju ostalo nisam slusala za @@: aj ti smaraj frubija da dovede assassin pa mozda dobijes pomoc za sabbat Quote
RNA Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Oni nemaju albume koji nisu iz 80-ih. Sva tri su izdata tada. Sta ce ti Assassin? Jesi li ti cula kako zvuci njihov novi album? J.b.n. hard core! Quote
Grobodan Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Jebo Assassin! Hocemo Sabbat,ali Japanski,pa i Engleski Quote
RNA Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Mars, more! Prvo engleski! Mislis da Gezol po legendarnosti moze da sjebe Martina? Nema sanse! Quote
Grobodan Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Znao sam da cu da izazovem ovakve reakcije Mogu oba u isto vreme,ala bi to bila svirka Nesto sam cuo da su Englezi tuzili Japance (koji su,inace,pre uzeli to ime...).Zna neko nesto o tome? Quote
RNA Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Bas sam se pitao kako da niko nikog nije tuzio. Japanski Sabbat je valjda nastao par godina pre engleskog, samo sto su Englezi za kratko vreme postali opste poznati. U slucaju dva tako dobra benda, podrzavam kohabitaciju pod istim imenom. A koncert sa oba benda bi bio apsolutno legendaran. Mozda se sretnu na nekom festivalu. Quote
Angelystor Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Imaju li japanski Sabbatovci uopste svirke po Evropi? Quote
Grobodan Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Imaju,ali nesto su se ulenjili poslednjih par godina,i sa svirkama i studijski. Zamisli - elitna svirka Sabbat eng + Sabbat jpn,jedna svirka samo u Srbiji Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Double Sabbat...heh..to bi bilo neverovatno mocno!!! Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Zamisli - elitna svirka Sabbat eng + Sabbat jpn,jedna svirka samo u Srbiji Sto bi rekli Depeche Mode - Dream on, dream on... Quote
WoI Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 haha grobe ti si bas sanjar a Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ah pa i to neko mora da radi(izmedju davanja informacija o karti za Exodus) Quote
Recommended Posts