Kali Agna Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Oni nemaju albume koji nisu iz 80-ih. Sva tri su izdata tada. Sta ce ti Assassin? Jesi li ti cula kako zvuci njihov novi album? J.b.n. hard core! izvini. istripovala sam se da je jedan album izdat 90-te, tako nesto. mislila sam na prva dva sta ce mi assassin? jebote, ja obozavam taj bend! nisam slusala poslednji album, ali jako postujem stari rad. ali jbg, nije za svakoga nemacka skola Quote
Grobodan Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Nije za svakoga?Pa svako voli prva 2 Assassina,ali ovaj treci...neka fala. Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 3 ne mogu da smislim...sta im bi ne znam...prva 2 - Kvlt! Quote
Dead Man Drinking Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Nisam cuo "Mourning has broken", ali su prva dva vrh. Ne znam koji je album bolji. Sta bih dao da ih cujem u beogradu Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 3 Frubija,Grave i Karta za Exodus...konacna ponuda... Quote
Grobodan Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Zar bi mene dali? pa sta bi bez mene,picke jedne... doduse,ja bih vas sve dao za japanski Sabbat dobro,ajde,i Martinov Inace,Martin ce da gostuje na novom Astarte albumu,ako nekog zanima. Quote
WoI Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 astarte ne volim ali cu vala samo zbog ovoga da skinem taj novi album Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Zar bi mene dali? pa sta bi bez mene,picke jedne... doduse,ja bih vas sve dao za japanski Sabbat dobro,ajde,i Martinov Inace,Martin ce da gostuje na novom Astarte albumu,ako nekog zanima. Jebi ga druze...volimo te ali...greater good... Quote
WoI Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 lepo zbori koleza Star Grave mi te volimo jebga,al Martina volimo vise Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Que Sera Seta...ili Ko sere sere! Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Inace,Martin ce da gostuje na novom Astarte albumu,ako nekog zanima. Pf, hoce li ta Tristessa jednom napraviti dobar album, na kome ce samo muzika govoriti da je dobar,a ne da gostuje jos neki poznati muzicar? Naravno da joj niko nece odbiti poziv. Ni Shagrath nije. Riba metalka, pa jos dobro izgleda, posebno za Grkinju. 1 Quote
Grobodan Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Pf, hoce li ta Tristessa jednom napraviti dobar album, na kome ce samo muzika govoriti da je dobar,a ne da gostuje jos neki poznati muzicar? Naravno da joj niko nece odbiti poziv. Ni Shagrath nije. Riba metalka, pa jos dobro izgleda, posebno za Grkinju. Ja to kad sam rekao na Astarte temi,svi me napljuvali Isto razmisljamo. Jes da nisu nesto,ali ko je lud da im odbije gostovanje? Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Damnit...hocu i ja da gostujem kod nje...aaaahhh... Quote
Џрк Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Majke mi. Grave idi im gostuj. Evo uzmi pseudonium Anal Blasphemerion Quote
Grobodan Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Bi ja,ali nece one mene. Da im iznesem svoje preporuke,osnivac Anal pokreta,nije to mala stvar. Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Damnit...hocu i ja da gostujem kod nje...aaaahhh... A stara me po glavi kisobranom osine i ljutito kaze... HOCES KURAC, SINE. Tako je govorio Rambo Amadeus. Quote
WoI Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 u sad sam naso i skinos a neta Sabbat kada su ga emitovali preko BBCa 1986 Znaci bog te mazo kakav je Martinov glas ne bi ste ga prepoznali nikad. Ko neki gnom da je Ima i pesma The 13th Desciple koja je ustvarii pesma Horned Is The Hunter Odlicno,sirovo,jednom recju jebe kevu Quote
kuruz Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 A stara me po glavi kisobranom osine i ljutito kaze... HOCES KURAC, SINE. Tako je govorio Rambo Amadeus. U shkolu sam im'o ja petice sve,samo iz vladanja bogami ne! Quote
Grobodan Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 LivingForMetal.com: The "Dreamweaver" era of SABBAT is opening several shows for CRADLE OF FILTH in the U.K. in December, How did the reunion shows for SABBAT come together? And how is it seeing the guys again and jamming with them? Any chance of more SABBAT shows or a live recording of these new ones? Andy: It came about because Dani [Filth] and Paul [Allender] asked me, and it seemed like a fun thing to do, with no major out going. We are just doing it for the fun of it, they're good friends and we actually all get along really well now we've grown up a bit and there is no goal involved. We are talking about doing a few European festivals next year also, but with my schedule and the other guys are busy doing their own things also, it's only going to be the odd select gig. Wacken 2007 100 % Quote
StarbreakeR Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Damnit...mislim da je krajnje vreme da pocnem da sakupljam kintu za Wacken...ali ispiti!!! Quote
Recommended Posts