LoveHateLove Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 masters of horror - imprint !!! btw. ako neko moze da mi nabavi oba serijala, ljubim ruke, vodim na pice i ovo-ono..! Ja imam prvi serial 12 epizoda,nemam jedino ovu od Miike-a,ako si zainteresovan posalji PM. Quote
Lucio Holocausto Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 gladala sam zebramena. nije loš, ali malo smori. definitivno nije jedan od njegovih boljih. ZEBRAMEN TE SMORI!!!??? :shock: Nisi ti gledala Desecration, tad bi znala pravo znacenje reci smor Zebramen je meni genijalno sranjce, mada nije ni priblizno klasicnom Miikeu... za sad su mi medju njegove bolje spadaju Koroshiya 1 (uncut verzija) i Audition. ostali su mu podjednako dobri, ali ova dva su mi nekako posebno draga. Jel gledao neko Yakuza Demon? kraj me je poprilicno iznenadio... ceo film normalan, i onda se desi ono (necu da kazem zbog onih koji ga nisu gledali) ... Quote
Roadchick Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Ja imam prvi serial 12 epizoda,nemam jedino ovu od Miike-a,ako si zainteresovan posalji PM. Hvala ti puno, ali u medjuvremenu sam nabavila sve Quote
gadget Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 ko je raspolozen da se mnja sa takashi miikeovim filmovima neka se javi na pm. ja nemam bash puno njegovih filmova, 10-15 , ali imam i neke druge japanske boleshtine. sad me mrzi da pravim spisak, ali napravicu vec... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Eh chak mu i buckehead napravi pesmu obozavam ovog cara Quote
Recommended Posts