Lunar Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Neverovatno, ali novi Blut Aus nord je predivan. Mislim nisu meni bili loshi ni MORT ni Odinist, ali ovo je bre prava stvar. Vratili su se i Black metalu i poceli su da intezivnije koriste klavijature i neke psihodelichne soloe i deonice. Sve u svemu novi album kida , mnogo dobra stvar. Verovatno posle WWTG njihov najbolji album. Ako pratimo tradiciju, mozda nesto ovako slichno da zvuchi sledeci ili onaj posle sledeceg albuma DSOa. Posto FAS i Si Momentum abnormlano liche na WWTG, bash onako slasno kopiraju. Quote
oʞɾoƃ Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Posto FAS i Si Momentum abnormlano liche na WWTG, bash onako slasno kopiraju. 3 Quote
morbid god Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ruku na srce, nije bas da ne lice. Nije da Lunar prica bezveze, jasno se vidi uticaj tog albuma na kasniju DSO fazu. Inace, strasan bend. Ovu njihovu poslednju fazu mogu da slusam jedino u specificnom raspolozenju, jer ponekad oce da smaraju sa eksperimentisanjem. Ali Ultima thule, Memoria v., Mystical beast & Works Blut je vrlo potcjenjen bend.. Quote
Grobodan Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Gojko je toliki religious zealot da ne moze da prihvati napad na vrhovno bozanstvo svog panteona Btw, vidim da ne rekoh - zadnji album bas fin. Quote
morbid god Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Navalica prosjecnih bendova i trendi fanova je srozala religiozni bm. Nekad je to bilo drugacije.. Quote
Lunar Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Jbg. Gojko trebao si da poslushash TWWTG, pre nego sto si postovao. Inache ima josh par stvari koje su slichne izmedju DSOa i BANa, to je da im se neznaju ko su clanovi nit kako izgledaju, nemaju uzivo nastupe, TWWTG je imao teolosku tematiku pre Si Monumentuma itd..... Morbid God: Sa novim albumom vratili su se black metalu, tako da poslusaj, daleko je manje avangardniji od predhodna dva. Quote
Talvi Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Meni je, licno, Blut Aus Nord oduvek bio svetlosnim godinama ispred DSO. My two cents. Quote
morbid god Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Morbid God: Sa novim albumom vratili su se black metalu, tako da poslusaj, daleko je manje avangardniji od predhodna dva. Slusao sam kad je izasao, podnaslov albuma se slaze sa muzikom. Mnogo dobro Quote
Miilos Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 "BLUT AUS NORD : "What Once Was" is completed. All elements are in our hands and will be sent to press shortly. The artwork for the split gathering BLUT AUS NORD, ANIMUS MORTIS and LORN should be completed soon." Sviđaju se oni meni, ali imam osećaj da bi bili mnogo bolji kada bi malo ređe izdavali albume. Quote
oʞɾoƃ Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 8 albuma za 16 godina, nije to baš ne znam kakva hiperprodukcija, pogotovo što ne sviraju uživo... 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Tek sad sam stigao zaista da se posvetim poslednjem albumu, fantastičan je. Retko se za black metal može reći da je lep, ali ovaj album to jeste. Quote
Samhain Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 nisam pretjeran fan ovog štiha ali stvar Procession of the Dead Clowns mi daje jezu... Quote
oʞɾoƃ Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 BLUT AUS NORD : We have all pieces in hand for the vinyl editions of "Ultima Thulée" and "The Mystical Beast of Rebellion". As a reminder, the second will come with 3 new songs, clocking-in at 37 minutes of freshly-composed hymns to complete the original opus released back in 2001. This MMX version of "The Mystical Beast of Rebellion" will also be released as 2xCD. Both vinyls are going to press in the coming days. The CD version is planned to be released in December. Furthermore, the recording of "777" is almost complete. Expect it out early 2011. Quote
Talvi Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) France's BLUT AUS NORD will release their new album, "777 - Sect(s)" , on April 19 (one day earlier internationally) via Debemur Morti Productions. Edited February 9, 2011 by Talvi Quote
iron will Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Супер. Имам висока очекивања, надам се да неће забрљати. Quote
Lou Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Baš sam video vest pre neki dan, ali nije bilo datuma. Sigurno će biti do jaja, samo kada se pogleda šta su objavili prethodne dve godine... Quote
Miilos Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Koliko ja vidim na njihovom sajtu piše da ove godine treba da izađu 3 albuma: 777 - Sect(s) - April 777 - The Desanctification - Septembar 777 - Cosmosophy - Novembar Quote
Talvi Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 France's BLUT AUS NORD will release their new album, "777 - Sect(s)" , on April 19 (one day earlier internationally) via Debemur Morti Productions. Recorded, mixed and mastered at Earthsound Studio, the CD represents BLUT AUS NORD's most nightmarish voyage yet . The amazing artwork was created by Chilean artist Daniel Valencia from Fenomeno Design and can be seeen below. "777 - Sect(s)" track listing: 01. Epitome 1 02. Epitome 2 03. Epitome 3 04. Epitome 4 05. Epitome 5 06. Epitome 6 The effort will be made available in a six-panel digipack CD and noble 12-inch LP. Quote
AstralliS Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Omot mi se sviđa, al' mi se tracklist ne sviđa. Skoro sam naišao na jedan bend, nazivi albuma su ima na foru: 1, 2, 3... A naslovi pesama 1.1, 1.2, 1.3... 2.1, 2.2... Funny Quote
oʞɾoƃ Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Nije to neki bend, to je Darkspace, jeb'o te Bog. Quote
morbid god Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Dobar je Darkspace, i meni se svidja. Quote
Recommended Posts