Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

off :D

divan moderator

Visoki ciljevi. :haha:

Nego kako <3

To znanje koje ja volem sigurno ne drzi moj profesor latinskog, i onako je bio alkos kompleksas :haha:

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1
Posted (edited)

Svi smo divni.

Talvi, skontah te malopre na Scrobbleru, baš si navalio. Meni je to još uvek najslabiji deo trilogije.

Edited by Lou
Posted

Pa da, i jeste najjednostavniji, ne znam koliko ti je to presudilo u utisku na prvo slušanje. Ona dva su meni uglavnom izjednačena, svaki u svom fazonu, naravno. S' tim što prvi možda ima malu prednost, ipak je onaj prvi rif jebanje univerzuma. :D

Upali ste obojica, a nisam ni osetio. :ph34r:

Posted (edited)

Ja sam poslusao prvo samo prvi, pa sam onda sacekao drugi i treci da pustim sva 3 na gomili, tako da mi je prvi jeste najsvareniji, ali ne mislim da je treci najslabiji, i misljenja sam Blagojevog, da ih treba slusati ođednom

A i on generalno sve zna i uvek je u pravu, pa se valja upravljati po njemu

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1
Posted

pa jeste imala uticaja i jednostavnost i sam taj neki vajb albuma, najviše se uklapa uz neki moj lični ukus pa zato. prvi deo mi je ok legao isprva skroz, a drugi je bio najproblematičniji no izlazim i sa njim na kraj polako :D

Posted (edited)

Taj jedini baš vuče na Godflesh, po mom mišljenju; sad ću da vidim koliko imaš skroblova toga, pa da povežem izlaženje na kraj sa neiskustvom.

Edited by Lou
Posted (edited)

Ja mahom ne znam sta se nalazi u kojoj pesmi, upamtio sam one disonantne rifove sa pocetka prvog dela, i posle jedna laganija kompozicija ciji me vajb u dobroj meri podseca na Wanderer od Emperor, negde posle toga se utopim i vise mi nije bitno sta je kojim rednim brojem obelezeno

vazno da je epitome

Taj jedini baš vuče na Godflesh, po mom mišljenju; sad ću da vidim koliko imaš skroblova toga, pa da povežem izlaženje na kraj sa neiskustvom.

Jebali vas skroblovi,

Ja pustio prvi Godflesh jednom i to je to, moram i ja da radim :ph34r:

kurac kad nema covek vremena, a ja opterecen da sve redom poslusam

od Neurosis sam npr vrteo samo onaj pank :haha:

bas je zivo ovde veceras

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1
Posted

Dobro je što je Talvi prekinuo priču o latinskom i ostalim srednjoškolskim jadima, ali:

S' tim

I ti posle nekom pričaš da nije učio školu. :haha:

Preslušah sad ovaj prvi deo, al' nešto površno, ipak bih pre sva tri odjednom, samo nikako da stignem.

Epitome I, onaj deo oko šestog minuta je da s'usereš :bigblue:

Jebali vas skroblovi,

E baš, samo premeravaju po tom lastu, kol'ko si ovo slušao, kol'ko si ono slušao :bigblue:

Posted

Ja sam mislio da je pravilno i ovako i onako

Sacje dodje Batica da mi kaze da sam nepismen :haha:

cu pustio prvi godflesh jednom i to je to

kako izvaljujete ovolike gluposti i ostanete zivi nije mi jasno

ih pa ja mora kazem istinu, sigurno necu da kazem da sam ga slusao :P

• Downvote 1