Demon Seed Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Boli nas kurac, bolje da imam 5 i da ne znam, nego da znam i da imam 2. Ko im jebe mater, i njima i njinome znanju 1 Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 off topic: celu veče Cosmosophy na repeat, sjajnoća Quote
Demon Seed Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 (edited) off divan moderator Visoki ciljevi. Nego kako <3 To znanje koje ja volem sigurno ne drzi moj profesor latinskog, i onako je bio alkos kompleksas Edited August 29, 2013 by Demon Seed 1 Quote
Lou Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 (edited) Svi smo divni. Talvi, skontah te malopre na Scrobbleru, baš si navalio. Meni je to još uvek najslabiji deo trilogije. Edited August 29, 2013 by Lou Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 meni on najlakše legao na prvo slušanje od svih i evo baš sad, teče samo tako još uvek Quote
BLAGOJE Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 cu dio,nema tu djelova,ili se slusa cijela ili ccpk Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 pa nisu izašli u isto vreme jbg, svaki se vario ponaosob Quote
Lou Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Pa da, i jeste najjednostavniji, ne znam koliko ti je to presudilo u utisku na prvo slušanje. Ona dva su meni uglavnom izjednačena, svaki u svom fazonu, naravno. S' tim što prvi možda ima malu prednost, ipak je onaj prvi rif jebanje univerzuma. Upali ste obojica, a nisam ni osetio. Quote
Demon Seed Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 (edited) Ja sam poslusao prvo samo prvi, pa sam onda sacekao drugi i treci da pustim sva 3 na gomili, tako da mi je prvi jeste najsvareniji, ali ne mislim da je treci najslabiji, i misljenja sam Blagojevog, da ih treba slusati ođednom A i on generalno sve zna i uvek je u pravu, pa se valja upravljati po njemu Edited August 29, 2013 by Demon Seed 1 Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 pa jeste imala uticaja i jednostavnost i sam taj neki vajb albuma, najviše se uklapa uz neki moj lični ukus pa zato. prvi deo mi je ok legao isprva skroz, a drugi je bio najproblematičniji no izlazim i sa njim na kraj polako Quote
Lou Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 (edited) Taj jedini baš vuče na Godflesh, po mom mišljenju; sad ću da vidim koliko imaš skroblova toga, pa da povežem izlaženje na kraj sa neiskustvom. Edited August 29, 2013 by Lou Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 nije problem u Godflesh-u, volem ja njih, nego mi je baš masivan a nekako minimalistički bio pa mi je naporan bio za slušanje zbog toga Quote
Demon Seed Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 (edited) Ja mahom ne znam sta se nalazi u kojoj pesmi, upamtio sam one disonantne rifove sa pocetka prvog dela, i posle jedna laganija kompozicija ciji me vajb u dobroj meri podseca na Wanderer od Emperor, negde posle toga se utopim i vise mi nije bitno sta je kojim rednim brojem obelezeno vazno da je epitome Taj jedini baš vuče na Godflesh, po mom mišljenju; sad ću da vidim koliko imaš skroblova toga, pa da povežem izlaženje na kraj sa neiskustvom. Jebali vas skroblovi, Ja pustio prvi Godflesh jednom i to je to, moram i ja da radim kurac kad nema covek vremena, a ja opterecen da sve redom poslusam od Neurosis sam npr vrteo samo onaj pank bas je zivo ovde veceras Edited August 29, 2013 by Demon Seed 1 Quote
kuruz Posted August 29, 2013 Author Report Posted August 29, 2013 drugi deo najbolji, naročito Epitome X i XII 1 Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Nigga, 99 listens, get the fuck out. šta oćeš, to je super imajući u vidu koliko slušam kantri seljanu po ceo dan Quote
Lou Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 Juriš ravnotežu. Ne mo'š isterati selo iz seljaka. Quote
Talvi Posted August 29, 2013 Report Posted August 29, 2013 ne ide selo nigde, ponosno stoji tu gde je Quote
BLAGOJE Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 cu pustio prvi godflesh jednom i to je to kako izvaljujete ovolike gluposti i ostanete zivi nije mi jasno Quote
Antikristina Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Dobro je što je Talvi prekinuo priču o latinskom i ostalim srednjoškolskim jadima, ali: S' tim I ti posle nekom pričaš da nije učio školu. Preslušah sad ovaj prvi deo, al' nešto površno, ipak bih pre sva tri odjednom, samo nikako da stignem. Epitome I, onaj deo oko šestog minuta je da s'usereš Jebali vas skroblovi, E baš, samo premeravaju po tom lastu, kol'ko si ovo slušao, kol'ko si ono slušao Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 To bre sestro, crni metal valjda je pravilno s i sapostrof i bez apostrof 1 Quote
Antikristina Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Nije bre, šta ga braniš Bar nije bilo dok sam ja učila školu Quote
Demon Seed Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 Ja sam mislio da je pravilno i ovako i onako Sacje dodje Batica da mi kaze da sam nepismen cu pustio prvi godflesh jednom i to je to kako izvaljujete ovolike gluposti i ostanete zivi nije mi jasno ih pa ja mora kazem istinu, sigurno necu da kazem da sam ga slusao 1 Quote
BLAGOJE Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 najbolje da si se pokrio usima i cutao 1 Quote
Recommended Posts