Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sam veoma radoznala osoba :D

Uporedi moje interesovanje sa onim što je rekao Вуду Соло МЕ. Zanima me dokle ide ljudska glupost i ludorije. To ne znači da doživljavam klimaks na iste fotke, klipove,... ;)

Ono što si ti rekao je takođe tačno, nažalost. A tako malo treba da se uključi mozak. Samo malčice i svet bi bio lepše mesto :D

Opet, ja ne pricam o bolestinama tipa igre sa izmetom i ostalo. govorim o normalnim stvarima.

Posted
Iskljucivo perverzije- samo napred.

Trenutno nemam inspiracije, kren'te prvi, pa kad se nalozim postovacu

Pa kreni neinspirisani čoveče, samo napred. ;)

Posted
Opet, ja ne pricam o bolestinama tipa igre sa izmetom i ostalo. govorim o normalnim stvarima.

to sa izmetom ne mora biti nužno boleština i iživljavanje nego može biti izraz (mada preteran) intimnosti i obožavanja osobe sa kojom si u vezi. kad se pomene scat ja se uvek setim jednog stiha dr. Milića Vukašinovića iz pesme Tike tike tačke: "ma šta oderat', poj'o bih joj govno kao ćevap!"

i zaista, koliko moraš obožavati jednu osobu da bi joj pojeo govno kao ukusno jelo sa roštilja. to je tolika iskrenost i predavanje sebe, da si spreman na svaki mogući izraz bliskosti, pa čak i prema izmetu te žene. ja nisam došeo do tog stadijuma intime :cry: , ali pokušavam da shvatim takav odnos. kapiram, obožavaš sve što ona jeste, spolja i iznutra, sve što iz nje izlazi i odvaja se u spoljni svet, kao mr. Hankey i njegovi drugari :no: u takvom duševnom stanju i najgore poniženje ne predstavlja ništa, svaki tabu je srušen.

sad me Varg podsetio sa trećom fotkom na ono što je meni fetiš u zadnje vreme, a to je squirting/gushing iliti ženska ejakulacija. zašto to, pa zato što je retka pojava u prirodi. evo jedne ilustracije od koga drugog nego kraljice squirt-a Cytherea-e.

pic010.jpg

šta reći za ovaj pneumatski štrc? respekt za kraljicu :cool:

Posted

Ehm ....

Stavljajte fotke kao linkove a ne direktno, kako ih Axeanosilas ne bi brisao!

To je pravilo - samo za ovu temu! :da:

Posted
to sa izmetom ne mora biti nužno boleština i iživljavanje nego može biti izraz (mada preteran) intimnosti i obožavanja osobe sa kojom si u vezi. kad se pomene scat ja se uvek setim jednog stiha dr. Milića Vukašinovića iz pesme Tike tike tačke: "ma šta oderat', poj'o bih joj govno kao ćevap!"

i zaista, koliko moraš obožavati jednu osobu da bi joj pojeo govno kao ukusno jelo sa roštilja. to je tolika iskrenost i predavanje sebe, da si spreman na svaki mogući izraz bliskosti, pa čak i prema izmetu te žene. ja nisam došeo do tog stadijuma intime :cry: , ali pokušavam da shvatim takav odnos. kapiram, obožavaš sve što ona jeste, spolja i iznutra, sve što iz nje izlazi i odvaja se u spoljni svet, kao mr. Hankey i njegovi drugari :no: u takvom duševnom stanju i najgore poniženje ne predstavlja ništa, svaki tabu je srušen.

Covece, ja nis ebe ne volim toliko da bih pojeo svoje govno, a kamo li nekog drugog.

sad me Varg podsetio sa trećom fotkom na ono što je meni fetiš u zadnje vreme, a to je squirting/gushing iliti ženska ejakulacija. zašto to, pa zato što je retka pojava u prirodi.

http://vod.all-sex-links.com/video/89099/E...325&ct=8782

Posted

Ne znam kako je tema skrenula u neki bukvalno sh!tty offtopik, ali dajte malo vise diskusije o bedevijama i ostalim ljubavnicama, zajebi vrsenje nuzde jedni po drugima i guranjem flasa dze im nEje mJesto! :uhoh: Branco Cockica vas samo gleda (uz Vjeron'ku)... :ph34r:

:D

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

kad bi sisus,upozno ove sto gaji po avatarima,mislim da mu se ninajednu u takvim stanjima sa sisama ne bi digo.

Posted

Ne brini se ti za mene. Moja hidraulika odlično radi.

Mada, nisam ljubitelj takvog vezivanja. Avatar je tu samo da šokira.

Posted
Најблаже речено - фасциниран, нисам ја неки љубитељ порнића, али оно је стварно сјајно...

Иначе, ово је та сцена, па ко воли нек изволи...

http://rapidshare.com/files/124569058/Naom...g_Wet_Asses.rar

cekaj i ti si mi kao neki pravoslavac sada?

Emo je gay!

emo je gej kao i iskompleksirani debili koji to stalno moraju da isticu

Posted

Ova levo ti je Džina Lin, ona desno - Kristal Stil.

Dok ova što čuči ... jebem li ga koja je.

I kačite linkove, a ne IMG jebot otac! :)

... po mogućnosti s' pervertidnim radnjama. Ko šiša Iku, on je manjina. :mhihi:

Posted
Ova levo ti je Džina Lin, ona desno - Kristal Stil.

Dok ova što čuči ... jebem li ga koja je.

I kačite linkove, a ne IMG jebot otac! :)

... po mogućnosti s' pervertidnim radnjama. Ko šiša Iku, on je manjina. :mhihi:

znam za ginu i Kristal, njihov sam fan, posebno ove prve ;)

A ova slika uopste nije ''nekorektna''. Nema golotinje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...