Sisus Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Liz Vicious je dobra, overite njene galerije. Jeste da je teen gothic girl, ali je jebozovna. Gledao sam neki anal sa njenog sajta. Not bad. Mada, meni ni jedan anal nije los.
Orochi Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Da li je neko gledao oral sa vampirkom? U fazonu devojka sa ogromnim ocnjacima,belim socivima itd daje oral. Jako zajebano,pitam se kako je uspela :huh:
Nisko_Se_Mazim Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Pa kako da vidimo kada ne dajes linkove?
Novaliis Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Da li je neko gledao oral sa vampirkom? U fazonu devojka sa ogromnim ocnjacima,belim socivima itd daje oral. Jako zajebano,pitam se kako je uspela :huh: Iskustvo brale
Josif Visarionovič Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Ja sam davno gledao neko sranje sa vampirima,i na kraju dosla neka masna valjda glavna vampirka.I neki panj sto je tresao ove dobre zakuca toj debeloj u dupe,napravila facu kao trolejbus da je maznuo.uzas
Сталкер Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Lele, totalni opoziv, apokalipsa! http://www.boobieblog.com/Video/Video483.html
_Grotesque_ Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Lele, totalni opoziv, apokalipsa! http://www.boobieblog.com/Video/Video483.html Aajde, bre jbt.. Presede mi!
vudun Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Могу да замислим какво је блаженство Сисуса спопало, када је одгледао клип.
Grobodan Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Zajebano ali nije prejebalo kultne hobotnice posle kojih nisam isti covek.
El Karnisero Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Apokalipsa stvarno. Gde bre nalazite ove bolestine???
vudun Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Zajebano ali nije prejebalo kultne hobotnice posle kojih nisam isti covek. Hahahah!!! Je l' si skinuo hobotničare. Koji je link? Baš bih voleo da vidim dokle ljudska boles' može ići sa takvim perverzijama. Nadam se da ću ostati isti čo'ek k'o i pre.
Novaliis Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ма, како може хоботница?? Него имао сам један линк ка листи сексуалних перверзија, има болештина стварно. Мени је посебно бизарна потреба за сексуалним иживљавањем над дрвећем. И смешно и бизарно у исто време.
Grobodan Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 (edited) @ Vudu : Nisam, samo gledanje omota mi je pruzilo transcendentalna iskustva i povelo moje misli u polja za koja nisam znao da postoje. Iskreno, plasim se da skinem. @Varg : daj fotke sa drvecem molim te. Edited November 29, 2008 by Grobodan
vudun Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Хех, можда и имаш право! Ма, како може хоботница?? Него имао сам један линк ка листи сексуалних перверзија, има болештина стварно. Мени је посебно бизарна потреба за сексуалним иживљавањем над дрвећем. И смешно и бизарно у исто време. Линк ор ит диднт хепнс.
vudun Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Сад ћу бацим поглед на перверзњаковиће. Него Враже, има ли иђе неких експлицитних сцена по леду и вејавицама? Типа орал секс са снешком белићем енд стаф... Ти си снежни човек, зимофил ... верујем да си трагао за таквим сајтовима.
Сталкер Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 (edited) @Vudu: Sisus je garant doziveo neopisivo blazenstvo, buduci da je nasao svoju izgubljenu apostoklinju Imaju japanci jos gorih stvari, ja sam bio u posedu diska s morskim plodovima. Morski krastavac, jegulja, razne sitne ribe ( u ribi ) i slicne radosti. Valjda je bio sajt www.genki-genki.com ili slicno tome. Disk, to jest film, je prajsles za svaku zurku, da se podvali u dividi plejer kada masa to najmanje ocekuje Jeste to sajt, ali je za sada mrtav... "JAPAN: Producing 65% of the worlds weird shit since 1954. " Link do slike: ( Ne klikci kome je srce i zeludac slab ) http://bp0.blogger.com/_4xKSblxGEtw/R55dBB...h/tm_gen017.jpg Edited November 29, 2008 by Сталкер
Novaliis Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Сад ћу бацим поглед на перверзњаковиће. Него Враже, има ли иђе неких експлицитних сцена по леду и вејавицама? Типа орал секс са снешком белићем енд стаф... Ти си снежни човек, зимофил ... верујем да си трагао за таквим сајтовима. хехе, имао сам неке слике голих цица у снегу. Дакле, за онај линк. само кликните ''ај лајк ту воч'', и отвориће се листа.
Sisus Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Могу да замислим какво је блаженство Сисуса спопало, када је одгледао клип. Znam vec za tu ribu, gledao sam klipove. Mislim cak da sam i link ostavio. Bila je i riba sa dve picke. Мени је посебно бизарна потреба за сексуалним иживљавањем над дрвећем. Mislis na onaj klip sa Exit-a? Sisus je garant doziveo neopisivo blazenstvo, buduci da je nasao svoju izgubljenu apostoklinju Da, Čmarija AnalGena.
Сталкер Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ovaj thread zvanicno ima i sveca: S 19 6 Prepodobni Sisoje Veliki
Guest Lukas Ацовић Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 crno bijeli svijet ovo će chika Aca da pamprchi na sledećoj tur-neji na servenoamerichkom kontinentu shmrk!
Sisus Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 http://galleries.40ozbounce.com/pb02/pb02_kapristyles/14.jpg
Mustang Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Znao sam ko ce da se pojavi odmah :) Ako , ako, super post
Recommended Posts