Sisus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Meni je devojka u vise navrata rekla da mi je lep.
Sisus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Pa kao sto picka moze da bude lepa i ruzna, izgleda da moze i kita.
Fapril ethereal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 moja bivsa devojka mi je rekla da bi volela da mi je deblji... zato je i bivsa!
Sisus Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 moja bivsa devojka mi je rekla da bi volela da mi je deblji... zato je i bivsa! Lepo ja kazem da one vole debelo.
Fapril ethereal Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 dok ova sadasnja trazi da ga redovno brijem... sav se isechem kad krenem da brijem prepone! sledeca ce valjda da mi trazi da nosim tange...
Josif Visarionovič Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) Mora da svrbi u picku materinu. Ja samo povremeno skratim dlake i to svrbi, mogu samo da zamislim kako je kad sve obrijes, pa kad pocnu da rastu. Mene kako kad,ali retko me svrbi iako redovno brijam sve dole. I evo za tebe nesto Edited February 6, 2009 by Josif Visarionovič
Nisko_Se_Mazim Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 (edited) Au pa ja izbegavam Imam dlakave noge,stomak i grudi pa ako skroz ucosavim prepone nece izgledati bas najbolje a ondak moram depilirati i celo telo a to ne dolazi u obzir zaista Zato najbolje potkratiti malo makazicama ili brijacem-ne mora skroz do kraja I svrbi jebote dosta kada izbrijes-to mora redovno da se brije,to je fora i onda nema iritacije od sitnih dlacica koje rastu Edited February 6, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Vuk Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 eto znao sam ja da ne idu jajca i britva zajedno
Josif Visarionovič Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 kako je smesan ovaj lik http://www.redtube.com/20959
Simadin Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 haha verovatno jebe prvi i poslednji put u zivotu.
KazimKazim Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 (edited) Vecina nas nece (nije) jebati(lo) ni priblizno ovako dobre ribe, tako da nas je na neki nacin i zajebao Bolje jednom ko coek, nego ceo zivot ofrlje Edited February 7, 2009 by KazimKazim
vudun Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Vecina nas nece (nije) jebati(lo) ni priblizno ovako dobre ribe, tako da nas je na neki nacin i zajebao Bolje jednom ko coek, nego ceo zivot ofrlje Донекле имаш право! Ја трагам за идеалом, која физички подсећа на Теру Патрик. А да није посисала тисућу споловила ... ма нити један! еџ животе, луталицо ...
voodoo_ Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Brate mili, tebi je sve bolest i perverzija Pa zamisli da ispuniš san i odeš u Norvešku, jesi svestan šta bi ti tamo žene radile? :)
Vuk Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 vodile ga u fjordove i seksualno iskorishcavale?
voodoo_ Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 A on bi im rekao, nemojte tako agresivno i nemojte da mlatite sisama dok mi jašete na kiti, to je meni perverzno ; )
Sisus Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Vecina nas nece (nije) jebati(lo) ni priblizno ovako dobre ribe, tako da nas je na neki nacin i zajebao Bolje jednom ko coek, nego ceo zivot ofrlje Ej, Brena je Brena, al' dvaput je dvaput.
Ivan_Creed Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Auuu.... mladicu bezobrazni... Nemoj tako, ima ovde i devojaka, gledaju sta pisu nevaljali mladici....
Recommended Posts