Jump to content

Recommended Posts

Posted
moja bivsa devojka mi je rekla da bi volela da mi je deblji...

zato je i bivsa!

Lepo ja kazem da one vole debelo.

Posted (edited)
Mora da svrbi u picku materinu.

Ja samo povremeno skratim dlake i to svrbi, mogu samo da zamislim kako je kad sve obrijes, pa kad pocnu da rastu.

Mene kako kad,ali retko me svrbi iako redovno brijam sve dole.

I evo za tebe nesto

81qey9sdx7.gif

Edited by Josif Visarionovič
Posted (edited)

Au pa ja izbegavam

Imam dlakave noge,stomak i grudi pa ako skroz ucosavim prepone nece izgledati bas najbolje :) a ondak moram depilirati i celo telo a to ne dolazi u obzir zaista :)

Zato najbolje potkratiti malo makazicama ili brijacem-ne mora skroz do kraja ;)

I svrbi jebote dosta kada izbrijes-to mora redovno da se brije,to je fora i onda nema iritacije od sitnih dlacica koje rastu :meshuggah:

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted (edited)

Vecina nas nece (nije) jebati(lo) ni priblizno ovako dobre ribe, tako da nas je na neki nacin i zajebao :) Bolje jednom ko coek, nego ceo zivot ofrlje :rockdevil:

Edited by KazimKazim
Posted
Vecina nas nece (nije) jebati(lo) ni priblizno ovako dobre ribe, tako da nas je na neki nacin i zajebao :) Bolje jednom ko coek, nego ceo zivot ofrlje :rockdevil:

Донекле имаш право!

Ја трагам за идеалом, која физички подсећа на Теру Патрик. А да није посисала тисућу споловила ... ма нити један!

еџ животе, луталицо ...

Posted

Ej, Brena je Brena, al' dvaput je dvaput. :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...