Novaliis Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) Ne upoređujem seks nego privlačnost. Privlacnost je subjektivna, fizicko nasilje je realno, vidno, ostavlja posledice.. edit - sto se tice onih slika gore, ako je ono Selma Hajek - eto recimo meni je ona jako ruzna, neprivlacna, u odnosu na vecinu koja misli da je ona nesto seksi. Edited February 19, 2011 by Novaliis 1
Routasydän Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Sise su zakon. Moze riba da bude ne znam kako dobra, ali ako ima lose sise, dzaba. A pod tim "lose" ne mislim iskljucivo samo na male sise, lose sise su i one koje su otremesene, sa velikim ringlama, sa puno strija i vena, razroke i preterano mlitave. A najjebozovnija stvar koju covek moze da vidi kod ribe je majica bez brusa ispod, a dobre sisurine 2
Berliner Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) Ali zbog cega uporedjujes seks ljudi i zivotinja sa sisama? Seks izmedju ljudi i zivotinja je poguban (u vecini slucajeva za jedne ili druge) dok sise same po sebi ne cine nikakvu stetu. cine stetu. ako su ruzne onda zena nece biti dovoljno privlacna i to povecava rizik za nastanak raznih psihickih poremecaja i generalno smanjuje kvalitet zivota svet bi bio bolje mesto za sve da zene imaju iskljucivo a. velike i perky sise; b. srednje velike, blago razmaknute i oble sise; c. srednje velike, nerazmaknute i tear-shaped sise; d. relativno male ali skladno nasadjene i ne preterano spicaste sise visece sise out. Edited February 19, 2011 by Нормалан и Природан
feyd Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 što bi rekao jedan od dvojice iz "men behaving badly": "BOOBS ARE FUN, BUT SUCH A RESPONSIBILITY". @OP: to je samo par sisa. no more, no less.
Nesalomivi Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Dejvid Li Rot je jednom rekao kako je zena bez sisa kao zurka bez alkohola. Ima tu istine
MissionVao Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Siguran sam da postoje ljudi koji vole takve sise, i da su njima lepe i privlacne na neki nacin. Svako ima svoju percepciju. Sta si sad ti, drveni advokat svih ljudi koji se loze na deformitete? I give up.
Routasydän Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Mogu sise biti dobre a da i nisu velike, dokaz je Charlize Theron
Vresište Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 e feyd leba ti, pokazhi ljudima shta je dobar kilividz. 1
Fapril ethereal Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) DOBRA TEMA Edited February 19, 2011 by Fapril ethereal
Talvi Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 cine stetu. ako su ruzne onda zena nece biti dovoljno privlacna i to povecava rizik za nastanak raznih psihickih poremecaja i generalno smanjuje kvalitet zivota What he said. Novalise, tvoja teorija bi bila ok kad bismo mi živeli u nekom magičnom svetu u kojem bi ona mogla lako da sretne nekoga kome se takve sise sviđaju. Međutim, pošto je njena tužna realnost takva da će 99% likova koje riba sa takvim sisama u životu sretne izgubiti erekciju kad ih vidi, kako joj onda ne škode? Škode itekako. http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/pamelaanderson/pamela_anderson_7.jpg Boginja.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 mmmmm,sise..... Odlicna tema! Bilo bi jako lepo da zenke doprinesu razvoju ove teme(naravno samo punoletne) Ziveo 100 godina onaj ko otvori ovako drazesnu temu.
Fapril ethereal Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 mislim da je situacija na forumu sazrela,da se otvori i ovakva tema.. red je i da se otvori tema o dupetu..mada kad spojis sise,totalno liche na dupe
Night's Blood Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ziveo 100 godina onaj ko otvori ovako drazesnu temu. Pise da sam ja.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Pise da sam ja. E onda za tebe gratis od 20 godina na onih 100.
Berliner Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) 99.8% da je laza otvorio prelivsi postove iz humor threada Edited February 19, 2011 by Нормалан и Природан
Denny Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Kome treba kuća velikog Yuma, kad su tu sise.
Sisus Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ako su ono okej sise dal' su i ove: primer 2 Moj komšija je imao takve kad smo bili klinci.
Guest Bata Životinja Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Inače, naučno je dokazano da se muškarcima produžava život ako pet minuta dnevno gledaju u grudi, gole ili dekoltirane, svejedno, čak mislim da se daje prednost dekoltiranima. Tako da je ovo u stvari men's health tema. 3
Berliner Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 @varg nisu grci slucajno vajali bas ovakve sise pre dve i po hiljade godina. znaci nije neki aktuelni trend u pitanju.
Sisus Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 U vezi teme... Bradavica je najbitnija. Bradavica može i lošu i malu sisu da izvuča, ali ako je bradavica loša, nema te sise koja će je izvući. Može biti dobra koliko hoćeš, ako je loša bradavica, loše su sise. A kakva bradavica treba da bude, pitate se vi. Mora da bude savršeni krug, nikako mala, ali ne i prevelika, sa usisnim pipkom tačno u centru tog savršenog kruga. Mora da te gleda pravo u oči, da se tako izrazim. I ne smeju biti zrikave. Razroke još i nekako, ali ne preterano, tek malo, ali zrikave nikako. 2
Dead Man Walking Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 @varg nisu grci slucajno vajali bas ovakve sise pre dve i po hiljade godina. znaci nije neki aktuelni trend u pitanju. Noge su joj ružne, samim tim i dupe. +
Recommended Posts