morbid god Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Selma Hajek je meni gadna sa onom muskobanjastom glavom, ali zato ima sise za medalju. Evo malo balkanskih silikona
Berliner Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 selma hajek je izuzetno lepa, nemate pojma http://img253.imagevenue.com/img.php?image=43699_9_122_65lo.jpg# a o telu nema diskusije
Sisus Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 AL BI JA POSEDOVAO OVE TETE ! SISUSE KUPI MIJ EDNU TETU Nemam para. Ali ti bi trebalo da imaš. 4
In The Flesh Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Selma Hajek ima vrh sisu i treba po njoj nazvati ovu temu. Nij ovo Najljepse zene tema,nego (.)(.),zato odjebite,gnusne estete!!!
Denny Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Bravo za Helen Mirren. Žena ceo svoj život ima fantastične grudi.
morbid god Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Bravo Talvi. Stvarno je prelijepa, a jos sise uh. Mada je i ova tu.
B@K@ Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Duboki poštivalac tematike, since najntinejtivan... http://www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0 radosti iz mladosti... 2
Oddball Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 aaaaaaaa kristina hendriks fap fap fap fap ^^
Sadomator Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Ovo su najbolje sise,prave muzare.Zavuces se i ne izlazis.Silikonske kamenjare dole!
Guest Bata Životinja Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Ne diraj selmu! pa jeste silikonka! a ima i uske kukove, jebeš ti to...
Footog Qpoos Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 sise da budu taman za saku...one koje imaju velike sise,imaju viska po bokovima,ili su neke silikonjare,pa ce u 50oj biti k'o kvazimodo...ustvari,zavisi od sake...onako,kao bih to sada rekao...dokle god pristaju fizickoj konstituciji...sto sam diplomata...
Lou Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Što reče jednom drugar u srednjoj... "Čak su i stari Grci govorili da je najbolja veličina ona koja lepo stane u šaku."
Guest Bata Životinja Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Što reče jednom drugar u srednjoj... "Čak su i stari Grci govorili da je najbolja veličina ona koja lepo stane u šaku." Ne daj Bože da mi kurac stane u šaku, pa što bi isto tražio i za sisu? Nemate pojma, koga briga koliko će da vise kad bude imala 50 godina, vi ćete valjda imati i više od nje, bolje da planirate šta ćete jebati pre 50. godine života
Bata Trokrilni Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 sise da budu taman za saku...one koje imaju velike sise,imaju viska po bokovima,ili su neke silikonjare,pa ce u 50oj biti k'o kvazimodo...ustvari,zavisi od sake...onako,kao bih to sada rekao...dokle god pristaju fizickoj konstituciji...sto sam diplomata... Da znaš da sam skoro upoznao devojku koja je veoma vitka, ali ima enormno velike sise (nisu silikoni). Tako da, eto, primera ima raznih. Nije priroda stvorila sise da bi nekome stale u šaku, nego da bi beba mogla da sisa. Na ovoj slici ja sam prvo primetio pege.
Álvaro Recoba Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Što reče jednom drugar u srednjoj... "Čak su i stari Grci govorili da je najbolja veličina ona koja lepo stane u šaku." Стари Грци су више волели курац него сисе, па су, вероватно, по томе и извели ту изреку.
Bata Trokrilni Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Ma kakvi Grci, to sa šakom je francuski fazon, opšte poznata stvar. Za razliku od Francuza, "Amerika voli kod devojke kada ima dve velike dojke. I da bi se probila, mora biti kobila. Nije važno ni znanje, ni ime, važno je da ima dobro vime. Njihove su zato cure uglavnom karikature". Autor stihova je, naravno, Bora Čorba.
morbid god Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Kad mogu sise, ajmo i temu o zenskim guzama. Evo za pocetak jedna savrsena: Pa idemo dalje: 1
Talvi Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Nisam znao da li da stavim Kim Kardashian na temu o sisama ili ovde, ali jbg:
In The Flesh Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Btw,Morbid totalno opravdava svoju gej-cikotićku reputaciju,tepajući guzicama prilikom otvaranja ove teme.
Recommended Posts