Midnight Madness Posted April 29, 2002 Report Posted April 29, 2002 Paaaa... Vase misljenje o ovom bandu.... (o muzici i omiljenim pesmama.. and stuff)...... So da cujem...??????? Quote
Thule Posted April 29, 2002 Report Posted April 29, 2002 Nisam cuo bas mnogo stvari, ali ono sto jesam svidelo mi se. Malo cu kasnije napisati nesto vise o njima. Quote
Lord Grave Posted April 29, 2002 Report Posted April 29, 2002 Zar nije vec postojala ovakva tema? Nema veze. Nisam puno cuo od njih, ali ono sto sam cuo vise lici na sweet/power nego na gothic. Quote
Guest kArLo Posted April 29, 2002 Report Posted April 29, 2002 Uuuuuuu, ovo valja! Mnogo mi se dopada! a: Quote
Mariyeta Posted April 30, 2002 Report Posted April 30, 2002 mmmmmmmmmmda......mnogo su jaki! ...definitivno jedan od boljih bendova za koje cu' u poslednjih pola godine.....najbolja stvar - senzafine (po meni....mislim da ce se neki sloziti ) Quote
Midnight Madness Posted April 30, 2002 Author Report Posted April 30, 2002 HmmmDA... Vidim da ovde ima par ljudi koji su odushevljeni ovim bandom (citaj: Cynic i Lady_of_rage)... mada... mogu i sebe tu negde svrstati a: Recimo da se slazem sa Cynic-om.. da Christina ima stvarno savrsen glas kojem se muzika prilagodjava a: svaka joj cast....!!!! Inace.. oni su jedan od bandova koje svakodnevno slusam po ko zna koliko puta (mada to neki ovde vec znaju ) Inace.. fav pesme... hmmmm... Senzafine (bez razmisljanja i dvoumljenja a: ).. zatim Hyperfast, My Wings, To Myself I Turned, When A Dead Man Walks.. etc etc... well.. ovo su mi bas bas omiljene...(od kojih Senzafine nekako stavljam na visi polozaj/nivo)!!!!!!!! Quote
scissors Posted May 1, 2002 Report Posted May 1, 2002 najbolji im je mini-LP "Half Life" ovi ostali nisu nesto posebno... Quote
Midnight Madness Posted May 2, 2002 Author Report Posted May 2, 2002 hmm.. pa i "In Reverie" je dobar album a: a: a: Quote
scissors Posted May 2, 2002 Report Posted May 2, 2002 "In Reverie" je slab... par pjesama dobrih (tj. dvije "To myself I turned" i "My wings"), losa produkcija, gitare su ocajne, previse je mekan, a i Cristina pjeva nekako ko popisana... Half-life im je vrhunac, dok je "Unleashed memories" slabiji po pitanju sto im je struktura pjesama jednostavna, ali su se izvukli jer Cristina ima sjajan glas na albumu i naravno mnogo bolja produkcija Quote
Lilith Posted May 2, 2002 Report Posted May 2, 2002 Imaju dobroh trenutaka, mada mi nisu nista psecijalno...Imam In a Riverie, Halflife i Lacuna Coil.....i uvek mi se cini da mogu bolje. Inace su mi zanrovski jako nedefinisani. Quote
Vitamin K Experience Posted May 3, 2002 Report Posted May 3, 2002 Imaju dobroh trenutaka, mada mi nisu nista psecijalno... Ali zato mora Quote
Vampyr Poet Posted May 3, 2002 Report Posted May 3, 2002 Imam samo onaj album na kojem je Senzafina i ceo album mi se mlogo dopada. Quote
Midnight Madness Posted May 3, 2002 Author Report Posted May 3, 2002 hmm... da... to ti je Halflife EP... inace.... ono sto meni fali je Lacuna Coil EP Quote
CountessBathory Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 ja imam sve njihove albume i mogu redi da sam odusevljena svima, pogotovu pesmama "senzafine" i "to myself i turned"(koju bas slusam sada dokle pisem ovo). sve u svemu, fantastican bend. Quote
CountessBathory Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 ups, izvinjavam se... problemi sa trulom tastaturom... *reci Quote
Vampyr Poet Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 ups, izvinjavam se... problemi sa trulom tastaturom...*reci Jeli Nikice srecjice jel se ti to vracjash gotici? Quote
CountessBathory Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 he, ja mislim da se obracas pogresnoj countess... Quote
403 Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 meni je dobar halflife a ni counter strike nije los ti bendovi sta nazivaju albume po igrama su mi najbolji hehe ko cardigans kad nazovu album gran turismo i stvar my favorite game (pogodi koja) inace od LC su mi dobre stvari when a dead man walks i my wings ali talijani i metal - no, no Quote
Vampyr Poet Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 he, ja mislim da se obracas pogresnoj countess... Ju pazi stvarno Ako neko ikada bude uzeo moj nick skalpiracju tu osobu. U svakom sluchaju sori Quote
Vitamin K Experience Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 ali talijani i metal - no, no E to je 100% istinito Italijanski metal sux ass (u globalu). Quote
Fallen Angels Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 HalfLife im je najbolji album. Meni je definitivno omiljena pesma HalfLife ima dobar text, muziku i Christina super peva. Muski vokal im je jako dobar too. Quote
scissors Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 HalfLife im je najbolji album. Meni je definitivno omiljena pesma HalfLife ima dobar text, muziku i Christina super peva. Muski vokal im je jako dobar too. half-life je mini-album tacnije a odlican je, mnogo je drugaciji od svih ostalih i najbolji im je - ostali su mi previse mlaki... Quote
Recommended Posts