Jump to content

Recommended Posts

Posted

mmmmmmmmmmda......mnogo su jaki! ...definitivno jedan od boljih bendova za koje cu' u poslednjih pola godine.....najbolja stvar - senzafine (po meni....mislim da ce se neki sloziti :mrgreen::mrgreen::mrgreen: )

Posted

HmmmDA... Vidim da ovde ima par ljudi koji su odushevljeni ovim bandom (citaj: Cynic i Lady_of_rage)... mada... mogu i sebe tu negde svrstati biggrin.gifa: :mrgreen:

Recimo da se slazem sa Cynic-om.. da Christina ima stvarno savrsen glas kojem se muzika prilagodjava biggrin.gifa: svaka joj cast....!!!!

Inace.. oni su jedan od bandova koje svakodnevno slusam po ko zna koliko puta (mada to neki ovde vec znaju :mrgreen::wink: )

Inace.. fav pesme... hmmmm... Senzafine (bez razmisljanja i dvoumljenja biggrin.gifa: ).. zatim Hyperfast, My Wings, To Myself I Turned, When A Dead Man Walks.. etc etc... well.. ovo su mi bas bas omiljene...(od kojih Senzafine nekako stavljam na visi polozaj/nivo)!!!!!!!!

Posted

"In Reverie" je slab... par pjesama dobrih (tj. dvije "To myself I turned" i "My wings"), losa produkcija, gitare su ocajne, previse je mekan, a i Cristina pjeva nekako ko popisana...

Half-life im je vrhunac, dok je "Unleashed memories" slabiji po pitanju sto im je struktura pjesama jednostavna, ali su se izvukli jer Cristina ima sjajan glas na albumu i naravno mnogo bolja produkcija

Posted

Imaju dobroh trenutaka, mada mi nisu nista psecijalno...Imam In a Riverie, Halflife i Lacuna Coil.....i uvek mi se cini da mogu bolje. Inace su mi zanrovski jako nedefinisani.

• 3 months later...
Posted

meni je dobar halflife a ni counter strike nije los biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

ti bendovi sta nazivaju albume po igrama su mi najbolji hehe ko cardigans kad nazovu album gran turismo i stvar my favorite game (pogodi koja)

inace od LC su mi dobre stvari when a dead man walks i my wings

ali talijani i metal - no, no biggrin.gif

Posted

HalfLife im je najbolji album. Meni je definitivno omiljena pesma HalfLife ima dobar text, muziku i Christina super peva. Muski vokal im je jako dobar too.

half-life je mini-album tacnije biggrin.gif

a odlican je, mnogo je drugaciji od svih ostalih i najbolji im je - ostali su mi previse mlaki...