Sentinel Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 (edited) Evo i ja da kazem jos nesto posle malo vishe preslusavanja... Totalno razocarenje... Pored odlichne obrade, bukvalno mi se samo jedna pesma svidja, i to prva "fragile"... Ostalo je uglavnom bullshit... Primecuje se totalna orijentacija ka americkom trzistu, a kako i ne bi kad su omiljeni tamo... Mislim da sam vece muzicko razocarenje doziveo jedino 96-e kada sam cuo Load posle Blacka... Odoh da slusam In Reverie... Edited April 6, 2006 by Sentinel Quote
Kokopelli Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Meni nije loš, ali je činjenica da su imali bolje dane... A i popravio joj se izgovor Što se tiče obrade, meni baš ona nije nešto. I zašto baš ta pjesma ili uostalom D.Mode? E da, pjesma Within me tako na početku podsjeća na Opeth da je to nevjerovatno... U prvom trenutku sam pomislila da je cimerka ubacila njihov disk, ali je onda počeo Christine-nin glas... Quote
imaginos Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 pa sta ja znam... album je cudan. ima pesama koje zvuce kao da su smisljene za 15 sekundi (devoted..) i sklepane, ali ima stvari koje mi se svidjaju.... slazem se za within me, slusao se opeth. njen glas na ovom albumu mi nesto ne odgovara u potpunosti, mada oni "arabjata" momenti, kad zavija na "aaaAAAaaaAAaa" su vrh (you create, our truth...). zvuk basa je majka mara. ne da kopa, neko potkopava. zvuce ko ritam sekcija za in flames. :] Quote
Tetragrammaton Cleric Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Meni je odlican album.Nekako su sazreli. Quote
Guest Daemonium Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 LACUNA COIL's 33-year-old frontwoman Cristina Scabbia has confirmed to the Des Moines Register that she is in a relationship with an Iowan, guitarist Jim Root of SLIPKNOT. The couple met, appropriately enough, on a previous Ozzfest. Quote
quiet Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 nisam josh doshao do albuma, mada sam skinuo spot za our truth, i svidela mi se spot je interesantan, dobra fora sa snegom Quote
macabre_girl Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 koji par ajd neka neko stavi link za skidanje novog albuma Quote
heroinchic Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 veruj mi da nije neophodno.. ja sam zazalio zbog silnog vremena koje je potrebno dial-up korisniku da skine jedan propisno kompresovan al-boom.. cuo sam da je spot vidjen na mtv-ju u kasnim satima [bez da sam ista lose hteo da kazem time.. mada] Quote
Sarah_Key Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Ja jutros na mtv-u videh spot za our truth slažem se sa korovjov-im ->interesantan je Quote
macabre_girl Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 hm....moram da navatam to na tv-u nego jel to bilo u headbangers-u? Quote
Sarah_Key Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 hm....moram da navatam to na tv-u nego jel to bilo u headbangers-u? Ja sam gledala na mtv-u na rock chart-u( emisija ide utorkom prepodne ako se ne varam )..... Quote
quiet Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 ako ste u mogutjnosti, overite link ima ga tu za download Quote
Kokopelli Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Khm... Ona je mrvica naspram njega. Nego... posle aktivnog slušanja zadnjeg albuma, moram demantovati sebe i reći da album jeste dobar, ali ne generalno gledano, jer im tekstovi uopšte nisu maštoviti ...prilično su suvoparni, jer,eto, moraju biti napisani, pa da imaju nešto što će pratiti muziku ili obratno... I kada sam se ponadala da će barem tekst na maternjem im jeziku biti bolji i poboljšati tekstualnu atmosferu prethodnih pjesama-tu se TEK razočaram. Ne da je loš, nego je JEZIVO loš... Quote
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ova aktuelna pesma sto se vrti po MTVu je po meni Evanescence a ne LC... Quote
pumpkin_pie Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Damn it,izgleda da sam ja jedina koja jos uvek nema novi album... Quote
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Nikakva šteta... veruj mi... Quote
pumpkin_pie Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Nikakva šteta... veruj mi... Lako je to reci,ali ja volim da se sama uverim da ne valja Quote
PlanetHell Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 novi album - laganiji korn riffovi sa zenskim vokalom Quote
Lucio Holocausto Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Lako je to reci,ali ja volim da se sama uverim da ne valja Opis ti je ispod... Mada, mene podseca na paljevinu Ammy Lee u loshem izdanju... Pesme uopshte nisu goth, textovi su ... Quote
pumpkin_pie Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Jebaga...svi oni tako zavrse... Meni textovi nisu bitni,bitnija me je muzika,ali ako je u Korn fazonu... Onda to i nije bas dobro.... Haha,Amy Lee u losem izdanju?Pa,na sta to tek lici? Ionako joj je glas krs i ne zna da peva...(ovde se misli na Amy..) Ne mogu da verujem da je Kristini toliko prs'o glas.... Quote
Lucio Holocausto Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Jednom recju, zaobidji ovo izdanje... Quote
PlanetHell Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 dobro moze da prodje our truth i enjoy the silence mada mi se ne dopada muz. podloga, ali glasovi su ok uradjeni Quote
PlanetHell Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 dobro moze da prodje our truth i enjoy the silence mada mi se ne dopada muz. podloga, ali glasovi su ok uradjeni Quote
Recommended Posts