Talvi Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Novi album će se zvati "Dark Adrenaline". Quote
DBrave Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Koje je ovo jedinjenje ? Totalno sam zaboravio hemiju Quote
Talvi Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 (edited) Pa valjda adrenalin, majku mu. Edited June 25, 2011 by Talvi Quote
Xibir Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 Nije los naziv za album, mnogo je bolji nego Shallow life... Quote
Neonblack Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Nije los naziv za album, mnogo je bolji nego Shallow life... Definitivno bolji naziv a Scabbia je izjavila da će biti jači i mračniji od Shallow Life-a, koji je za mene kao fana svih albuma do 2009. bio promašaj. Potpuno razumem da bend treba da se menja i evoluira ali oni su otišli u lošem pravcu, po meni to je bio potez totalne komercijalizacije i pokušaja zadobijanja novih fanova (koji su ljubitelji novog Linkin Park-a a ne stare Lacune i jakih pesama), a samim tim sledile su i veće pare. Od jednog malog italijanskog gothic sastava pa sve do sada su postigli izuzetno mnogo i nadam se da će se novim albumom vratiti u neki bolji fazon, mada je producent isti kao i za prethodni ali se nadam da će ipak biti bolji od SL-a. 1 Quote
Talvi Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Century Media Records has pushed back the projected release date of "Dark Adrenaline", the new album from the Italian rock/metal band LACUNA COIL, to early 2012 from the previously announced October. Commented the label in a press release: "We are aware that the legions of LACUNA COIL fans are dying to hear new music. Just be patient for a little longer, we promise it’ll be worth the wait!" Quote
Talvi Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Fans of LACUNA COIL should already mark October 17th red in their calendars as this will be the date “Trip The Darkness” will be released – their first digital single off the upcoming album “Dark Adrenaline”! Quote
Grobodan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 novi video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HEtnZB6DwAw dobra je. Kristina. Quote
Talvi Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Još jedna nova: http://www.mediaboom.org/360368-lacuna-coil-kill-the-light-new-track-2011.html Quote
Grobodan Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Novi album isti fazon kao prošli, neki nu gothic, sa još manje hitova. Obrada Losing my religion - how about no? Baš je ovaj bend otišao u smor vode. Quote
Grobodan Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Moram debelo da se ispravim - dosta detaljno sam provrteo album, svaki dan ortak i ja smo ga uz jutarnju kavu slušali, i bolji je bitno od prethodnika, u glavnom aspektu po tome što se vraćaju na malo mračniji zvuk. Iako i dalje ne izbacuju te nu metal čugalice kao na Trip the darkness i I don't believe in tomorrow, ima hitova kao Kill the light, Give me something more, End of time, My spirit... koje vuku na starije radove, čak su i solaže vratili. Obrada je i dalje užasna. Sve u svemu - iznenađen i zadovoljen. Quote
azal Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 svaki dan ortak i ja smo ga uz jutarnju kavu slušali vrlo gej Quote
In The Flesh Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 O tome šta volite najviše jedna kod druge? 4 Quote
Grobodan Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Ma pokušavali da se prisetimo kad smo poslednji put imali seks i nismo uspevali. Quote
Demon Seed Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 (edited) Ime novog albuma je sranje. Imas zenu 300 godina i prestala je da te usrecuje? Tuga... Edited January 11, 2012 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Ajde dosta, našalili smo se svi, ćao sad. Quote
Recommended Posts