Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Ovaj novi album se tek sad nakanio da cujem, standardni LC affair s poslednjih par ali ovaj 119 show je bas dobar, dosta starih stvari koje nazalost vise ne sviraju.

Posted
7 hours ago, Grobodan said:

ali ovaj 119 show je bas dobar, dosta starih stvari koje nazalost vise ne sviraju.

yep, potrudili su se dosta, prerađene su matrice, obojen zvuk, delom i jer sada imaju samo jednu gitaru.

• 1 year later...
  • 9 months later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Iskreno, jako mi je cudno sta radi LC od Dark Adrenaline pa do sada. Ne mogu da skapiram kojoj publici pokusavaju da se svide ... Imali su odlican potez sa Comalies XX gde su mladjoj publici pokazali ono na sta smo se svi kao klinci i tinejdzeri nalozili igrajuci Vampirske RPG-ove, i to im je naizgled super proslo, i 2(3) godine nakon toga, oni izbace album koji je opet nista specijalno. I kao sto sam vec gore napisao, najbolja pesma mi ispade i najkraca pesma na albumu koja zapravo i najvise vuce kao na nesto sto je moglo na Comalies da se nadje, ova "I wish you were dead".

Marko cini mi se u bendu ima prvu i poslednju rec, i to je to. Smorio je sa svojim harsh vokalima na albumu, bukvalno je on u svakoj strofi u fullu, i onda Kristina dodje u refrenu da odpeva hook ... Dosadno u pm i formulaicno. Ovaj album mi zvuci kao da su hteli da upadnu u pricu nekog modernijeg metala poput Spiritbox itd, al' zapravo zvuce kao i do sada, nista novo receno niti izvedeno. Ovaj Groove metal fazon koji pokusavaju je isfuran na milion nacina, mora tu biti neceg drukcijeg. Nit su Gothic, nit Progressive, samo neki modern groove i to je to. Udarite mu na nostalgiju malo, dignite stim malo, dajte neku melodiju i neku atmosferu. Ne kapiram ...