Dead on Arrival Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 And so I burned eternally... and that is what you deserved......... Quote
Valtiel Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Jel` gledao neko spot za Heaven`s A Lie ??? Quote
Jessy Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Jel` gledao neko spot za Heaven`s A Lie ??? ja jesam...podseca malo na pop pesmu...I spot nije "brutalan"i mnogo mracan kao sto se ocekuje...simpaticno...vrlo simpaicno... Quote
Jester 666 Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Jel` gledao neko spot za Heaven`s A Lie ??? OK je spot mada se vidi da je radjen prevashodno za americko trziste. No dobar je... Quote
Dead on Arrival Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Jel` gledao neko spot za Heaven`s A Lie ??? Nije nista posebno,imam ga vec neko vreme.... Quote
PlanetHell Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 meni se svidja In Reviere ili tako neshto... mislim taj album mi se svidja... i svidja mi se Christinin njen glas u Swamped...ona bogami ima podosta godinica Quote
Dead on Arrival Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 meni se svidja In Reviere ili tako neshto... mislim taj album mi se svidja... i svidja mi se Christinin njen glas u Swamped...ona bogami ima podosta godinica Al svejedno izgleda odlicno... Quote
PlanetHell Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Al svejedno izgleda odlicno... ssvakako to ne bih porekao nii da je vidim u blatu... mmmmm rvanje zhena u blatu,,,,mmmmmmmmmm Quote
Dead on Arrival Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ssvakako to ne bih porekao nii da je vidim u blatu... mmmmm rvanje zhena u blatu,,,,mmmmmmmmmm Bilo je na TVu pre neki dan.....u cokoladi... Najbolji album je Unleashed memories Quote
GothicWraith Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 znam da ima dve verzije Heaven's a Lie, ali jednu nisam video. e sad mi recite koja je prva a koja je druga. Quote
Jester 666 Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 znam da ima dve verzije Heaven's a Lie, ali jednu nisam video. e sad mi recite koja je prva a koja je druga. Druga verzija je ta za americko trziste radjena posle turneje sa TON i Anthrax, u kojoj bend kao svira u nekoj velikoj prostoriji a Scabbia se krivi po stolici... Quote
Jessy Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ja sam gledala na Vivi,kad ona nosi neka krila... Quote
Dead on Arrival Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 ja sam gledala na Vivi,kad ona nosi neka krila... E,ja imam taj sa stolicom Quote
GothicWraith Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) ja imam onaj drugi (2. verzija) kad je cas u beloj haljini, pa u crno-crvenoj, pa u onoj kao 'japanskoj' kad se vata za sise i mmmmmmlele asdbvpoihc;lbbonb[voafpoiashnfvpocydfhmjpao UHH!! smiri se..disi.. aj mi kupite scabbiu za rodjendan, molim vas da u da vidim da skinem onaj drugi tj prvi. --- ja sam prso hteo sam da napisem idem da skinem a provali sta sam napisao.. Edited May 12, 2005 by GothicWraith Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ja nemam ni prvu ni drugu verziju al imam Scabbiu- na zidu Quote
Valtiel Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ja nemam ni prvu ni drugu verziju al imam Scabbiu- na zidu Ja je ne bi drzao na zidu vec u krevetu Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Ja je ne bi drzao na zidu vec u krevetu pa dooooobro.... Quote
GothicWraith Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 al imam Scabbiu- na zidu aaaaaa! odakle ti? Quote
ReAmroth Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Auhhh, šta bih joj ja radio... Kakav zid, bolja je ona za druge stvari!!! Quote
Dead on Arrival Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Auhhh, šta bih joj ja radio... Kakav zid, bolja je ona za druge stvari!!! I zid je dobar kad nemas Scabbiu uzivo...... Quote
amy_mccoy Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 aaaaaa! odakle ti? iz nekog stranog casopisa...obecao mi bivsi decko duplo veci, ali onda smo raskinuli Quote
GothicWraith Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 pa ako ti je obecao trebalo bi da ti da. (uzmi mu i daj meni taj manji ) Quote
Recommended Posts