Nightwing Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 U kom smislu? svakom.... LC - jedva cekam novi album.... moracemo da se strpimo jos jedno mesec dana da se pojavi na netu Quote
Sentinel Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Realno bitje u Martu... Ocekujem neko NU/Korn/Katatonia sranje sa sve prelepo ispeglanom produkcijom... Quote
The Watchtower Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 http://music.aol.com/songs/new_releases_fu...s?icid=songs:lp nova pesma 'Our Truth' idite na 'Underworld Evolution Soundtrack' pa onda 'Lacuna Coil'. birajte konekciju, i ostalo znate. Quote
Sentinel Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Skinuo sam pesmu sa share-a. Uzas... sve vishe i vishe liche na svoje uzore... Elem, dobro je, jer gore ne moze biti!!!!! Mislim da ostatak albuma i ne zelim da chujem... Quote
Dushan S Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Dobra je Kristina, šteta što je polako gricka zub vremena. Quote
Novaliis Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Dobra je Kristina, šteta što je polako gricka zub vremena. Mislis?Pa '72 je godiste.. Ma nema veze, i dalje je dobra.. Quote
Lucio Holocausto Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Ih... ne bih se zalio... Novi album ce biti verovatno neko smece, ali sta se tu moze... Ima predivan glas... Tekstovi su im ok, ali nekako su postali... Nemam tacan izraz... Quote
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (edited) Ne loshi.Nikakvi. Edited January 20, 2006 by AlexiMyGod Quote
Lucio Holocausto Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ma hajde sad... Sve je to navikano... a masa se naložila... Do "Comalies" su bili odlični, "Comalies" malo lošiji, pa šta sad? Svi odjednom nešto kenjaju (izvinite na izrazu), pišu postove tipa "loše", "jadno", "glupost" a verovatno oko njih 50% nit je čulo za njih ili je čulo jednu pesmu... Onda ne znaju da napišu, pa onda ide onaj rad: "Vid' ovaj napisao ovo, a on mi se čini onako pošten, pa hajde da i ja budem kao on, jer nemam svoje mišljenje!" Isto se to desilo i sa COF... Ako sad Prave sranje albume, ne znači da su prvih par bili sranje... I Slayer u poslednjih 10 godina nije izdao pošten album, pa ipak nije sranje!... A o MEtallica-i da se ne priča... Prva 4 albuma perfekcija ostala četiri albuma su solidni, ST. ANGER je najlošiji ali ipak bolji od pola novopečenih bendova... Quote
AlexiMyGod Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ma hajde sad... Sve je to navikano... a masa se naložila... Do "Comalies" su bili odlični, "Comalies" malo lošiji, pa šta sad? Svi odjednom nešto kenjaju (izvinite na izrazu), pišu postove tipa "loše", "jadno", "glupost" a verovatno oko njih 50% nit je čulo za njih ili je čulo jednu pesmu... Onda ne znaju da napišu, pa onda ide onaj rad: "Vid' ovaj napisao ovo, a on mi se čini onako pošten, pa hajde da i ja budem kao on, jer nemam svoje mišljenje!" I tako dalje,i tako blizhe... Quote
Lucio Holocausto Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 I tako dalje,i tako blizhe... Ja 'oću da probam nešto novo...nešto divlje, Alexi! Quote
Arch Enemy Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 eto ko se sada muva offtopic??? Quote
Lucio Holocausto Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 eto ko se sada muva offtopic??? You talkin to me? Eh, kad slon nikad ne zaboravlja Živeli Arch, odakle si ti? Ps. Hej, pa ja ne muvam... Nisam se rešio još ni sadašnje (samo zvanično i pismeno) Quote
[metalheart] Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ne znam da li si primio pp, mrzi me sada da ponovo pishem!! ja sam sada arch pod drugim imenom! Quote
The Watchtower Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 "Our Truth" cover: "Karmacode" cover: Quote
*Wicked Girl* Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Dobra je Kristina, šteta što je polako gricka zub vremena. Come again??!!!!! Quote
Nightwing Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 uf kakva je... skidam spotove u DVD kvalitetu i smesticu ih u isti folder sa Jennom... Quote
Lucio Holocausto Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Nije loša ideja... Hajde javi kad skineš spotove... Ja imam "Swamped" i "Heaven's A LIe" u DVD formatu, i "Secret" u Rm... Quote
Милица Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 (edited) Kakvi su im spotovi? (Ako izuzmete KRISTININ IZGLED) Ja imam samo jedan sa snimanja Comalies,mada,nije spot-vise neki video zapis snimanja albuma...i nije nista posebno,a i-Kristina na njemu izgleda ODVRATNO... I Bojane,jedna stvar-ja ih nikad nisam volela,ni kad su bili 'dobri'...meni je to krajnje prosechan bend...ono najgore u vezi njih mi je to sto sam o njima slusala hvalospeve pre nego sto sam ih cula...i uzasno sam se razocharala kada me je docekalo ono sto me je docekalo kada sam sva srecna stavila CD u plejer...Jbg...Njihova muzika ne budi nista u meni... Edited January 24, 2006 by Beauty In Black Quote
Lucio Holocausto Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Spot za Heaven's A Lie je ok... Za "Swamped" je sranje... Nabijen je Kristininim nogama i poziranjem... LC prvi album tj demo dok su bili "Eternal" je dobar... Ostali su prosečni... Quote
Nightwing Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Hajde javi kad skineš spotove... Ja imam "Swamped" i "Heaven's A LIe" u DVD formatu, i "Secret" u Rm... ma to su isti ti....sa Emptya.... imam ih od kad su se pojavili ali sad ocu bolji kvalitet... Za "Swamped" je sranje... Nabijen je Kristininim nogama i poziranjem... ne verujem sta si rekao spot i valja zbog njenih nogu i razmazivanja sminke Quote
Lucio Holocausto Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Jbg... to je prodaja kao Britney Spears... Kristina mi jedino izgleda simpatično na kraju u onoj crno-crvenoj haljini... Taj deo sa šminkom.... Uuhhhh... It's better than sex, baby... Quote
Recommended Posts