Mulder Posted August 15, 2002 Report Posted August 15, 2002 Sto se njih tice imam samo ''Halflife''-i mogu vam reci uopste nije lose,Kristina ima odlican glas a i mogu da ih slusam samo kada sam raspolozen,kada nisam onda slusam nesto jace.Vidis podsetili ste me da uzmem od ortaka taj disk koji je kod njega vec nedelju dana... Pozdrav Quote
ASKE Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 Pa, meni se licno ne dopada Scabbia-in glas...Nekako mi ne unosi strahopostaovanje or whatever. Mada je muzika sasvim fina! Cini mi se da se Senzafine na lazi na oba izdanja tj. i na Senzafine/in a reverie i na Unleashed! Unleashed doduse zvuci "zrelije". Mada ej meni licno In a reverie ODLICAN mLP. narocito pesma "Stars" Quote
lady_of_the_snow Posted August 26, 2002 Report Posted August 26, 2002 Mnogo mi se svidaju,iako Christina nije sopran koje inace vise gotivim,glas joj je tako cist i totalno mistican,fenomenalna grupa,stvarno,naravno imam sve od njih! i ne zelim da izdvajam najbolju pesmu,jer su mi se na svoj nacin fenomenalne! E da imam i jednu pesmu doduse live,gde Christina peva sa The Gathering-om,isto strava zvuci! Quote
ASKE Posted August 27, 2002 Report Posted August 27, 2002 Hej lady kako li me samo pronadjes an svim forumima! Quote
scissors Posted August 27, 2002 Report Posted August 27, 2002 E to je 100% istinito Italijanski metal sux ass (u globalu). naprotiv, ja mnooogoo gotovim talijane, pogotovo njihov progressive (za sada jedini koji volim ) Quote
Apeiron Posted August 27, 2002 Report Posted August 27, 2002 Hmm. ne mogu da verujem da sam preskocio ovu temu... Jednom recju - obozavam ovaj bend! Radio sam intervju za REX sa Cristinom (zajedno sa Scissorsom), imam sve albume i sve mini LPe. Poprilicno originalan stil muzike. Ima tu i power-a pomalo, a bubnjar je savrsen, posteno skida bubnjara Fates Warning. A najbolja pesma je definitivno "Senzafine", zbog italijanskog izmedju ostalog. Jezik im je savrsen za metal. A sto se tice italijanskog progressive-a, cinjenica je da pomalo smara (Empty Tremor, Time Machine...) Quote
spell Posted August 29, 2002 Report Posted August 29, 2002 imam sva tri albuma i stvarno su odlicni!!! Quote
Sentinel Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 Bend je totalno fenomenalan i originalan! Imam gotovo sve njihove albume. Jos uvek nisam nabavio Comalies, cuo sam jedino "Swamped" koji fino zvuci, osetna je teznja ka progresivnijem zvuku od predjasnjeg. Unleashed memories mi se najmanje svidja. Omiljene stvari su mi definitivno no.1 Hyperfast, zatim Circle, My Wings, No Need To Explain, Secret, To Live Is To Hide, Soul Into Hades, ... Kristina peva fantasticno, mogu da je slusam satima. Jedino sto mi smeta u celoj toj prici je sto muski vokal ume da zamori; voleo bih kada bi na narednim projektima znatno umanjili njegovo prisustvo u pesmama. Quote
Midnight Madness Posted January 10, 2003 Author Report Posted January 10, 2003 Ja sam nabavila "Comalies" kada sam bila u Italiji.... i mogu reci da je album stvarno FENOMENALAN!!!!! na originalu ima i video. kako je sniman album.... i book je mnogo dobro odradjen... a pesme su fenomenalne... pogotovo: Heaven's a Lie (definitivno najbolja, Swamped, Comalies, Self Deception......... etc etc.... a: a: a: Quote
scissors Posted January 10, 2003 Report Posted January 10, 2003 Ja sam nabavila "Comalies" kada sam bila u Italiji.... i mogu reci da je album stvarno FENOMENALAN!!!!! na originalu ima i video. kako je sniman album.... i book je mnogo dobro odradjen... a pesme su fenomenalne... pogotovo: Heaven's a Lie (definitivno najbolja, Swamped, Comalies, Self Deception......... etc etc.... a: a: a: konačno..... ja sam kontao da si zaboravila na njih Quote
Sentinel Posted January 10, 2003 Report Posted January 10, 2003 Ja sam nabavila "Comalies" kada sam bila u Italiji.... i mogu reci da je album stvarno FENOMENALAN!!!!! na originalu ima i video. kako je sniman album.... i book je mnogo dobro odradjen... a pesme su fenomenalne... pogotovo: Heaven's a Lie (definitivno najbolja, Swamped, Comalies, Self Deception......... etc etc.... a: a: a: Sad sam ljubomoran na tebe! Onaj tezgarosh kod Skca uvek proda pre nego sto mu je trazim!!!! Vishe me je smorio!!! Quote
Midnight Madness Posted January 13, 2003 Author Report Posted January 13, 2003 konačno..... ja sam kontao da si zaboravila na njih 8O 8O 8O Kako si mogao tako nesto da pomislis.... ccc Ma de bew.... oni su jedan od mojih fav bandova.. a na fav bandove se ne zaboravlja a: Quote
Elldamar Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 E ja ih obozavam!!Mada im je po meni prvi album daleko najbolji i mislim da su sve dalji od svog pocetka svakim novim albumom!Omiljene pesme: To myself I turned i Falling again! Quote
Sentinel Posted February 11, 2003 Report Posted February 11, 2003 Konacno sam pribavio Comalies i utisci tu veoma pozitivni! Elektronike ima malo, ali taman toliko koliko je potrebno da se napravi fina atmosfera! Jedina ozbiljnija zamerka je ta sto ima par pesama koje su relativno slichne... Quote
Sentinel Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 Zna li neko tour dates mozda??? Nadam se da bi mogli zasvirati i u Madjarskoj uskoro! Quote
Grifon Posted May 26, 2003 Report Posted May 26, 2003 Dobri su, narocito LIVE!,pogotovo poslednji album a: a: a: Quote
Sentinel Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Aaaahhhhh care!!!!!!!!!!... sta bih dao da sam u Milanu kao ti sada... aj poshalji neki noname rezanac s live nastupima ako si drugar ) Quote
scissors Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Најбоља им је она песма на италијанском. "Senzafine", to im je sa "HALFLife" EP-a, koji mi je definitivno najbolje njihovo izdanje (naravno poslije "Comalies"-a a: )... jaki muški scream vokali, odličan kontrast sa predivnim Cristininim glasom, produkcija je surova, gitare snažne, a tu i tamo su simpatični experimenti sa elektronikom (čitaj: "Trance Awake")... sve u svemu, odlično skoro Quote
:={MaYa}=: Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 e rtance awake mene malo smara,mozda zato sto je u sustini izsta melodija kao u Senzafine ali razvucena na dva minuta lagane muzikice....ne dozivljavam bash neki trans.... Ali Cold Heritage.......Distant Sun.....1.19...obozavam te pesme! Quote
scissors Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 mene ne smara ni malo, mislim da su vrlo dobro uradili taj uvod, postepeno pojačavanje tenzija da bi na scenu odjednom stupila "Senzafine"... mnogo jak trip sa te dvije numere... Quote
Sentinel Posted June 6, 2003 Report Posted June 6, 2003 Da totalno je super, kao muzika iz Diabla dok se setas podzemnim tunelima Quote
Recommended Posts