macabre_girl Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 mislim da cu biti odushevljena albumom kad ga nabavim inache koliko se secam pesme za koju su uradili spot, totalno mi zvuchi kao standardna lacuna, ni bolje ni loshije Quote
Lucio Holocausto Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Onda nisi Lacunu dovoljno slusala Ne znam da li si poslusala Eternal i Lacuna Coil i In a Reverie, ali shvatila bi na cega mislimo... Quote
Misantrophil Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 nesto malo sam poslusao novi album po meni veoma traljav i jednolican album,preslusacu ga detaljno ali na prvo slusanje bas je sranje Quote
Lucio Holocausto Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Meni je sranje i posle treceg slusanja... Jednostavno losh je... Comalies je bar imao neki shmek i textovi su relativno bili dobri (ako izuzmemo onih par Sonata Arctica textova) Quote
macabre_girl Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 pa i nisam se neshto udubljivala u njihov rad, uvek su mi bili ok, al mi se nisu neshto izdvajali u odnosu na druge, njima slichne bendove Quote
Lucio Holocausto Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Tako nesto... Ok, Kristina je imala prijatan glas (mada pomalo dubok)... Od svih tih kvazi Goth bendova, najvise su mi se svideli LullaCry, The Gathering (folk, folk...) i jos nekih par... Quote
Misantrophil Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Comalies je pet puta bolji album oaj novi mi zvuci na neki nu metal Quote
Branislav Stankovic Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ne znam narode, ali meni ovaj novi album totalno ok zvuchi...jeste malo drugachiji i moderniji, ali to mi je nekako normalan tok razvoja benda...Nekako mi je tu i dalje duh Lacune Coil...Mada, definitivno nije moj omiljeni LC album....Imajte u vidu da mi je ovaj bend jako lichan iz nekih mojih razloga, ali sam se stvarno potrudio da budem objektivan... Sve u svemu - podrshka za LC! Quote
Shamandalie Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Da, album je jako slusljiv. Zreliji i produbljeniji u odnosu na prethodne radove. Quote
AmyLee Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) Konacno preslusala,i sasvim su mi dobri utisci... Enjoy The Silence obrada trenutni favorit! Edited May 12, 2006 by AmyLee Quote
Apeiron Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Enjoy The Silence obrada trenutni favorit! Ovim komentarom je sve receno. Toliko o kvalitetu autorskih pesama kad je obrada najbolja pesma na disku. Nista posebno, smara album mnogo. Jeste, tu je ta Lacuna Coil nit, ali bas ona pogresna, monotona strana. Ne vidim ni sta je ovde komercijalno na albumu, kad same pesme uopste nisu toliko hiticne, da covek pozeli da ih slusa 10 puta zaredom. Momenata ima, ali celih pesama da valjaju, tek nekoliko. Halflife bio i ostao najbolji njihov rad (mini LP, EP, kako god ), i Senzafine najbolja pesma (prva verzija). Quote
23/16 Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Enjoy the Silence ce biti 2. singl. Ocigledno okusavaju da se probiju na USA trziste... Quote
AmyLee Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Halflife bio i ostao najbolji njihov rad (mini LP, EP, kako god ), i Senzafine najbolja pesma (prva verzija). Tu se apsolutno slazem! Comalies je odradjen da bude najkomercijalniji,meni je to njihov najslusljiviji album,pocev od Swamped do Heavens A Lie i Angels Punishment.. Quote
Sinstrel Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Cuo sam sinoc u kst-u obradu "Enjoy The Silence". Loshe mnooogo loshe. Zvuci kao onaj remix od prosle godine te iste pesme samo su oni nakachili svoje glasove. Novi album jos nisam cuo ali zelim. Ako neko ima neki megaupload link neka bachi ovde. Quote
мать Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Da, album je jako slusljiv. Zreliji i produbljeniji u odnosu na prethodne radove. zavisi sta podrazumevas pod zreliji i produbljeniji meni se ne svidja ova nova stvar,previse je..kako da se izrazim.. sladunjava i mljackava u odnosu na stare stvari FUCK THE USA MARKET!!!!!!!!!! Quote
Misantrophil Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 pa i nije tako los karmacode sam ga detaljno preslusao i ima finih pesmicica moja ocena 7/10 Quote
PlanetHell Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 jedina stvar koja mi se svidja u enjoy the silence su glasovi, muzika je sto se tice celog albuma, malo mi je njaaaa, ali mi se svidja ono kristinino pevanje na pocetku our truth Quote
мать Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 za sve je kriv onaj iz slipknota sad je kristina postala romanticna i ponizna jos kad mu rodi decu... bice ki britni spirs sa crnom kosom Quote
Buddha Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 bas sada gledam ovaj novi spot na Headbangers Balls.. mnogo bi bolje Lacuna prosli da snime ceo album na italijanskom Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Upravo preslusavam i nije mi nesto...Malo je cudan..Nisam jos stekla konacan utisak... @slowdiver Ne mislim da bi bolje prosli da pevaju na italijanskom...MIslim da ih ja prva ne bih slusala Ovako po neka pesmica na italijanskom ne smeta,al' mislim da ceo album ne bih podnela... Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Koga boli kurac za tebe?! A koga boli kurac za tebe? Mene boli kurac sto tebe boli kurac za mene... Quote
DeathSkull Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Ah, jedan od mojih goth favorita.... Vokal (zenski) koji ima i glas i stas, pravo je zadovoljstvo slusati Cristinu Scabbiu (a i gledati ). Ne bih htela da izdvojim neku pesmu, ali ako bas moram..... pa, recimo.... Humane....... ali, jbg, ne mogu da izdvojim omiljenu jer su sve taaaakooo leeeepeeeee. Quote
Apeiron Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 mnogo bi bolje Lacuna prosli da snime ceo album na italijanskom O tome ja govorim od momenta kad sam ih prvi put cuo. Quote
Recommended Posts