Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mrzi me da listam temu,...sve u svemu,svijda mi se bend.

Imaju svoj neki trip,i mozes kulturnoda se opustis i preslusas album natenane i da te skoro nista ne iznenadi(citaj smori).

Svdija mi se ono,...khmmm,...yeah!Senzafine.Ako nisam milion puta pustila,...

Posted
za sve je kriv onaj iz slipknota icon_smile.gif sad je kristina postala romanticna i ponizna icon_smile.gif jos kad mu rodi decu... bice ki britni spirs sa crnom kosom icon_smile.gif

laugh.gif drobi, haha, drobi likuso musik20.gificon_wink.gif

Lacuna Coil je extra, samo sto to meni ne lici mnogo na doom 'n gothic... ali ajde, ima dosta elemenata icon_da.gif

Posted
laugh.gif drobi, haha, drobi likuso musik20.gificon_wink.gif

Lacuna Coil je extra, samo sto to meni ne lici mnogo na doom 'n gothic... ali ajde, ima dosta elemenata icon_da.gif

pozitj icon_wink.gif

ugl meni je comalies extra,uzela original.. mnogo je dobar,ima elemenata chega oces.

sad gledah novi spot,ne da mi se ne svidja covece nego.. to je moje misljenje.

a sto se trsenja pevacice,nije ni to tako losa ideja.gero aj mi das njen broj icon_smile.gif

Posted
Tezak zivot, vidim. icon_wink.gif

pa kad gledas sa te strane jako! laugh.gif

ali, s obzirom na to da sam bila bolesna ceo april i maj, da sam usput polagala 3 ispita, i da pre puta moram na operaciju... jedva cekam da malo uzivam sad.gif

pitam se kolika ce posecenost biti... mada, ipak je to Ozz fest

Posted
jao drobi, a ja bas tebe hteo da pitam... no.gificon_smile.gif

previse si ti muzevan i poznat za mene icon_smile.gif

e bila bi fora kad bi dosli u bg... sve je moguce,dolaze tankard blindovci morbidovci pa vader..therion.. sve smo bolji i bolji icon_da.gif

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Još samo kad bi Depeche sa svojom veštačkom muzikom bili veličina. Obrada Lacuna-e je pokušaj da se od originalne pesme napravi nešto bolje. Mada, činjenica je da nije baš uspela i da je HIM-ova obrada izvedena uživo daleko bolja.

• 2 months later...
Posted

Meni se Lacuna Coil i ne svidja neshto,probala sam da je slusham,ali mi je sve nekako na isti kalup,nema iznenadjenja,najbolja mi je prva pesma na Cd-u,ne secam se na kom,niti se secam kako se zove,ali znam da sam album preslushala par puta,batalila i bacila se na Nightwish :icon_lol:

Posted

Ewo i ovu temu da overim :)

Lacunu sam zavolela (i to bash bash bash zavolela) kada im je izašao Unleashed Memories, legendarne pesme 'To live is to hide', '1.19', 'Distant Sun'... Onda sam nabavila Halfife i IAR, što me je apsolutno oborilo s' nogu! :) Jedva sam dočekala 'Comalies' i u početku mi se nije dopao, jer sam očekivala više melanholije, kao što je slučaj u prethodnim albumima... A 'Comalies' mi je zvučao elegantnije dosta i osetila se mala promena u zvuku... Naravno, takodje legendarne Heaven's a lie, Swamped, Angels Punishment... ;) Ali, Karmacode... Ahhh, ne! Na prvo slušanje: fuj, na drugo: isto... I mishljenje mi se nije promenilo :( Jedino Our Truth mogu da svarim, ostale pesme nikako :( Sada puštam samo starije stvari i uživam... I taaako... :D

Posted
Prvi mini album, Lacuna Coil, nikad neće biti nadmašen. Nema slabe pesme. Čak i produkcijski je najbolji. Lacuna je opadala u kvalitetu kako se bližila poslednjem albumu.

Slazem se :(

Posted
Ewo i ovu temu da overim :)

Lacunu sam zavolela (i to bash bash bash zavolela) kada im je izašao Unleashed Memories, legendarne pesme 'To live is to hide', '1.19', 'Distant Sun'... Onda sam nabavila Halfife i IAR, što me je apsolutno oborilo s' nogu! :) Jedva sam dočekala 'Comalies' i u početku mi se nije dopao, jer sam očekivala više melanholije, kao što je slučaj u prethodnim albumima... A 'Comalies' mi je zvučao elegantnije dosta i osetila se mala promena u zvuku... Naravno, takodje legendarne Heaven's a lie, Swamped, Angels Punishment... ;) Ali, Karmacode... Ahhh, ne! Na prvo slušanje: fuj, na drugo: isto... I mishljenje mi se nije promenilo :( Jedino Our Truth mogu da svarim, ostale pesme nikako :( Sada puštam samo starije stvari i uživam... I taaako... :D

Imamo skoro indetično mišljenje. "To live is to hide" i "Distant Sun" su perfekcija, jedne od najbljih Lacuna pjesama. Nikad nisam bila neki fan ovog benda, čak ni približno tome, ali "Unleashed Memories"... :wub:

Posted

Definitivno, 'Unleashed Memories'... Neprevazidjeni UM! :) Bukvalno svaka pesma je remek delo... Jeste i prvi 'Lacuna Coil' i HL i IAR, to su odlični albumi, odlične pesme, ali zaista mi ni jedan ne nosi tu energiju kao 'Unleashed Memories' ;)