Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Odlican,ali odlican band :muzicar:

Pre koji dan sam slusao Unleashed Memories i stvarno je dobar :da:

Sad ce drvlje i kamenje ali Cristina Scabbia peva 5x bolje nego toliko hvaljena Tarja Turunen

A tek samo muziku da ne pominjem-dosta bolje i,profesionalnije i dublje nego oni pozeri iz Nightwish-a

Sorry,nisam mogao da izdrzim :);)

Posted

Za vokal sam i mozda lupio,ali sve ostalo sto sam rekao je na mestu :da:

Istina,zavrsila je ova iz Nightwish-a Sibellijus,ali to ne mora da znaci da svoj glas zna uvek da iskoristi na pravi nacin u odredjenoj vrsti muzike :)

Zao mi je,Cristina,meni licno,mnogo mnogo lepse peva,sa daleko vise duse i energije,sto dosta vise cenim od diploma,sertifikata i slicnih stvari

Tarja Turunen je najobicniji tehnicar,a njen novi i u najmanju ruku polu-prosecni solo album u najgorem bljutavom pop fazonu sa pesmicama u fazonu Merry Chirstmas to umnogome potvrdjuje...

PoZ,no-offense....

Posted

A da si malo pazljivije procitao video bi da ja nista ne generalizujem vec pricam za sebe :da:

Koje gluposti?

Henkays Ikuisuudest je u najmnaju ruku prosecan albumic,pa i ispod toga(da ne kazem njesra)

Kao sto je i Nightwish prosecan bend,bez obzira na glasovne mogucnosti Tarje Turunen

I da-Tarja Turnen jeste tehnicar i to dobar/odlican,a ja to ne volim :)

Ali tema je o Lacuna Coil-u,mada sam ja potegao ovo :cool:

Posted

shvatam ja, to je sve tvoj ukus, tvoje misljenje, ali ZA MENE su to i dalje velike gluposti.....i tarja je pevala sa puno emocija, samo sto bas slusao......to je cinjenica.......

Posted
  Sirius said:
nightwish nije power metal, lacuna nije gothic metal....

Tačno tako!

Kakve veze ima Lacuna sa gotikom?! A pogotovo Nightwish sa Powerom?!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Posted

Tu gde su i sada. S tim što bih u okviru power metala možda otvorio poseban odeljak za symphonic power metal, gde spada Nightwish. A za Lacunu nema sumnje da su gothic metal. Što su na poslednjem albumu malo skrenuli u alternativu, nema veze.