RaVeN Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Naravno da je mislio na glas !! Eh.....Scabia,Scabia.... Quote
the black platt Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Zanima me nesto,ako ste culi za ENSLAVEMENT OF BEAUTY a ne sumnjam da jeste,rijec je o pjesmi DAINTY DELUSIVE DOLL pomenutog benda.Je li ono vokal Christine Scabbie? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Odlican,ali odlican band Pre koji dan sam slusao Unleashed Memories i stvarno je dobar Sad ce drvlje i kamenje ali Cristina Scabbia peva 5x bolje nego toliko hvaljena Tarja Turunen A tek samo muziku da ne pominjem-dosta bolje i,profesionalnije i dublje nego oni pozeri iz Nightwish-a Sorry,nisam mogao da izdrzim Quote
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Zbog toga sto si lupio, treba ti uraditi reanimaciju Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Za vokal sam i mozda lupio,ali sve ostalo sto sam rekao je na mestu Istina,zavrsila je ova iz Nightwish-a Sibellijus,ali to ne mora da znaci da svoj glas zna uvek da iskoristi na pravi nacin u odredjenoj vrsti muzike Zao mi je,Cristina,meni licno,mnogo mnogo lepse peva,sa daleko vise duse i energije,sto dosta vise cenim od diploma,sertifikata i slicnih stvari Tarja Turunen je najobicniji tehnicar,a njen novi i u najmanju ruku polu-prosecni solo album u najgorem bljutavom pop fazonu sa pesmicama u fazonu Merry Chirstmas to umnogome potvrdjuje... PoZ,no-offense.... Quote
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Manje gledaj, a vise slusaj muziku i sve ce biti ok Quote
Sirius Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Re-Animator, mislim da u zivotu nisam cuo vecu gomilu gluposti..... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 A da si malo pazljivije procitao video bi da ja nista ne generalizujem vec pricam za sebe Koje gluposti? Henkays Ikuisuudest je u najmnaju ruku prosecan albumic,pa i ispod toga(da ne kazem njesra) Kao sto je i Nightwish prosecan bend,bez obzira na glasovne mogucnosti Tarje Turunen I da-Tarja Turnen jeste tehnicar i to dobar/odlican,a ja to ne volim Ali tema je o Lacuna Coil-u,mada sam ja potegao ovo Quote
Sirius Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 shvatam ja, to je sve tvoj ukus, tvoje misljenje, ali ZA MENE su to i dalje velike gluposti.....i tarja je pevala sa puno emocija, samo sto bas slusao......to je cinjenica....... Quote
my heart is...slowing Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Mislim da i nije bas na mestu porediti ova dva benda..Oba imaju svoj prepoznatljiv zvuk,bilo to zbog pevacica ili..Lacunina Falling pesma je nesto bas posebno.... Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Lacuna Coil ne može biti bolja od Nightwish-a, zato što gothic metal ne može biti bolji od power metala. Quote
Sirius Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 nightwish nije power metal, lacuna nije gothic metal.... Quote
.:Thor:. Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 nightwish nije power metal, lacuna nije gothic metal.... Tačno tako! Kakve veze ima Lacuna sa gotikom?! A pogotovo Nightwish sa Powerom?! Quote
זאבים Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 koLiko lacuna Coil ima weze sa poweRom, toliko i Najtwish ima sa gotikom . lol Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Pa zašto su onda ovde svrstani u te podforume? Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Tu gde su i sada. S tim što bih u okviru power metala možda otvorio poseban odeljak za symphonic power metal, gde spada Nightwish. A za Lacunu nema sumnje da su gothic metal. Što su na poslednjem albumu malo skrenuli u alternativu, nema veze. Quote
Sirius Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 za mene lacuna nije gothic, ne znam sta je ali gothic ne moze biti.... Quote
my heart is...slowing Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 koliko puta su vec vodjene ovakve rasprave Cinjenica je da se ova dva benda porede iz prostog razloga sto imaju pevacice..(sto je inace veoma bedan razlog poredjenja) Nightwish JESU symphonic power. Quote
Recommended Posts