Prisoner of Dreams Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 upravo to, svako kaci sta mu se oce Quote
זאבים Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Nemam vise sta da dodam... ja sam svoje rekla... sem da je WIkipedija rekla da je Van Gogh nas bend koji predstavlja New Wave Jugoslovenske pop-rock scene :) ali gospodin covek kaze da je to zamrlo, tako da idi tuzi wikipediju i uzmi im milione za dezinformaciju :) reche to lepo-kad beshe Jugoslawija, tad beshe i taj prawac a tamo kachi sha kome dune @ i dan danas mi ostaje neprewazidjen UNLEASHED MEMORIES. na njemu su mi bili najkompletniji ..toe def njihow najmelanholicniji album .. i naJlep Quote
Elldamar Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Meni je Reverie najbolji...mozda zato shto sam ga prvog i chuo... Anyway,odgledah danas spoticj za Within me...shta znam...moglo je to i mnogo bolje...sve u svemu drago mi je da su video radili za jedinu pesmu koja mi se svidja sa novog... Quote
Liquid Diamond Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 I meni se najviše sviđa Unleashed memories. Purify mi je nekako najdraža pesmica. Quote
זאבים Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Anyway,odgledah danas spoticj za Within me...shta znam...moglo je to i mnogo bolje...sve u svemu drago mi je da su video radili za jedinu pesmu koja mi se svidja sa novog... can ' t believe .. i meni se ta jedina swiDja. jedina odishe onim njihowim starim zwukom. . Quote
Routasydän Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Za svaku preporuku je pesma od Megadeth "A tout le monde" na koju izvodi u duetu sa Cristinom Scabbiom, a video je zaista fenomenalan Quote
Shamandalie Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Da, obavezno pogledajte. Ako pronadjem neki link za taj video, odmah vam saljem. Quote
Routasydän Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Da, obavezno pogledajte. Ako pronadjem neki link za taj video, odmah vam saljem. Nemoj se muciti oko linkova, instaliraj program eMule i imas tako stotine i stotine odlicnih Megadeth spotova, koncerata...... Quote
Shamandalie Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 E, ne treba mi to u zivotu....jos mi samo fali viruse tako da navucem. Zasta sluze razmene? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 E, ne treba mi to u zivotu....jos mi samo fali viruse tako da navucem. Zasta sluze razmene? Pa imas valjda instaliran firewall i antivirus Pored toga mogucnost da nesto zakcis sa torrenta/emule-a ili nekog drugog p2p klijenta je minimalna Quote
Routasydän Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 E, ne treba mi to u zivotu....jos mi samo fali viruse tako da navucem. Zasta sluze razmene? Pa o tome ti i pricam, izlazeci na sajtove koji nude linkove za download veoma lako ces pazariti neki virus, a recimo ja koristim eMule vec godinu i po dana, ni jedan virus, ni jedan trojanac, ali ako je neko toliko glup da pokrene nesto sto ima ekstenziju exe e onda ko ga j.. kad je glup E sad jedino stoji pitanje legalnosti korisvenja ovog programa, ako ste u SRB necete imati u problema, dok je u zemljama zapadne evrope ovaj vid razmene strogo zabranjen i kaznjiv Quote
Bata Trokrilni Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Najlakši način da Mustaine kresne Scabbia-u bio je da je pozove da snime spot. To je jedino logično objašnjenje zašto je bespotrebno napravljena nova verzija jedne od najboljih pesama Megadeth-a ikada. Quote
Routasydän Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Najlakši način da Mustaine kresne Scabbia-u bio je da je pozove da snime spot. To je jedino logično objašnjenje zašto je bespotrebno napravljena nova verzija jedne od najboljih pesama Megadeth-a ikada. Znate li kako se zove Mustaineova izdavacka koju, ciji je naravno on ponosni vlasnik?!?!?! Pa roadrunner records, a izmedju ostalog Lacuna Coil izdaje za njih pa je verovatno chika Dave dosao na ideju kako da poveca tiraz lacuni i onda kresnuo Scabbiu i zajedno sa njom uradio obradu pesme i spot Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Jes' a vi znate da se Dave omastio Da mu niste mozda svecu drzali Quote
DragonHeart Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Mozda se omastio makaronima, jer ih Scabbia fino sprema Quote
Routasydän Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 I ja bih se rado omastio kod Scabbie, odnosno rado bih se naklopao njenih makarona Quote
Elldamar Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Znate li kako se zove Mustaineova izdavacka koju, ciji je naravno on ponosni vlasnik?!?!?! Pa roadrunner records, a izmedju ostalog Lacuna Coil izdaje za njih pa je verovatno chika Dave dosao na ideju kako da poveca tiraz lacuni i onda kresnuo Scabbiu i zajedno sa njom uradio obradu pesme i spot Mustaine NIJE vlasnik RoadRunner records-a! Lacuna NE izdaje za RRR vecj za Century Media-u kao major label! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Mustaine NIJE vlasnik RoadRunner records-a! Lacuna NE izdaje za RRR vecj za Century Media-u kao major label! Reci im.... Ja pokusavam,ali Quote
Shamandalie Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Najlakši način da Mustaine kresne Scabbia-u bio je da je pozove da snime spot. To je jedino logično objašnjenje zašto je bespotrebno napravljena nova verzija jedne od najboljih pesama Megadeth-a ikada. Mnogo si naivan. Bas bi se ona kresnula sa matorim Mustainom, kad moze da kresne nekog lepog i mladog...Pare su u pitanju i popularnost! Eto zasto. A vi sto biste da se omastite, naucite vec jednom da kuvate sami, lenjivci! Edited June 29, 2007 by Shamandalie Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Bas bi se ona kresnula sa matorim Mustainom, kad moze da kresne nekog lepog i mladog... Kao recimo sa mnom Izvini,nisam mogao da izdrzim,salim se samo malo A i nisam nesto lep,a'l mlad jesam Quote
Apeiron Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Mnogo si naivan. Bas bi se ona kresnula sa matorim Mustainom, kad moze da kresne nekog lepog i mladog...Pare su u pitanju i popularnost! Eto zasto. Haha, zanimljivo. Ne bih se u potpunosti slozio. Mustaine je Mustaine, a taj neki "lep i mlad" postoji na svakom cosku za devojku poput Cristine. Ali Mustaine je jedan, i faca je. Ko bi znao, mozda se lozi na face Mislim, svi znamo koliko Sharon Stone ima godina, pa ko bi je odbio Mada ne htedoh to da kazem, nego da pitam sta je ovo, ako neko zna, da ne kopam sad po netu... Lacuna Coil - Within Me (2007) 01 Within Me 02 Virtual Environment 03 Closer 04 Tightrope 05 Fragile 06 To The Edge 07 Our Truth 08 Heaven's A Lie 09 Without A Reason 10 Swamped-Acoustic 11 Closer-Radio-Video Mix And Edit 12 Swamped-Radio Mix 13 Our Truth-Jack Dangers Mix http://rapidshare.com/files/84076246/Lacuna_Coil__by_r1ng0_.part1.rar http://rapidshare.com/files/84074114/Lacuna_Coil__by_r1ng0_.part2.rar pass: www.mediaportal.ru Quote
lithium Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 hahahahah, Mustaine je Mustaine, realno :P Quote
Neonblack Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 'Ochu li dochekati dan da ih widim live? Znachi to mi je zhelja od 2005. kad sam ih chula 4 the 1st time... Cris je fenomenalna na sceni, prenosi toliko emocija, odlichan kontakt sa publikom, swaki put se najezhim kad gledam njihowe certowe... Ma shta ljudi prichali, po meni je LC jedan od retkih bendowa koji se menja ali ne na loshe! Obozhawam ih i tachka. Quote
Recommended Posts