Gothic Angel Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Unleashed Memories je mnogo dobar album...svaka pesma ima nekako cudan vokal...nekako dalek... Ali Senzafine definitivno nije najbolja pesma...Evo samo sa ovog albuma je bolja When A Dead Man Walks Quote
:={MaYa}=: Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 ja njih lepo pustim i cele preslusavam,daju celom tom danu neko posebno raspolozenje...svaka pesma mi je draga na svoj nacin....i svaki put neka druga da pecat tom slusanju... a: Quote
Apeiron Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Најбоља им је она песма на италијанском. "Senzafine", to im je sa "HALFLife" EP-a, koji mi je definitivno najbolje njihovo izdanje (naravno poslije "Comalies"-a a: )... Jao Scissorse, stara amatercino, pa NEMA SANSE da je ista bolje od Senzafine, kad je Lacuna u pitanju. Taj EP je fantastican, produkcijski, sviracki (bubnjar je izucavao Fates Warning debelo za one ritmove). Ta pesma je nesto najbolje sa italijanske scene ikad. Quote
Dolly Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Meni su oni posebni... pogotovo stvar The secret! Quote
lunja Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 Zna li neko tour dates mozda???Nadam se da bi mogli zasvirati i u Madjarskoj uskoro! 2 januar 2004 budimpeshta sa poisonblackom i moonspell... aj ja ovde skupljam donacije... Quote
Sentinel Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Uuuuuuuuu fantasticnoooooo, ja na ovo bogme moram nekako otici... a: Quote
lunja Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 vetj sam pocho da skupljam pare i nekako sam izrachunao 30 din dnevno do novaka bitje sasvim dovoljno... skupio sam vetj 300 za 4 dana Quote
Lacuna Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Најбоља им је она песма на италијанском. to je pesma ,,Pista''...divna je Quote
DevouredSoul Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 To mozhe da bude i "Senzafine" ... ona je bolja Shto se lacune Coil tiche... OBOZHAVAM IH! Definitivno jedan od mojih omiljenih bendova... muzika, glas, sve je tako opushtajucje i iskreno, savresheno se uklapa u moju lichnost, raspolozhenje..... ne znam, mnogi kazhu da smaraju, ali meni su oni neshto... neshto... neshto mnogo lepo Quote
Sentinel Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Juce sam skinuo novi spot za prvi single - "Heaven's a Lie" i totalno je super, a drugi bi trebao da bude uradjen nakon sprovedene ankete na sajtu Century Media Records-a i bice po zelji fanova Ja sam glasao za "Entwined". Quote
Dolly Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 pema Heaven's a lie nije losa, a kako izgleda spot??? Nisam ni jedan njihov spot videla!! Quote
Sentinel Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Spot je fini, nishta extra, tipican low budget spot, ali su u njemu napravili finu atmosferu. Naizmenicno su snimani clanovi benda u mracnoj prostoriji, hodnicima, kadrovi brzo se smenjuju, Kristina povremeno peva na stepenicama i iza nekih resetaka. Ujedno to je i jedini spot koji sam ja video, jer sve ostalo shto imam su live nastupi. Ni ne znam da li postoji spot za josh koju pesmu, kapiram da ima za Senzafine, Hyperfast... Quote
Night_Blade Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Cuo sam jedan citav album i generalno osim pjesme Angel Punishment boba ne valja bend :| Quote
DevouredSoul Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Nisam videla ni jedan spot, niti chula live nastupe... Mislim da je vreme da i ja popchnem da skidam muziku sa neta :roll: Quote
Nightwing Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Skidaj,skidaj sa neta to je najzanimljiviji nacin da dodjes do muzike. Uvek mozes da naletis na neki neobjavljeni live ili neki bonus track. Zadnja stvar koju sam skinuo je Comalies od drage nam Lacune. Sto se tice samog benda... Meni su oni O.K. i nista vise.Imam sve albume ali vise zato sto volim zenske vokale nego zbog kvaliteta. Cristina je sigurno najbolja riba medju pevacicama ali (po meni) ima i najslabije vokalne mogucnosti. Sve su im pesme iste,previse lice jedna na drugu a textovi su dosadni i ne zanimljivi. Zanimljive su pesme koje pevaju na svom maternjem jeziku i najbolje bi bilo da su sve pesme na italijanskom jer bi se tako razlikovali od slicnih bendova. Quote
Dolly Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 da, u pravu se svi krenu da lice jedan na drugi... mislim da bi im italijanski lezao (to su i dokazali) ali ih u tom slucaju ne bi pustili na Vivu...sto sam svojim ocima videla! Quote
lunja Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 na sajtu pishe da se spot vrti na mtv2 i vivi+.. inache ja sam ih sinotj video uzhivo... a ono shto mi se ne dopada je shto sada ima puno vishe mushkog vokala, jer mi nekako ne lezhi da i on kreshti sa njom... bilo bi nekako bolje da je neki tvrdji mushki mirniji vokal al dobro... svi bi bili isti u pravu ste :ne: Quote
Dolly Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 meni se bas dopada taj sklop glasova Quote
Nightwing Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Videh spot sinoc... Cristina je prava bombonica.... Zna li neko da li je udata? Pazljivo sa odgovorima ne bi podneo jos jedno razocarenje. Tarja me nije sacekala Quote
Sentinel Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Tarja ne moze da se oceshe o Kristinu! :ne: (kada je u pitanju izgled) Tarja cak nije ni lepa; nije ni ruzna... Quote
Dolly Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 ma Tarja je kvalitet, ne a: osporivo i kvantitet Quote
lunja Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Tarja cak nije ni lepa; nije ni ruzna... nego je deb'la Quote
Dolly Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 vidi se da ostavlja utisak, na svakoj gothic temi raspravlja se o Tarji-pa nek je idebela, ali je KVALITET a: a: Quote
Nightwing Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Ma Tarja je udata.NE VOLIM UDATE Sta je sa Cristinom :? Jel ima sanse neko od nas :? Quote
Recommended Posts