lunja Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 pa ja sam primetio da je hiperaktivna :ne: ... prepushtam vam je... a: Quote
DevouredSoul Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Tarja je debela. Totalno mi se ne svidja ni njen izgled, niti njen glas. Uopshte, nisam neki fan Najtvushhha. A Kristina ima sasvim dobar glas, neobichan je. Meni lacuna sasvim odgovara. Ja njihove textove zhivim, jbg a: Quote
Blanziflor Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Aj. Sada shvatam. No pušćajte Tarju na miru. Ne znam što je turiše na onaj poster za gothic night onomadne, ali valjda znaju ljudi što čine. A ovdje bijela pijena udarila DeadendGirlu i ostaloj braći na usta, te da Najtviš nije gotik. E jado. E bijedo. Odo' u rod na Komane, pod Cetinje, sijeći pršuta. Quote
lunja Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Tarja je debela. Totalno mi se ne svidja ni njen izgled, niti njen glas. Uopshte, nisam neki fan Najtvushhha. A Kristina ima sasvim dobar glas, neobichan je. Meni lacuna sasvim odgovara. Ja njihove textove zhivim, jbg a: ajd dogovorili smo se da vishe ne pominjemo najtvish ovde ok :? :? :? Quote
Vitamin K Experience Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ma Tarja je udata.NE VOLIM UDATE Sta je sa Cristinom :? Jel ima sanse neko od nas :? E tu si se gadno zajebao:) Cristina je udata jos od kada je Lacuna sastavljena. Znam da joj je muz clan benda, mislim da je gitarista:) Sada ti ostaje da proveris za pevacicu Arch Enemy-a:)))) Quote
Dolly Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Tarja je debela. Totalno mi se ne svidja ni njen izgled, niti njen glas. Uopshte, nisam neki fan Najtvushhha. A Kristina ima sasvim dobar glas, neobichan je. Meni lacuna sasvim odgovara. Ja njihove textove zhivim, jbg a: ajd dogovorili smo se da vishe ne pominjemo najtvish ovde ok :? :? :? o.k. samo to ce biti tesko a: Quote
DevouredSoul Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ah, samo sam se nadovezala. Ja vishe necju, nema frke Quote
Nightwing Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 E moja Cristina ni ti me nisi sacekala. Rodjen sam na pogresnom mestu u pogresno vreme. Quote
Dolly Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 ne pati, naci ce se neka druga... a: Quote
Blanziflor Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Sada ti ostaje da proveris za pevacicu Arch Enemy-a:)))) Joj. Ne bi se Blanz time ženio. Ni da je muško. NI DA MU PLATE. Da mi pripeva izjutra...ajoj. Quote
Sentinel Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Shto, majqu mu, dobra je cica, pravi antihrist... Quote
Vitamin K Experience Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Joj. Ne bi se Blanz time ženio. Ni da je muško.NI DA MU PLATE. Da mi pripeva izjutra...ajoj. Pa dobro. Ako se ne przi na sexy plavushe koje su "malo glasnije", onda mu preporucujem crvenokosu pevacicu Amaran-a:) Clean lakunakoilistichan vokal:) Quote
kliNac u sjeNci Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Hm... Moram da kazem koju. Obozavam Lacunu Coil, al Nw i tarja se nece dirati! Gledao sam i Nightwish i Lacunu uzivo. Tarja se baca, skace, mlati glavom, otpjeva kao na cd-u! Christina skoro da se ne pomice, samo nesto prstima mase i uvija, ko da je pop pjvacica. Takodje je masu qrvasta, vidio sam slike sa vibratorima isl. Christina slusa Linkin Park i korn. A Tarja voli AC/DC, Maidene, Ednebridge, Sinergy, After Forever... Lacuna se na VIVI na galsanju zajedno pojavljuje sa pop, rep bendovima... Komercijala teska postali... Nightwish ne! Tarja je prilicno misticna i znatno ljepsa uzivo, energicna i cool. A Christina se ponasa kao Britney Spears. Zato prestanite sa pljuvanjem vec jednom! Quote
Sinstrel Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Video sam novi (barem je meni nov) spot na Vivi... nije lose... Quote
Wanking Mikica Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Wanking Horse bi tako slatko obrstio njusku o ovu malu seljancicu iz ovog primitivnog benda! Quote
Out Of Time Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 klinac nije u sjenci nego u bunaru... nightwish je veci underground od lacune jedino ako spustish neki od njihovih albuma u podrum... christina je fina, ali mislio sam da je veca ljepotica... onaj dan, uzivo... nije bila u formi... mada sa petoricom u bendu... namuchishe je... Quote
Kent Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Nisi je ti video iza hale u parku...brzo si otisao, inace bi pojeo te svoje reci kao pakovanje od 50 amsterdamskih hot wingsa! Markone je bario... Quote
Out Of Time Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 pa da... kako sam mogao da previdim da ce zblajznuti marko ponovo skinuti naj cupi... njegove moci su na nivou flash gordona... a ja sam slep kod ochiju... still, ona jedna, a momaka 5 + momci iz monshpila, otrovacrnog i putnika... da na ochi ne vidi dok je na turi... Quote
Kent Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 mislim, nije je skinuo, ali je bilo closurea..znas u chasing amy kad ben affleck kaze "we shared a moment", anjemu jason lee replicira...tako je bilo, pa nek sam proklet! a taj sto prica da joj je muz iz benda pojma nema, jer je citav bend stajao pored i smejao se toj situaciji...ziva istina, ja pijem pivo sa njima, a Markone se njusi sa doticnom! skoro da sam osetio ljubomoru! ali, znas njega, navikli smo vec...pa ko je jedini uspeo da dodje do Tarje licno na szigetu i dobije socan poljubac??? kazi, ko?? Quote
Out Of Time Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 dobro, dobro, znam... moram priznati da to shto Darja nije htela ni da se slika samnom(a kao da mi je i satlo neshto posebno), a njega je milkila kao da joj je pudlica il machak il koja vec zivotinja, delovalo je na mene prilichno jako... emotivno ali i egzistencijalno... Darja je faca, al vidjao sam marka kako privodi mnogo lepshe djane... skinuo je i onu malu sa reklame za don ili grand kafu, a i dopisuje se sa onom sisatom iz die happy... jebo ga otac blesavi, taj zna za shta zivi... Quote
Kent Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 mislim da je don kafa u pitanju...i ta je sisata koliko sam video, a on cuti ko `zda! Kad ga pitam on menja temu...prvi se skroman...podseti me da ti pricam kako je bilo kad sam ga vodio na maskeMbal kod koleginica nekih...znaci, kao da je Colin Farrell usao! Piske zive...sreca da nemam ribu, jer bi se tresao pored njega..znam kako ti je... Quote
Out Of Time Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 ne zelim vishe da pricham o njemu! uvek isto... kad ga neko u drushtvu uzme u usta svaka ostala pricha prestaje i on postaje predmet svachije paznje... nash kako J. Lo. kaze:"Dosta je bilo!" nije on natchovek... dobice i on kotaricu, ja ti kazem, i to vrlo uskoro... Quote
Recommended Posts