Vitamin K Experience Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Taj sto pojma nema moli doticnog kentkg da zaviri malo u buklet albuma Unleashed Memories. A to sto su se smejali sa strane ne znaci da nisu uradjeni i da podjebavaju decka (ti mislis da je taj vas ortak jedini flash gordon koji je muvao u bekstejdzu tokom zadnjih 10 godina?) Quote
Kent Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 znas li ti kad je izasao taj unleashed??? sta se sve izdesavalo od tada...tja, pa kad Sony i Cher nisu ostali zajedno, sta ocekiviati od ove dvoje? sta tek reci za brakove Angeline Jolie?? unleashed memories...praistorija... sto se tice podjebavanja decka, you so don`t know what`re you talking about... i ne zakljucuj pogresne stvari iz mojih reci...ne mislim nista sto nisam rekao...opusteno... je l` to Ali G na avataru? Quote
Vitamin K Experience Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Ne, to je Portnoy:) Ma opusteno oko konkubine Kristine... "nismo je imali niti cemo je ikad imati" (mozda kada dobije strije od silnog jebanja) Quote
Kent Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 jbt, dao bih glavu da je ali g to booyakasha! dok je lepojka Sabina iz Edenbridgea slobodna, ja se ne frkcim 8) a, i kad ona ode, tu je Elisa C.Martin za one najhrabrije! Quote
Vitamin K Experience Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Pa, nije ni ona losa (pevacica Edenbridge-a).. u obzir dolazi i ona iz Lullacry (jes da ne zna da peva ali dobro izgleda heheh) P.S> Ma PORTNOY bre!! I jeste pravi reper (kad nosi majicu Metallice)! hhahwhaq Quote
Nightwing Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Auuu.....u sta se pretvori ova tema..... Quote
Vitamin K Experience Posted January 13, 2004 Report Posted January 13, 2004 Da.. pitam se ko li je pokrenuo ovo "provodadzisanje"... Quote
Sentinel Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Pevacica Tristanie takodje fino izgleda! Quote
Out Of Time Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 'vako: riba iz killerbarbies je vrhunska ali titsless... mozda je Tanya sa svojim prsima zadovoljavajuca, ali shta onda da se kaze na Zdenku(ili tako neshto) iz Die Happy? Ja bi se tu pogubio i umro od kasonske bolesti... ribica iz Tape-a je u faci strashna, ali pod bradom nema nishta... chesta falinka po mojim merilima... Juliette iz ex-Without Face-a je vrlo pretty i vrlo povoljna za muvanje chak i kad joj je dechko(pevao u istom bendu) uza skute, jer bolid ne znam engleski ni da bekne... ja bi sa Anneke bio vishe nego zadovoljan... i rest my case... Quote
DevouredSoul Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Jao bre prestanite..... Shta ste uradili od teme... ccc :ne: Quote
Dolly Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 ha, ako hocete da diskutujete o temi, prvo svoj obim grudi.. :ne: strasno Quote
Vitamin K Experience Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 A jel' te mrzi da pogledaš 4. stranu i ko je prvi počeo o Tarji i Cristini kao dobroj ribi. I posle toga pročitaj prve 3 strane... Ovo je moralo da se desi, treba da ti bude drago što je ovako brzo završeno. Poz:) Quote
Nightwing Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Joj...sve sto sam zeleo da znam je da li je Cristina udata ali se diskusija otela kontroli. Ako cemo da diskutujemo o ribama ajde da otvorimo tu temu na nekom drugom forumu. Asia Carrera-Ne zna da peva.....ali meni ne smeta Quote
Dolly Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 u pravu si kad kazes da se brzo zavrsilo ako jeste :? ma ne smeta meni, samo na svakoj drugoj temi raspravljaju o 'ribama' mislim da otvorim jednu o -po-mogucstvu-ne-ozenjenim-muzicarima-muskog-porekla Quote
lunja Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Tarja je debela. Totalno mi se ne svidja ni njen izgled, niti njen glas. Uopshte, nisam neki fan Najtvushhha. A Kristina ima sasvim dobar glas, neobichan je. Meni lacuna sasvim odgovara. Ja njihove textove zhivim, jbg a: ajd dogovorili smo se da vishe ne pominjemo najtvish ovde ok :? :? :? o.k. samo to ce biti tesko a: naravno... nishta od toga :ne: :ne: :ne: mojoj kevi se ne dopada kristina... jebiga, ne mogu da je zhenim... al zato moja ivana (diluvium) mora da joj se svidi Quote
Dolly Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 dok god nije pevacica moondive sigurno ce joj se dopasti Quote
lunja Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 btw... mojoj kevi se dopada smiljka. Quote
la Perversion Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Imam neke njihove pesme,mislim da su super stavise odlicni su! a: Quote
Nightwish Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Paaaa... Vase misljenje o ovom bandu.... (o muzici i omiljenim pesmama.. and stuff)...... So da cujem...??????? nisam nestom puno slusao lacunu, imam par pjesama (nemam pojma odakle mi, jednostavno ih imam na hard disku ;o)) i nisu losi uopste. bas cu da sad potrazim winmx-om jos koju pjesmu Quote
lunja Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 hotjesh da ti predlozhimo nashe omiljene? Quote
Out Of Time Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 shta koj djavo da joj predlazesh? nek uzme prvi EP ili kako ga mnogi zovu mini album mashtovito nazvan "Lacuna Coil" jer bolje od toga ne moze da nadje, a i brate lakshe je nego da juri po jednu pesmu sa svakog albuma... Quote
Nightwish Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 ajde ljudi skontajte da nisam zensko :? isti ste kao oni utripovani likovi sa irc-a koji su me spopadali dok sam tamo svojevremeno visio. bice da cu morati postaviti temu:"hej, ja sam musko" ili da svima redom saljem privatne poruke. ili da neko ko je admin na forumu posalje mass-mail svim korisnicima i objasni stvar elem, ne bi bilo lose da mi preporucite par pjesama, bolje nego cd-ove da vijam okolo i na kraju se mozda ispostavi da nije vrijedilo novaca. uglavnom muziku skidam sa neta (kojeg imam za "dz" i ne predstavlja mi nikakav trosak) pa bi bilo fino da mi samo date naslove ;o) Quote
Nightwing Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Pa...ovo su moji favoriti: Senzafine When A Dead Man Walks Cold Heritage To Myself I Turned Falling Again Un Fatasma... Heaven`s A Lie Comalies Toga sam se sad setio... Quote
Recommended Posts