deftonerrrr Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 jel ti to mene muvas ? da izadjemo na neko pice da se oslobodis frustracija ? Quote
deftonerrrr Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 deftonerrrr---> svira ROOT ! lalalalalalalalalal VEJK AP ! Quote
DevouredSoul Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) /me -----> slusha Lacunu i ne chuje dosadnog deftonera Edited June 2, 2004 by DevouredSoul Quote
deftonerrrr Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) /me -----> slusha Lacunu i ne chuje dosadnog deftonera :udri:kako sam ispao glup u drustvu... Edited June 2, 2004 by deftonerrrr Quote
Dolly Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Dejane pizdo ona nijedna! To za KoRn je tachno. Cristina slusha nu metal, najvishe. A KoRn joj je omiljena grupa. Zapravo, svi u bendu su u tom fazonu. (Zato sam ja pochela da pichim nu ) e a ja nisam mogla da se setim na koga mi liche..outfit ala korn..u pravu ste Quote
DevouredSoul Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 (edited) Pa na njihovom sajtu je bilo ranije neshto tipa : o chlanovima benda, gde su pisali koju muziku, hranu, blablabla vole... Za omiljenu grupu su skoro svi stavili KoRn, ja nisam mogla da verujem kada sam prochitala. Edited June 5, 2004 by DevouredSoul Quote
Sentinel Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 e a ja nisam mogla da se setim na koga mi liche..outfit ala korn..u pravu ste Da, ali to tek u poslednjih godinu dana, od '97-me do 2002 normalno su izgledali... Quote
lunja Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 pa svi smo videli njihova nova odelca, josh kad su pocheli da se u njima vrte na vivi, neshto tu nije shtimalo... moglo je da se zakljuchi da slushaju korn )) ali nebitno, i ja verovatno slusham ono shto oni ne vole Quote
Dolly Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 upravo tako... ranije ih nisam slusala, zapravo nisma gledala nisam imala snimke (ni sad nemam nesto preterano) ali sa slika primecuje se razlika u outfitu..mada pevacica zaista ume da izgleda dobro... --u sustini nije bitno ono sto slusaju dok ne pocnu da skidaju svoje "idole" za sad zvuce odlicno, sto iskreno za Korn ne mogu da kazem... Quote
DevouredSoul Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Ukusi.... Gledala sam snimanje Comalies-a i mogu vam recji, shto se pevachice tiche, da fotoaparat i shminka chine svoje... Tamo je bila bash gadna... a zapravo, bila je prirodna. Quote
deftonerrrr Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Ukusi.... Gledala sam snimanje Comalies-a i mogu vam recji, shto se pevachice tiche, da fotoaparat i shminka chine svoje... Tamo je bila bash gadna... a zapravo, bila je prirodna. nabavio sam ... heavens a lie... spot ... i tako... ... samo da kazem... ono ne moze da skodi ...a ako ne skodi... moze 'nekome' da koristi Quote
Sentinel Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 U sustini nije bitno ono sto slusaju dok ne pocnu da skidaju svoje "idole" za sad zvuce odlicno, sto iskreno za Korn ne mogu da kazem... Upravo tako! Quote
Sentinel Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 (edited) pa svi smo videli njihova nova odelca, josh kad su pocheli da se u njima vrte na vivi, neshto tu nije shtimalo... moglo je da se zakljuchi da slushaju korn )) Mislish, moglo se zakljuchiti da se loze na "grunge" Edited June 8, 2004 by Sentinel Quote
DevouredSoul Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 nabavio sam ... heavens a lie... spot ... i tako... ... samo da kazem... ono ne moze da skodi ...a ako ne skodi... moze 'nekome' da koristi Naravno da cje da koristi Quote
Nightwing Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Dajte link sa koga moze da se skine spot Quote
Dolly Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Kako je lepaaaaa u spotuuuuuuuuu garderoba je boli glava, ja se przim na one kineske (japanske) haljinice, i na crveno crne varijante..pogodila me u zivac... stvarno izgleda bogovski.... Quote
DevouredSoul Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Meni se najvishe svidja u belom... Pa u onoj skroz crnoj haljini, pa u onoj trecjoj... Ne dopada mi se shminka, haljina je ok. Quote
Dolly Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 ne secam se sminke, ali belo i divna crna kosa..nista lepse, neznije, a opet zlocesto... Quote
DevouredSoul Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Shminka u one dve haljine je blaga i tu mi se dopada... Svetli karmin (neka boja kozhe..) i tamne ochi - perfekcija. A u onoj 'kineskoj' ('japanskoj' - shta vecj) varijanti ima napadnu shminku, crveni karmin i dosta rumenila (crvenog), a to ne volim... Quote
DevouredSoul Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Jav sad imam i Swamped. Spot nije nishta posebno, ali ona je prelepa... kao i obichno. Quote
Sentinel Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Video sam spot sinoc na vivi i super je, a i ona stvarno genijalno izgleda... posebno mi se svidja ono razmazivanje karmina rukom ) S druge strane, pesma mi se uopste ne dopada, a stekao sam i utisak da je vokal ponovo snimljen specijalno za spot, jer zvuci dosta drugacije nego na albumu... Quote
Recommended Posts