Ora Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Evo vam linka za Swamped: http://www.iol.ie/~pearse14/mb/lacuna_coil...EViLSouL-mb.mpg Quote
DevouredSoul Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Spot? Imam spot, lep je, ali je malko losheg kvaliteta. Ako je tu ok kvalitet, javite, da skinem. K? Quote
Sentinel Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Skidaj, kvalitet je standardno dobar Uostalom skini prvih 500 kb pa iskopiraj file u neki drugi folder, a zatim ga rename, obrishi mu ekstenziju programa s kojeg skidas, ja recimo skidam s getrightom i obrishem nastavak i ostane samo mpeg ekstenzija, i lepo pustish tih 500 kb i vidis da li ti odgovara kvalitet Quote
Nightwing Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Jel clan neko od vas Emptyspirala??? Quote
DevouredSoul Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 (edited) Skidaj, kvalitet je standardno dobar Uostalom skini prvih 500 kb pa iskopiraj file u neki drugi folder, a zatim ga rename, obrishi mu ekstenziju programa s kojeg skidas, ja recimo skidam s getrightom i obrishem nastavak i ostane samo mpeg ekstenzija, i lepo pustish tih 500 kb i vidis da li ti odgovara kvalitet Ma, za sada sam zadovoljna i ovim shto imam. Ona shtrafta po sredini je i onako vecj prestala da me nervira Edited July 29, 2004 by DevouredSoul Quote
Ora Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Ma, sasvim je dobar kvalitet, ne vidim zasto bi trpela strafte. Quote
Ninoslav Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Ja imam odlican kvalitet, avi fajl, snimano sa vive+... Quote
DevouredSoul Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Dobro, ja imam spot sa shtraftom, dosta vishe je l' gledao neko snimanje Comalies-a? Chudo je shta shminkeri urade od Christine... Nisam mogla da verujem da je to ona kad sam videla. Quote
marcoman Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 upravo ide Swamped na Metropolisu bez shtrafte Quote
Nightwing Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 upravo ide Swamped na Metropolisu bez shtrafte To sam ja uvalio spot NWogiju da pusti... kako je lepo kad uradis nesto za metal zajednicu svoga grada Quote
DevouredSoul Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 upravo ide Swamped na Metropolisu bez shtrafte Quote
Buddha Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 bend je SRANJE. nekada su bili dobri, u vreme kada su izdali In a Reverie i Halflife (ujedno i nesto najbolje sto su snimili). Kasnije su poceli uzasno da se ponavljaju, sve lici na ono ranije, Unleashed Memories je imao 2-3 dobre pesme, a sve kasnije je uzas. Christina Scabbia mozda izgleda sve bolje i bolje, a bend stvara sve goru i goru muziku. pozz Quote
Ivan_Creed Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 (edited) bend je SRANJE. nekada su bili dobri, u vreme kada su izdali In a Reverie i Halflife (ujedno i nesto najbolje sto su snimili). Kasnije su poceli uzasno da se ponavljaju, sve lici na ono ranije, Unleashed Memories je imao 2-3 dobre pesme, a sve kasnije je uzas. Christina Scabbia mozda izgleda sve bolje i bolje, a bend stvara sve goru i goru muziku. pozz Vazno je da ona izgleda sve bolje i bolje! Edited August 14, 2004 by Ivan_Creed Quote
Sentinel Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 nekada su bili dobri, u vreme kada su izdali In a Reverie i Halflife (ujedno i nesto najbolje sto su snimili). Nije, Lacuna Coil je najbolje sto su snimili Quote
SL Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Pre mozda 4 god, jedan drug mi je doneo diskove od Lacune, i preporuchio mi bend, kao svidece mi se... i bio je poprilichno u pravu... MNOOOGOO su dobri... Omiljene pesme: Half-Life, My Wings, Stars, Honeymoon Suite, Heir of Dying Day... stvarno bend koji bih mogao po ceo dan da slusham i da ne gasim ni na tren... naravno zbog odlichnog vokala... e, sad, ono shto nisam znao dok nisam prochitao ovih 213 poruka... je - ko se lozi na Korn i ko ih kopira u oblachenju??? shta to prichate??? ne mogu da povewrujem.... pre godinu dve sam skidano slike benda, diskografiju, i biografije, i ne secam se da sam igde naleteo na fotos gde se oblache kao bleda kopija Korn-a... Zar je uslov za neki metal bend da se pojavi na TV-u da kopira stil nu-metal bendova??? nadam se da nece promeniti muziku... Quote
DevouredSoul Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 A preterali ste malko.... Unleashed Memories je fenomenalan album, skoro su sve pesme dobre. Meni se bash dopada shto se ugledaju na nu metal bendove. Zbog toga su mi i dalje zanimljivi, odavno su prestale da me nerviraju tematike koje gaje WT i NW (recimo). Comalies jeste komercijalan ali uopshte nije losh. Uostalom da ste malo bolje slushali ranije albume, shvatili biste da su se pojedini momenti ponavljali u gotovo svim pesmama... Lacuna konza! Quote
SonataGirl Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Well,evo recimo sa novog albuma:Heavens a lie(kako su singlovi uvek pesme koje mi se najvise svidjaju ) Quote
Giga Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Unleashed Memories je fenomenalan album, skoro su sve pesme dobre. Skoro?! Ceo album je savrsen i to im je ubedljivo najbolji album koji su ikada napravili. Inace, Lacuna Coil je jedan od onih bendova koje ili slusate ili ne slusate. Jako specificno zvuce, Scabbia i nema neki glas ali zato taj glas kombinuje sa muzikom tako dobro da slusalac ostaje bez reci. Ferro ima odlican glas koji fenomenalno kompnuje sa muzikom. Ukratko, vokali i muzika prave jednu tako perfektnu simbiozu da bukvalno prikuju slusaoce. Jednostavno morate da preslusate pesmu do kraja. Tekstove ne treba ni pominjati - fantasticni su. Quote
Giga Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Gigo, skidam kapu. Od kad ti furas kapu? Quote
Nightwing Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Gigo narezacu ti prvi album i donosim vecras u KST... Quote
marcoman Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Inace, Lacuna Coil je jedan od onih bendova koje ili slusate ili ne slusate Ja recimo ne mislim da je Lacuna jedan od takvih bendova, zapravo, ne znam ni koje bih bendove mogao tako da okarakterisem, ali oni tu ne bi pripadali sigurno Verovatno bi toj kategoriji pripadali neki bendovi ekstremnijih vrsta metala, gde verovatno nema tog polovicnog osecaja, dakle, ili slusas ili ne slusas Ja Lacunu pustim kada mi neko dodje na kafu, a inace ovako ne bas cesto. Znaci, i slusam i ne slusam Quote
Ora Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Od kad ti furas kapu? Zasto li sam ZNALA da ces prokomentarisati ovako nesto? Quote
Giga Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Ja recimo ne mislim da je Lacuna jedan od takvih bendova, zapravo, ne znam ni koje bih bendove mogao tako da okarakterisem, ali oni tu ne bi pripadali sigurno Verovatno bi toj kategoriji pripadali neki bendovi ekstremnijih vrsta metala, gde verovatno nema tog polovicnog osecaja, dakle, ili slusas ili ne slusas Ja Lacunu pustim kada mi neko dodje na kafu, a inace ovako ne bas cesto. Znaci, i slusam i ne slusam Ti si jedan od retkih. Svi ostali koji su culi lacunu je ili mrze ili obozavaju. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 ma daj gigo brE 'mojne tisra', lacuna coil je bend u rangu negativa i kvalitativno i muzički....slušljiv pop-rock.... Quote
Recommended Posts