SelfHandOfGod Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Vetar vise ne duva na moju stranu Kise padaju Sunce vise ne sija poslednji pokusaj mog zivota da od mene napravi coveka Iako poslednji sigurno je hrabri Osecam jak bol u grudima Tesko je Ali borba se nastavlja Sat vise ne kuca sekunde Stihovi hvataju prasinu na papiru soba i trunka svetlosti u njoj samo ustajali vazduh i hrla papira Prodire kroz moju dusu Uzvisen na gore ja sam ipak dole dole na samom dnu Tuga je spas stihovi su mojoj dusi jedino svitanje Olkovka koja stoji tu vec danima Oko nje se nakupilo sivilo prasine koje S vremena na vreme iscezne na trenutke sunceve svetlosti koje kad kad probiju sivilo rupica na roletnama Prozori su tako providni
Alita Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Uzvisen na gore ja sam ipak dole dole na samom dnu NArodnjak majke mi jd, jesi li ovo ti bese, podesti me? rad mi deluje podjednako "misaono"
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Ne svidja mi se Edited October 13, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Vresište Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Probao sam recept u potpisu, apsolutno je odlichan!!!!
gavrosaurus Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Uh, jebote, kako je ovo depresivno ... Ovo je jedina tvoja stvar koja ima potencijal. Rekao sam ti ranije: Jedan veeeeeeeeeeeeeliki kljuc za pisanje je - citanje, videces kako se neke stvari resavaju, kako se stvara struktura koja nije naivna i koja bi mogla da uzbudi citaoca. Kazem: vidim neke flasheve ovde koji nisu losi ali je generalno "vec vidjeno", ovo bi mogao da bude deo necega veceg, ovakvo kakvo je, usamljeno, nema nekog narocitog smisla. Jebi ga ...
JD Seven Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 problem je u tome sto ja uopste ne citam kad kad napisem neku pesmu i to onako uz neki "sad piano theme"..... a da recept je vrh
gavrosaurus Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Hm ... Nisam mislio na citanje sopstvene poezije, mene retko nadahnjuje i oplemenjuje ono sto sam ja sam napisao ... Mislio sam na citanje drugih autora ...
JD Seven Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Hm ... Nisam mislio na citanje sopstvene poezije, mene retko nadahnjuje i oplemenjuje ono sto sam ja sam napisao ... Mislio sam na citanje drugih autora ... o boze ... pa naravno da sam mislio na druge autore...
Recommended Posts