Jump to content

Recommended Posts

Posted

DS-1, Metal master (za solaze), bad monkey ponekad ako treba da dodam malo masti DS kecu, i uskoro GE7 koji ce zameniti ili bad monkey ili metal master u lancu.

Voleo bih whammy i procesor za efekte, to kasnije :da:

Posted

Ima dva kanala jedan overdrive, drugi distortion, i jedno i drugo sljaka vise nego odlicno, jebavao sam se sa raznim pedalama, al ovakvu definisanost i ostrinu jos nisam sreo, znaci dz dz za sve pare, mada nisam probao i ostale mxr-ove kazu da takodje sabijaju

Posted
Ima dva kanala jedan overdrive, drugi distortion, i jedno i drugo sljaka vise nego odlicno, jebavao sam se sa raznim pedalama, al ovakvu definisanost i ostrinu jos nisam sreo, znaci dz dz za sve pare, mada nisam probao i ostale mxr-ove kazu da takodje sabijaju

bla bla bla... isho ja na pecanje... :) :) :)

Posted

Jebes te tvoje pedale kad bolji dist dobijem sa berindzerovim vamp-om i veslom od gitare (ali sa dankanovim aktivnim magnetima)

Posted
Ne bih da te smaram ali mislim da bi ti taj DD6 mnogo bolje radio da je ceo u loop-u nego u parallel izvedbi.

Pazi ja na pojacalu imam i serijski Send&Return.

Probao sam tu varijantu, i mogu ti reci da radi dosta losije od paralele.

Drugo, probao sam i varijantu da DD-6 stoji na kraju niza ostalih pedala i da ide sa njima direkt u pojacalo (tako sam svirao ranije na JMP-u, a i probao sam na JTM-u).

Dosta dobra varijanta, zajebana za svirku, moras dobro da zauzdas zice i sl...

Paralela mi se najvise svidja za sada...

Jedino cu jos da probam, s obzirom da je pedala STEREO, da drugi kanal posaljem u RETURN na Serijskom Loop-u.

Da vidimo cisto sta ce se dobiti...

Inace, jednom prilikom sam probao, najbolju varijantu.... jedan kanal u jedno pojacalao, a drugi u drugo, pa ih stavis s obe strane bubnja.... :muzicar:

Posted

Pa?Od kada je najobičnija crna izolir traka razlog za divljenje???

P.S.Ne mislim ovime da vređam kreatora, ali stvarno ne uviđam razlog...

P.S.S.Kao da sad ja kažem... odsviao sam e mol pentatoniku na 12 poziciji ja sam majstor gitare... :rockdevil:

--------------------------------------------------12--15-----

-----------------------------------------12-15---------------

-------------------------------12--14------------------------

---------------------12--14----------------------------------

-----------12--14--------------------------------------------

-12--15------------------------------------------------------

:pivopije:

Prvi čas je besplatan ostale naplaćujem... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

• 2 weeks later...
Posted

-----------------------------------------------------------15--17--

--------------------------------------------------15--17-----------

------------------------------------12--14--16--------------------

--------------------------12--14-----------------------------------

-----------10--12--14---------------------------------------------

-10--12------------------------------------------------------------

Jebem li ga, ja ovo koristim kad soliram, to mi je neki pentatonska-skala-blues-lick trip, ne znam kakve tonove ima, ali je vrlo korisno...

Koji post...

• 2 weeks later...
Posted

@ Topic:

Ne koristim nikakve pedale, procesore, efekte, etc...

Zvuk gitare uvek vučem s pojačala... Ako je neko dobro pojačalo, ne može se meriti ni sa kakvim pedalama. A, ako je krš pojačalo... Imam krš zvuk. :)

Posted
@ Topic:

Ne koristim nikakve pedale, procesore, efekte, etc...

Zvuk gitare uvek vučem s pojačala... Ako je neko dobro pojačalo, ne može se meriti ni sa kakvim pedalama. A, ako je krš pojačalo... Imam krš zvuk. :)

Amin za to.. :pivopije:

Posted
Ја пазарио DS-2. Jебе кеве педалица за све паре.

Istina :da:

Ima ortak radi odlično,sad samo još ,chorus,flanger,phaser,reverb,delay,compresor i 7 na lotou... :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...