Џрк Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 DS-1, Metal master (za solaze), bad monkey ponekad ako treba da dodam malo masti DS kecu, i uskoro GE7 koji ce zameniti ili bad monkey ili metal master u lancu. Voleo bih whammy i procesor za efekte, to kasnije
Duke Of Borca Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Dunlop Mxr 151 Doubleshot i Crybaby 535q, za sad dovoljno
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Dunlop Mxr 151 Doubleshot i Crybaby 535q, za sad dovoljno koje sranje od opreme. jer strvarno mislis da sa time mozes da sviras nesto vise od nevernih beba. :) :)
Duke Of Borca Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Sa takvom opremom mogu da spucam skalu brze od Baneta Jelica
Duke Of Borca Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Ima dva kanala jedan overdrive, drugi distortion, i jedno i drugo sljaka vise nego odlicno, jebavao sam se sa raznim pedalama, al ovakvu definisanost i ostrinu jos nisam sreo, znaci dz dz za sve pare, mada nisam probao i ostale mxr-ove kazu da takodje sabijaju
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ima dva kanala jedan overdrive, drugi distortion, i jedno i drugo sljaka vise nego odlicno, jebavao sam se sa raznim pedalama, al ovakvu definisanost i ostrinu jos nisam sreo, znaci dz dz za sve pare, mada nisam probao i ostale mxr-ove kazu da takodje sabijaju bla bla bla... isho ja na pecanje... :)
celavi Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Jebes te tvoje pedale kad bolji dist dobijem sa berindzerovim vamp-om i veslom od gitare (ali sa dankanovim aktivnim magnetima)
Vuk Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 aktiva je chudo, ali sam siguran da me ne bi oleshio na pasivnom dankanu
J.J.Jesa Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Ne bih da te smaram ali mislim da bi ti taj DD6 mnogo bolje radio da je ceo u loop-u nego u parallel izvedbi. Pazi ja na pojacalu imam i serijski Send&Return. Probao sam tu varijantu, i mogu ti reci da radi dosta losije od paralele. Drugo, probao sam i varijantu da DD-6 stoji na kraju niza ostalih pedala i da ide sa njima direkt u pojacalo (tako sam svirao ranije na JMP-u, a i probao sam na JTM-u). Dosta dobra varijanta, zajebana za svirku, moras dobro da zauzdas zice i sl... Paralela mi se najvise svidja za sada... Jedino cu jos da probam, s obzirom da je pedala STEREO, da drugi kanal posaljem u RETURN na Serijskom Loop-u. Da vidimo cisto sta ce se dobiti... Inace, jednom prilikom sam probao, najbolju varijantu.... jedan kanal u jedno pojacalao, a drugi u drugo, pa ih stavis s obe strane bubnja....
SilentMan Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 E pa, da cujem komentare za ovo remek delo! http://i81.photobucket.com/albums/j217/Sil...lJackHammer.jpg
Painkiller_JP Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Pa?Od kada je najobičnija crna izolir traka razlog za divljenje??? P.S.Ne mislim ovime da vređam kreatora, ali stvarno ne uviđam razlog... P.S.S.Kao da sad ja kažem... odsviao sam e mol pentatoniku na 12 poziciji ja sam majstor gitare... --------------------------------------------------12--15----- -----------------------------------------12-15--------------- -------------------------------12--14------------------------ ---------------------12--14---------------------------------- -----------12--14-------------------------------------------- -12--15------------------------------------------------------ Prvi čas je besplatan ostale naplaćujem... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Painkiller_JP Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ako te zanima još čitava 4 shape-a cena je pristupačna jedna jedan shape jedno pivo ( točeno )
High_Roller Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 -----------------------------------------------------------15--17-- --------------------------------------------------15--17----------- ------------------------------------12--14--16-------------------- --------------------------12--14----------------------------------- -----------10--12--14--------------------------------------------- -10--12------------------------------------------------------------ Jebem li ga, ja ovo koristim kad soliram, to mi je neki pentatonska-skala-blues-lick trip, ne znam kakve tonove ima, ali je vrlo korisno... Koji post...
Tower... Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 @ Topic: Ne koristim nikakve pedale, procesore, efekte, etc... Zvuk gitare uvek vučem s pojačala... Ako je neko dobro pojačalo, ne može se meriti ni sa kakvim pedalama. A, ako je krš pojačalo... Imam krš zvuk.
Painkiller_JP Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 @ Topic: Ne koristim nikakve pedale, procesore, efekte, etc... Zvuk gitare uvek vučem s pojačala... Ako je neko dobro pojačalo, ne može se meriti ni sa kakvim pedalama. A, ako je krš pojačalo... Imam krš zvuk. Amin za to..
Шарки Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ја пазарио DS-2. Jебе кеве педалица за све паре.
Painkiller_JP Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ја пазарио DS-2. Jебе кеве педалица за све паре. Istina Ima ortak radi odlično,sad samo još ,chorus,flanger,phaser,reverb,delay,compresor i 7 na lotou...
Recommended Posts