Jump to content

Recommended Posts

Posted
ја бих вам свим аод срца препоручио ово:

USEDrogerm_mongoose1.jpg

ROGER MAYER MONGOOSE

другар из сад већ бившег бенда га има и ако бих узимао још неку геијн педалу то би било ово, дефинитивно, ако се намести ваљано ради никад боље, рецимо, даје све топлине које вам можда недостају са дс-1 а да притом и даље једе малу децу... наравно, можете и да претерате и да све оде у пич'мтрну, али кад се лепо нагоји даје никад бољи дист а да је дефиниција тона и даље ту. ко може да га уврши себи неће се зајебе.

Brate sta ce ti roze poklopac za wc solju?

Posted

jel ovo s poklopcem bio fazon ? :udri:

@Southern_Marshall

vidim da furash compressor ispred whammy-a ,pa me zanima dal ti sad manje glitchuje ?

Posted

shixguitargeek2009.jpg

Ovo mi je trenutno sema. Samo da zavrsim sa prikupljanjem delova za jednu lampasku drive pedalu, i cim sve to sklopim ove zute pedale sklanjam na stranu. Tj. OD3 vec prodajem.

I jos da se kupi neki ozbiljan reverb u reku i to je to ;-)

• 1 month later...
Posted

Upravo se vratih sa radnog zadatka. Svirao sam nekoliko svirki u uslovno rečeno blues fazonu (blues/rock, plus ja to još i pored toga sviram u malko agresivnijem fazonu). Svirao sam par godina još ranije u tom bendu, no tada sam imao druge sprave. Ovog puta sam za dobijanje tog krančolikog zvuka basa sklopio jednu prilično praktičnu i jednostavnu varijantu.

Ceo rig je izgledao ovako:

dbbb_rig2009.jpg

Smešno je što Hartke nema nikakvu ulogu u zvuku, bio je praktično samo monitoring, sve je išlo direkt u mix preko svega dve pedale (3, ako računam i štimer), koje se mogu videti u uglu slike, ali evo ih i posebno ufotkane:

dbbb_pedals2009.jpg

Želeo sam što jednostavniji i što praktičniji setup, sa kojim me ni na granici neće drkati, i koji mogu i da postavim za 5 minuta, i na kraju završio sa tri pedale spakovane u kofer od basa, i nisam se morao ni sa ata karnetom drndati, jedva da sam i nosio nešto.

Moram priznati da sam dolazio u iskušenje da ponesem i wah i chorus, no drago mi je što nisam. Zvučalo je i ovako super, a i uspeo sam da sebi dokažem da imam još malo samokontrole kad je upotreba efekata u pitanju.

Cheerz! :pivopije:

Posted

kad bih morao da redukujem board, tj. da ponesem sto manje pedala na svirku... verovatno bih se odlucio za RV3, DL4 i wah... pod uslovom da imam dist iz pojacala, a ako ne, poneo bih i SD1 pa ono... pomozi boze :)

• 4 months later...
Posted (edited)

:haha: :haha: :haha:

ovo gore je bilo dobro...

nego...nek neko preporuchi dobar EQ...chuo sam da je onaj mxr ok...samo jel ima josh koji da je cool

Edited by Ranis
Posted

imam par gitara i par pojachala, no evo mog trenutno glavnog setupa:

ltd viper 2005 -> NS-2 ->send-> CS-3 -> TS-9 (ili SD-1) -> tuner ->return-> 5150 ->send-> LS-2 ->kanal 1-> BF-3 -> DD-6->return

ko razume, svaka chast :)

nekad cu flanger zameniti chorusom, samo da prodje tretman kod majstora

Posted (edited)

Bljak, procesor. :D

Evo kako je kod mene trenutno, pedalboard:

2e4vgcw.jpg

Gitare:

a27s68.jpg

Pojačalo:

2rr71co.jpg

Edited by BaalBehrit
Posted

koliko je polovan?

imas nesto iz tog ormara za prodaju?

350EUR... mada neki traze i vise..

haha.  Razdelio sam sve.. Metal Master, Digidelay, Reverb, GFX-5, ostavio sam sebi samo DF-7 kad me mrzi da teglim procesor na probu imam meki dist. X)

Bljak, procesor. :D

sta bre bljak? Pa ne mozes da sviras narodnjake sa 20 pedala, mora proc. Bodes u razglas i milina. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...