Baal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) A ti si taj sa muzičkog foruma Lepo bogami. Verbzilla Edited June 29, 2009 by BaalBehrit
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 ја бих вам свим аод срца препоручио ово: ROGER MAYER MONGOOSE другар из сад већ бившег бенда га има и ако бих узимао још неку геијн педалу то би било ово, дефинитивно, ако се намести ваљано ради никад боље, рецимо, даје све топлине које вам можда недостају са дс-1 а да притом и даље једе малу децу... наравно, можете и да претерате и да све оде у пич'мтрну, али кад се лепо нагоји даје никад бољи дист а да је дефиниција тона и даље ту. ко може да га уврши себи неће се зајебе. Brate sta ce ti roze poklopac za wc solju?
Wild Child Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 jel ovo s poklopcem bio fazon ? @Southern_Marshall vidim da furash compressor ispred whammy-a ,pa me zanima dal ti sad manje glitchuje ?
Vuk Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 koliko ja vidim, mada bi moglo malo detaljnije da se uslika, kompresor je iza
Wild Child Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 to sam i mislio ,samo sam upotrebio pogresnu rec
Southern_Marshall Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Koliko se secam kada sam kombinovao polozaje pedala,efekat bar sto se Whammya tice je bio isti/slican-sa kompresorom pre ili posle.
Shix Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ovo mi je trenutno sema. Samo da zavrsim sa prikupljanjem delova za jednu lampasku drive pedalu, i cim sve to sklopim ove zute pedale sklanjam na stranu. Tj. OD3 vec prodajem. I jos da se kupi neki ozbiljan reverb u reku i to je to ;-)
Ranis Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Kako bih voleo da posedujem ovu spravicu... Mesa Boogie V twin
Dzimi Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 http://s847.photobucket.com/albums/ab35/xr...t=DSCN2817a.jpg
Secracon Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Upravo se vratih sa radnog zadatka. Svirao sam nekoliko svirki u uslovno rečeno blues fazonu (blues/rock, plus ja to još i pored toga sviram u malko agresivnijem fazonu). Svirao sam par godina još ranije u tom bendu, no tada sam imao druge sprave. Ovog puta sam za dobijanje tog krančolikog zvuka basa sklopio jednu prilično praktičnu i jednostavnu varijantu. Ceo rig je izgledao ovako: Smešno je što Hartke nema nikakvu ulogu u zvuku, bio je praktično samo monitoring, sve je išlo direkt u mix preko svega dve pedale (3, ako računam i štimer), koje se mogu videti u uglu slike, ali evo ih i posebno ufotkane: Želeo sam što jednostavniji i što praktičniji setup, sa kojim me ni na granici neće drkati, i koji mogu i da postavim za 5 minuta, i na kraju završio sa tri pedale spakovane u kofer od basa, i nisam se morao ni sa ata karnetom drndati, jedva da sam i nosio nešto. Moram priznati da sam dolazio u iskušenje da ponesem i wah i chorus, no drago mi je što nisam. Zvučalo je i ovako super, a i uspeo sam da sebi dokažem da imam još malo samokontrole kad je upotreba efekata u pitanju. Cheerz!
Buddha Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 kad bih morao da redukujem board, tj. da ponesem sto manje pedala na svirku... verovatno bih se odlucio za RV3, DL4 i wah... pod uslovom da imam dist iz pojacala, a ako ne, poneo bih i SD1 pa ono... pomozi boze
Eclipse Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Ltd PH600 -> CryBaby GCB95 -> ProCo RAT2 -> Digitech PDS 1002 Delay... Marshall MG30Fx. Preporuka za jos neku pedalu u lancu?
BLAGOJE Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 preporuka za drugo pojacalo tebi treba.fazon k'o da svo vrijeme jebes npr michelle wild na kraju svrsis po dragici.nije to to. 2
Ranis Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 (edited) :haha: ovo gore je bilo dobro... nego...nek neko preporuchi dobar EQ...chuo sam da je onaj mxr ok...samo jel ima josh koji da je cool Edited December 24, 2009 by Ranis
Vuk Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 imam par gitara i par pojachala, no evo mog trenutno glavnog setupa: ltd viper 2005 -> NS-2 ->send-> CS-3 -> TS-9 (ili SD-1) -> tuner ->return-> 5150 ->send-> LS-2 ->kanal 1-> BF-3 -> DD-6->return ko razume, svaka chast nekad cu flanger zameniti chorusom, samo da prodje tretman kod majstora
Fapril ethereal Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 paj sad moj redosled Ibanez SM7 Smash Box - Snow sea
METAL Man Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Kupih GT-8 tako da sam sve ostalo ubacio u orman.
Fapril ethereal Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 koliko je polovan? imas nesto iz tog ormara za prodaju?
Baal Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) Bljak, procesor. Evo kako je kod mene trenutno, pedalboard: Gitare: Pojačalo: Edited December 25, 2009 by BaalBehrit
METAL Man Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 koliko je polovan? imas nesto iz tog ormara za prodaju? 350EUR... mada neki traze i vise.. haha. Razdelio sam sve.. Metal Master, Digidelay, Reverb, GFX-5, ostavio sam sebi samo DF-7 kad me mrzi da teglim procesor na probu imam meki dist. X) Bljak, procesor. sta bre bljak? Pa ne mozes da sviras narodnjake sa 20 pedala, mora proc. Bodes u razglas i milina.
Џрк Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 nego...nek neko preporuchi dobar EQ...chuo sam da je onaj mxr ok...samo jel ima josh koji da je cool Boss GE7, klasika.
BLAGOJE Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 baale,sta je crna pedala?neki rucno radjeni big muff ili rus,a ja ocoravih?
Recommended Posts