Andrija Smith Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) Big Muff ako se ne varam. Ručno pravljen ofkors. Ostavljao je baal na onoj drugoj temi kontakt lika što ga je pravio. Nego baale, koji je ono Line 6 pored DL4? Edited December 25, 2009 by Andrija Smith
Baal Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) Jes, EHX Big Muff NYC klon, super radi, mada je malo nešto otišao kontakt za sustain, treba da prelemim i da prebacim u manju kutiju, tačnije tanju, ova je predebela, jedva zatvaram pedalboard. Ovo pored je Verbzilla, moja omiljena pedala, naravno reverb. sta bre bljak? Pa ne mozes da sviras narodnjake sa 20 pedala, mora proc. Bodes u razglas i milina. A, nisam znao da je to u pitanju, za to podržavam. Edited December 27, 2009 by BaalBehrit
BLAGOJE Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 klon NYC?meni bolje rus zvuci,al' svakom svoje...zar danilo nema rusa?
BLAGOJE Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 e jebemliga znam da neko na ovom forumu,i to mislim na ovoj temi se hvalio rusom.
druželjub Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Inače, ak' nekom treba kontakt od ovog lika nek mi javi, pravi pedale po narudžbini, okačiću i listu pedala koje pravi ako nekoga zanima. reci mi da radi z-vex fuzz?
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Daj zovi tog lika,nek kaze sta sve moz da napravi:)
Baal Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Imate Rocket Rolla sa muzicki-forum.com, čovek radi sve moguće pedale i radi jako pedantno i sa najboljim delovima. @druželjubiv Aham, radi. Ali je i skupa ta pedala, nisam siguran da baš vredi toliko.
Генеральный Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Bljak, procesor. Evo kako je kod mene trenutno, pedalboard: Gitare: Pojačalo: име, шта ти дође ово:
Baal Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Imenjače, gde je ostatak slike? Marshall BB-II.
Генеральный Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 нем појма, зато и нисам вид'о... препозн'о сам да је неки марсхалл, али нисам знао шта је јербо су им све педале из ове перспективе исте...
druželjub Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Imate Rocket Rolla sa muzicki-forum.com, čovek radi sve moguće pedale i radi jako pedantno i sa najboljim delovima. @druželjubiv Aham, radi. Ali je i skupa ta pedala, nisam siguran da baš vredi toliko. vredi hvala!
Shix Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 dajte broj od nekog majstora koji pravi dobre pedalboard kejsove
Dejaah Posted January 10, 2010 Report Posted January 10, 2010 gledam gator ima pedalboard to nisam ni znao i ok je cijena .. nije neki hard case al nije ni lose ... sta znam... i evo bilo mi malo dosadno
Kw0ck4 Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 (edited) samo je sada umesto Behringer compressora dosao Boss edit: vise mi se svidja Behringer! Edited June 22, 2010 by Kw0ck4
Triad_1 Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Evo i 2 novine: EBS Multicomp i Powerplant za napajanje pedala (smucilo mi se vise da kupujem baterije). Boss Bass EQ vise ni ne koristim od kada sam uzeo novi bas pa razmisljam da ga prodam. Trebalo bi uskoro da pocnem sebi da pravim pedalboard. U buducnosti bih dodao na pedalboard neki wah, chorus i eventualno delay.
RazaL Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 оћу да узмем ово срање, па ми реците какво је http://mixmusic-company.com/show_book.php?isbn=1190165&strana= 1
BLAGOJE Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 fali boss dsd-3 koji ko zna kome sam ga dao,i ibanezov soundtank chorus koji je na pozajmici.preodusevljen sam kako behringer radi,malo je budjaviji switch,kuciste jeste metalno ali ne moze da parira ni boss-u a kamoli mxr-u,ovako odokativno lak je jako tanak i izgleda jako lizijerno, konektori su isti kao na behringerovim plastikanerima.ali,po zvuku nikako ne zaostaje za najskupljima,ali nikako.za 2500 nema sanse da se moze kupiti ni 20 posto ove pedale,ni polovna.sad jedva cekam da mitros i artist nabave novu behringer robu,pada phase 9 samo tako!
Vuk Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 sad uzmeš i staviš comp pa OD u loop od NS2 znači: NS2 send -> comp -> ZW OD -> NS2 ret 1
BLAGOJE Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 zivota mi citas mi misli,bas sam to stio da te pitam.fala ti! a da bi to odradio moram peceve da napravim sjutra,imam jedan.i ja probah samog i OD - Comp kombinaciju,koja mi se dojmila,ali cu probat' i kako ti kazes.
RazaL Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 и који сте ми курац дали минус кад сам само поставио питање, и то нормално за ову тему бај д веј одговорите ми 9
Vuk Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Mani se distorzija. Pogotovo ovih neproverenih. Ili idi pa probaj. Ukoliko ti se dopadne, uzmi.
Recommended Posts