KRANG Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 naravno da jeste.. ali se naravno ne slažem za OG.. meni su oba fenomenalna.. vidim da je drugi popio lošiju recenciju na metalreviews.. uvek su bili papci.. baš me zanima šta će soilwork dobiti. Quote
Kent Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 zavisi od novinara, ima nekih dobrih tamo, tipa Chris ... i tesko je 80 i kusur losa ocena... ti bi trebalo da volis MR, napljuvali su novi In Flames samo tako Quote
KRANG Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 ubodu i oni neki put.. osećam da će DT dobiti circa 97.. a soilwork ispod 50... ali imaju oni bisera pun kurac.. da, omnium je dobio čini mi se 84.. palo je neko masovno poređenje sa opeth-om po gitarskom zvuku. Quote
Kent Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Nije bas ponekad... ja bih rekao da Krang tamo radi glavom i bradom (koju nema ) kad citam neke recenzije! Quote
SGNL>05 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Nego ljudi nešto mi čudno.. Što me Gothic Angel još nije banovao? Quote
KRANG Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 verovatno ne zna ko si.. a možda mu dosadilo.. a možda se uplašio.. who knows? -- kent: ma da.. sad su uveli nekog klinca, ovaj samo cepa neki metalcore.. sve 90+. mentol. ako njemu daju soilwork, daće mu 99. Quote
SGNL>05 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Imam 40% warna i jedan je od njega u kome piše da sam banovan na nedelju dana Quote
Lhabia Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Ljudi,jedno pitanje!Zasto je Soilwork u ovom odeljku? Quote
Astral Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ma kakav! nekad su nesto i znacili, ali ovo novo nu smece ne vredi nicemu. privukla ih smrdljiva amerika!!!!!! Quote
ja wolem slayer Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ma kakvo nu smece..sta lupas..svasta, dobri su im svi albumi,jes da zadnji nije bas reprezentativan al sta je tu je Quote
Astral Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ti ako ne cujes odvratne uticaje americke jeftine komercijalne muzike, onda proveri sluh!!! prva dva albuma, nista posle!!!! Quote
ja wolem slayer Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 na glupe komentare odgovoricu na isti nacin : neka ti mama proveri sluh Quote
Шöне Мики Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Najbolji bend na planeti.Svaki album je odlican,produkcija odlicna,pesme jebitacne.... Ma sta je kenjam,ko god nije slusao neka preslusa,nece zazaliti Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ju!!! Inace slusala sam nekoliko albuma od Soilwork-a i nisam mogla da ih svarim... Quote
BodyRemover Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 rule number one: never smile. poz Quote
Kent Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 meni ta vise lici na nekog studenta sa vassar-a, nego na kurvu... Quote
KRANG Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 (edited) rule number one: never smile. poz rule number two: write bad poetry, and lots of it. fire... burning... agony... sultry shivers of a dark essence why am i tortured with this nihilistic existence? bitter... darkness... despair. ...ma čovek je car.. -- kente, ja sam zadovoljan svojim novim look-om, ti misli šta hoćeš Edited January 19, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 nece cova da popizdi sto mu nakrljavate bandwith? ne deluje kao neko ko ima novca, u svakom slucaju. soilwork zauvek! \m/ poz Quote
Fiery Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 nece cova da popizdi sto mu nakrljavate bandwith? ne deluje kao neko ko ima novca, u svakom slucaju. Kolikacak mu je bandwidth inace, ne verujem da ce ovo i da oseti. Uostalom, banere daje da se linkuju od njega, a ovo mu dodje skoro isto. Quote
ABIGAIL Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Ju!!! Inace slusala sam nekoliko albuma od Soilwork-a i nisam mogla da ih svarim... Ispravicemo mi to Quote
azal Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 tidbit: Mirche iz Mnemic-a je radio artwork za Stabbing the Drama. Quote
Grobodan Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Nabavio novi album,full verziju i...jebote...dobar je.Mislim,nije nesto za padanje u nesvest,sigurno njihov najslabiji,ali je dobar,ima finih pesama,dobrih refrena,ali i nekih skroz lame pesama...i vise je NU od novih IF-a.Inace,isto kao i kod Flamesa,dobri su mi novi albumi,ali mi je zao sto su krenuli u tom pravcu.Ali,ipak cu stati u njihovu odbranu od Kranga,Solija i ostalih hatera. Quote
Recommended Posts