KRANG Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 pa ne znam ni ja što.. izbombardovali ste sve moguće teme sa glupavim komentarima tipa: "imam 2 pesme, odličan bend!!! " takvi komentari nikoga ne interesuju.. bolje da malo pratite teme neko vreme i naučite kako treba da izgleda neka normalna diskusija, nego da letite po temama i prosipate neko znanje.. inače će ovde sve teme početi da ličena HIM temu gde klinci od 14 godina kenjaju nekakve gluposti.. Quote
KRANG Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 pre bih sebi jaja odsekao nego ovde da budem moderator. nemam ja živce za to.. i neću da mi posle klinci ispisuju grafite: "krang je pička" po kraju kad ih pobanujem. Quote
The Watchtower Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 pa ne znam ni ja što.. izbombardovali ste sve moguće teme sa glupavim komentarima tipa: "imam 2 pesme, odličan bend!!! " takvi komentari nikoga ne interesuju.. bolje da malo pratite teme neko vreme i naučite kako treba da izgleda neka normalna diskusija, nego da letite po temama i prosipate neko znanje.. inače će ovde sve teme početi da ličena HIM temu gde klinci od 14 godina kenjaju nekakve gluposti.. Ok Quote
Шöне Мики Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 jaooo šta vi komentarišete, kad veze s vezom nemate? Sve mi znamo Moram sad ici da slusam Quote
KRANG Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 stvarno.. otvorio si 700 tema i na osnovu jedne ili dve pesme pričaš nešto o bendu. polako.. lepo je što te zanima to, ali preteruješ. uzmi lepo preslušaj jedan bend kako valja, pa onda komentariši.. do sada si dao svoj komentar o tolikom broju albuma i bendova za koji bi ti bilo potrebno 5 godina neprekidnog slušanja da sve preslušaš.. i tako.. bez uvrede molim Quote
Backlit Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 (edited) "krang je pička" po kraju kad ih pobanujem. Ti to pričaš o mom slučaju? Kranga je pička. poz EDIT: hahah, ispade kranga žensko, neću da editujem Edited March 1, 2005 by Backlit Quote
MEGGY Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 "imam 2 pesme, odličan bend!!! " takvi komentari nikoga ne interesuju.. bolje da malo pratite teme neko vreme i naučite kako treba da izgleda neka normalna diskusija kad sam ja svojevremeno filozofirala popickala sam se sa kentom u stvari kad udjem u neku diskusiju sa nekim obavezno se popickam..ovako je bolje : dobar bend - los bend i mirna Bachka Quote
BodyRemover Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 kad sam ja svojevremeno filozofirala popickala sam se sa kentom u stvari kad udjem u neku diskusiju sa nekim obavezno se popickam..ovako je bolje : dobar bend - los bend i mirna Bachka treba ljudi da skapiraju da je popichkavanje dobro i da nicije misljenje nije konstanta. isto kao je potpuno glupo drugovati samo s ljudime koji misle kao ti. svaka rasprava valja, pa makar ti/ja/kogod ispao glup ali izvukao neku pouku. svako ko ne voli soilwork je govno!!! poz Quote
Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 istina. megi smo i ja najbolji drugari danas, ne? Quote
ajsha69 Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 isto kao je potpuno glupo drugovati samo s ljudime koji misle kao ti. Jes'... To je onda zatvoren krug... princip odrzivog stanja.. sustainable self-developement... chicken effect... Zatvoren krug nije savrshen krug... valja to malo da prodishe... ( ) Quote
MEGGY Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 istina. megi smo i ja najbolji drugari danas, ne? Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 treba ljudi da skapiraju da je popichkavanje dobro i da nicije misljenje nije konstanta. isto kao je potpuno glupo drugovati samo s ljudime koji misle kao ti. svaka rasprava valja, pa makar ti/ja/kogod ispao glup ali izvukao neku pouku. svako ko ne voli soilwork je govno!!! poz thou hast spoken ye words of wisdom... evo ti jedan LINK -- oko kruga: da bi nešto bilo krug, mora biti zatvoreno.. svaki krug je zatvoren i savršen. Quote
BodyRemover Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) LINK BRACHALA poz Edited March 2, 2005 by BodyRemover Quote
Freak Kitchen Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Evo samo da dodam sliku. objasni poreklo ove slike !!! Tacnije, sta traze one dve stipaljke gore??? Quote
Earendil Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 koji bre? chainheart? haha Ma jok Steelbath jebiga zaboravio sam da je tema o bendu uospte a ne samo o zadnjem albumu.Mislio sam na Stabbing ,,,,, Quote
Earendil Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 (edited) Novi IF je boji od starog! Barem meni zanimljivije zvuci,ma koliko svi govoriliu da su ''skrenuli sa pravog puta'',meni su sada dosta bolji,zato sto su originalniji. A Soilwork je uvek imao pomalo NU uticaja,samo sto se na ranijim albumima oni pojavljuju u manjoj meri. Jedva cekam da cujem novi album Ovo je najapsurdniji post koji sam citao jos od onog lika koji je napisao Mellodic Dead Koji ti je prvi album Soilwork-a koji si slusao (ako si slusao neki uopste)????Da nije mozda OOOPS I DID IT AGAIN????Kakav bre Nu metal u prva tri albuma majke ti.E ovako nabavi albume Steelbath Suicide The Chainheart Machine i A Predator's Portrait to su ti rani radovi Soilworka.Novi In Flames bolji od starog ajde neka bude da nam se ukusi razlikuju ali majke ti reci mi koji je to stari In Flames odnosno sta podrazumevas pod istim??? I po cemu je novi in flames originalniji???Ma daj samo se nerviram.Evo ovako nadji temu Melodic death kompilacija onda se baci na jedno 5-10 godina slusanja tamo pomenutih bendova pa se ponovo uloguj da pricas o Soilworku itd Edited March 3, 2005 by Earendil Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 sad si mu reko e, jeste bila dobra tema.. šteta za nju.. treba pomenuti i nove bendove tamo, kao scar symmetry i cypher system.. Quote
Manga Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 objasni poreklo ove slike !!! Tacnije, sta traze one dve stipaljke gore??? Kuliraju i drze poster. Quote
Fiery Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 L I N K LINK Pravilnije. Ali niko od vas nije u pravu. Quote
Manga Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Dali je iko slusao soilwork(live) Zanima me na sta to lici? Quote
Recommended Posts