Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa ne znam ni ja što..

izbombardovali ste sve moguće teme sa glupavim komentarima tipa:

"imam 2 pesme, odličan bend!!! icon_rockdevil.gif "

takvi komentari nikoga ne interesuju.. bolje da malo pratite teme neko vreme i naučite kako treba da izgleda neka normalna diskusija, nego da letite po temama i prosipate neko znanje..

inače će ovde sve teme početi da ličena HIM temu gde klinci od 14 godina kenjaju nekakve gluposti..

Posted

pre bih sebi jaja odsekao nego ovde da budem moderator.

nemam ja živce za to.. i neću da mi posle klinci ispisuju grafite: "krang je pička" po kraju kad ih pobanujem. laugh.gif

Posted
pa ne znam ni ja što..

izbombardovali ste sve moguće teme sa glupavim komentarima tipa:

takvi komentari nikoga ne interesuju.. bolje da malo pratite teme neko vreme i naučite kako treba da izgleda neka normalna diskusija, nego da letite po temama i prosipate neko znanje..

inače će ovde sve teme početi da ličena HIM temu gde klinci od 14 godina kenjaju nekakve gluposti..

Ok

Posted

stvarno.. otvorio si 700 tema i na osnovu jedne ili dve pesme pričaš nešto o bendu.

polako.. icon_da.gif

lepo je što te zanima to, ali preteruješ.

uzmi lepo preslušaj jedan bend kako valja, pa onda komentariši..

do sada si dao svoj komentar o tolikom broju albuma i bendova za koji bi ti bilo potrebno 5 godina neprekidnog slušanja da sve preslušaš..

i tako..

bez uvrede molim

Posted (edited)

"krang je pička" po kraju kad ih pobanujem. laugh.gif

Ti to pričaš o mom slučaju?

Kranga je pička.

poz

EDIT: hahah, ispade kranga žensko, neću da editujem icon_smile.gif

Edited by Backlit
Posted

takvi komentari nikoga ne interesuju.. bolje da malo pratite teme neko vreme i naučite kako treba da izgleda neka normalna diskusija

kad sam ja svojevremeno filozofirala popickala sam se sa kentom biggrin.gif

u stvari kad udjem u neku diskusiju sa nekim obavezno se popickam..ovako je bolje : dobar bend - los bend i mirna Bachka icon_da.gif

Posted
kad sam ja svojevremeno filozofirala popickala sam se sa kentom biggrin.gif

u stvari kad udjem u neku diskusiju sa nekim obavezno se popickam..ovako je bolje : dobar bend - los bend i mirna Bachka icon_da.gif

treba ljudi da skapiraju da je popichkavanje dobro i da nicije misljenje nije konstanta.

isto kao je potpuno glupo drugovati samo s ljudime koji misle kao ti.

svaka rasprava valja, pa makar ti/ja/kogod ispao glup ali izvukao neku pouku.

svako ko ne voli soilwork je govno!!!

poz

Posted

Jes'... To je onda zatvoren krug... princip odrzivog stanja.. sustainable self-developement... chicken effect... Zatvoren krug nije savrshen krug... valja to malo da prodishe... ( )

user posted image

mhihi.gif

Posted
treba ljudi da skapiraju da je popichkavanje dobro i da nicije misljenje nije konstanta.

svaka rasprava valja, pa makar ti/ja/kogod ispao glup ali izvukao neku pouku.

svako ko ne voli soilwork je govno!!!

poz

thou hast spoken ye words of wisdom... icon_da.gif

evo ti jedan LINK

icon_cool.gif

--

oko kruga: da bi nešto bilo krug, mora biti zatvoreno.. svaki krug je zatvoren i savršen.

Posted (edited)

Novi IF je boji od starog!

Barem meni zanimljivije zvuci,ma koliko svi govoriliu da su ''skrenuli sa pravog puta'',meni su sada dosta bolji,zato sto su originalniji.

A Soilwork je uvek imao pomalo NU uticaja,samo sto se na ranijim albumima oni pojavljuju u manjoj meri.

Jedva cekam da cujem novi album icon_smile.gif

Ovo je najapsurdniji post koji sam citao jos od onog lika koji je napisao Mellodic Dead laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif Koji ti je prvi album Soilwork-a koji si slusao (ako si slusao neki uopste)????Da nije mozda OOOPS I DID IT AGAIN????Kakav bre Nu metal u prva tri albuma majke ti.E ovako nabavi albume Steelbath Suicide The Chainheart Machine i A Predator's Portrait to su ti rani radovi Soilworka.Novi In Flames bolji od starog laugh.giflaugh.gif ajde neka bude da nam se ukusi razlikuju ali majke ti reci mi koji je to stari In Flames odnosno sta podrazumevas pod istim???

I po cemu je novi in flames originalniji???Ma daj samo se nerviram.Evo ovako nadji temu Melodic death kompilacija onda se baci na jedno 5-10 godina slusanja tamo pomenutih bendova pa se ponovo uloguj da pricas o Soilworku itd

Edited by Earendil