bradilko Posted July 8, 2015 Report Posted July 8, 2015 i like it. ali dirk, damn son koliko izuva Quote
azal Posted July 8, 2015 Report Posted July 8, 2015 muzicki deluju kao da su se iscimali da budu malo interesantniji nego inace ali speed kao da je u nekom cruise controlu refren bas glup, sto tekst, sto melodija. i deluje mi kao da uopste nije imao nameru da se potrudi da peva nesto interesantnije u ovim strofama koji su malo iscimani, iseckani speed svedski russell allen Quote
Grobodan Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Meni prosli album imao nekolicinu bas ubistvenih hitova ali ovo mi bas nekako lenjo, posebno kad imam u vidu da su najavili thrashier i brzi album od prethodnika. Ali hajde videcemo kako funkcionise ceo album. Quote
azal Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 da su napravili jedan dobar album umesto dva osrednja na proslom bio bi u rangu sa Stabbing the Drama Quote
Grobodan Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Ma kakvi bio bi bolji, Drama pati od nu metala, ovaj bar ima pametniji pravac. U pravu si za to, moze se probrati jedan opasan album. Quote
LukaHM Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Lazo koji si hejter!!!1 Meni ovo zvuci kao nesto reciklirano sa prethodnog EP-a, a za strofu su uzeli rif iz 20 more miles, produkcija jos gora, iskompresovano do bola, dobos ne mogu da cujem jbt..refren kida, ostalo je mnogo sablonski i neinspirativno radjeno, ispod standarda koji su postavili sa proslim albumom i mislim da tesko moze da bude bolji od pomenutog. Cudna mi je i ova estetika, poceli da glume paradise lost - crna odelca, gotik font, sivi omot, obavezna fotka benda ispred stare kuce...opet, samo da saund bolji, to bi izvadilo stvari, ali posto sam fanboj, sa nestrpljenjem cekam da izadje ceo Quote
Vuk Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 (edited) http://youtu.be/q6NnkUrQJEs 'nako Mada, ako budem opet na nekoj njihovoj svirci pijan, znacu i ovo i otici ce mi glas posle prve pesme od dranja. Edited August 20, 2015 by Vuk Quote
Night Prowler Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 http://www.mediaboom.org/434949-soilwork-the-ride-majestic-2015.html Quote
StarbreakeR Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Zanimljiv 'vju! http://nocturnemagazine.net/intervjui/405/soilwork-svaki-album-je-nova-avantura 1 Quote
KazimKazim Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 (edited) Album puca od raznovrsnosti...kraljevi modernog metala (nemoi sad da ubacuete neke prekul anonimus bendove, od 2000 skroblova na last.fm-u, ne racuna se) Edited August 26, 2015 by KazimKazim Quote
Mena13Suvari Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Zanimljiv 'vju! http://nocturnemagaz...e-nova-avantura Ужасан интервју, глупа питања, без неког реда, кохерентности, напоран за читање. Мада, ја сам се изнервирао са овим делом о пиратерији. Издавачке куће и бендови не могу да се помире са чињеницом да нико никада није ни желео да купује албуме, и сада када постоји избор, избор је да се не потроши ни цент на то. Само прави фанови још увек купују музику али су издавачи и бендови запели да поврате ове прве,који не купују а фанове ОПЕТ игноришу, који трпе и трпе. Солидан је овај нови албум, већ неколико година ми је овај бенд међу фаворитима, наравно правило је што мање типичних "метал" тренутака то боље. 1 1 Quote
Berliner Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 the phantom :rockdevil: u toj i u jos nekim pesmama se oseca da ih je malo prodrmao izlazak novog atg-a Quote
Grobodan Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Nije ovo lose uopste, naravno nije Predator ili Chaos ali kad se uzme u obzir prethodni i novi moze se opusteno reci da se bend vratio na neku zdravu kreativnu stazu. (naravno sto vise tipicnih metal momenata to bolje) Quote
HeLLsarma Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Ehhh, nisi Mena Suvari tako da ne razumeš da je non metal potreban u metalu. :-D Quote
azal Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 deluje kul na prvo slusanje. kao Figure Numer Five u fazonu da ce samo hitovi da sevaju, svaka pesma da bude kratka i ubitacna, samo su zamenili nu metal riffove sa tog albuma sa true metal riffovima. Quote
Vuk Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Nu metal >>>>>>> true metal (slushajuci ovaj album) Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 (edited) Stvarno dobro zezanje ovaj The Night Flight Orchestra, da ne poverujes. Miljama ispred Graveyard, Dead Lord, Kadavar i slicnih ishajpovanih bendova ovog stila na velikim kucama. Edited September 29, 2015 by Grobodan Quote
azal Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 kidanje su, ali meni nisu taj fazon uopste. ovo je bas pravi cheesy 70s/80s aor, nesto sto sam siguran da nikad nece biti kul i hip. mada ko zna. mozda posle occult rocka stvarno stizu Boston/Styx klonovi Quote
bradilko Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 (edited) atipično stridovo gostovanje, meni se sviđa https://screen.yahoo...-120000486.html Edited October 9, 2015 by bradilko Quote
Recommended Posts