Blinded by Tear Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 ...Mrtve mrtve su suze na njenom licu bol je prekrila njene zjenice njena oka dva su sklopljena nepomicne usne pomodrile krhko tjelo je nepomicno lezi u svom spokoju daleko od svih od svih njih koji ga nisu primjecivali koji ga nisu ni zasluzili sad ce da znaju kako je gledati a ne vidjeti sad ce da znaju kako je biti a ne postojati vrjeme je za nju.. ona dolazi i svoju pravednu smrt donosi... p.s. Napisano uz pjesmu... ''The Last Bewitchment'' by Penumbra
gavrosaurus Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 A sta joj je? Ima grip? Dakle - "ona dolazi i svoju pravednu smrt donosi ..." Gde dolazi i kome/cemu/gde donosi pravednu smrt ...? Na osnovu ovoga, deluje da donosi pravednu smrt samoj sebi ...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Vec vidjeno. Mnogo puta. Jedino shto mi se dopada: 'Sad ce da znaju kako je biti a ne postojati"
Blinded by Tear Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 Crni moj gavrane, pa fino pise ''vrjeme je za nju.. ona dolazi i svoju pravednu smrt donosi... Hvala na iskrenoscu...
Vitamin K Experience Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Samo bacam rime Mrtve guze Mrtvog guze
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Samo bacam rime Mrtve guze Mrtvog guze znam,samo sto meni to odmah nije palo na pamet
Blinded by Tear Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 Fore su vam ko izlizane traperice...
-Abraxas- Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Fore su vam ko izlizane traperice... volish li ti mene?
Blinded by Tear Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 A ni jel'? Stavi prst na celo i preupitaj svoje ponasanje...
Axeanosilas Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Fore su vam ko izlizane traperice... И мале б'јеле тенисице...
Helle Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 ''Fore su vam ko izlizane traperice... И мале б'јеле тенисице'' i glazba iz osamdesetih! tooooooo. E Viki, fino napisano, sviDZa mi se!
Blinded by Tear Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Axe, bitno da se rimuje, lol. Hellen, danke, znadoh da ce ti se svidjeti. Volim da pisem kako bih pobjegla u svoj svjet... stoga evo, jos jedna pjesma, napisana uz ''Sorrow'' by Pink Floyd. Mjesec je blijedi odraz moga stanja glad za zivotom se povecava zivot tece kroz njene vene, mjesec to vidi dolazi kao spas, dolazi kao bol slatka neopisiva bol i raznosi moje misli u tamu noci smrt je tako blizu, cujem njen poziv poziva me da ponovo budem njen glasnik niotkuda mi vjetar dotaknu dah ispustivsi pisak u tim ocima ja ne vidjeh nista zlo... u toj noci nestatde zadnji sjaj u mom oku tupo gleda, predavajuci se jos jednom, zadnji put odlazi na put bez povratka, sama i tuzna obecana sreca nije dosla u isti mah kad i olaksanje olaksanje od zivota stize sa smrcu nas prokletih, prognanih i poganih vrijedjajuci nase sne... mi dolazimo kao pocast jednog doba, nebirajuci sredstva nadiremo nezaustavljivo i uzimamo sta stignemo... uzet cemo i vas, usnule, prebjegle u sigurnost sna, mi smo buducnost i vas spas-vjerujte u nas
Ivan_Creed Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ja se ovde javljam samo zato sto imam krash/hotz na 'mracne' (mislim ovo-ono) devojke poput Elly i Vicky - bez obzira koliko veLJik intelidzens deficit, ju dJast hev tu lav dem! Ja sam iskren from d insajd... end andisajsiv... :namig_namig:
Alita Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Brate, cim sam videla naslov, znala sam da je to Vicky! Ej, al carapene mogu da prebolim... Lose po obicaju, al imas par lepih fraza.
Recommended Posts