ShinigamY Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 (edited) Mrljav je Ziltoid novi ... Zvuči isto kao i sve što radi u poslednje vreme. Uopšte nije metalčuga i brutalan iz doba narkomanije i dredova kao na prvom albumu ... Previše je ovo happy. I previše horova i Anekke. Pretera ga jebote. Jel on jebe ovu Anekke kad je ovoliko gura u albume xD Dajte nam planet smashera bre. Edited October 17, 2014 by ShinigаmY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 inace, mislim da se opametio i da je rekao da ce da napravi pauzu sad. valjda se dovoljno kesha namlatio da moze da iskulira malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Ziltoid goes home jedina pesma na celom albumu koja mi je legla, tj mogu da je poslusam povremeno ... Nista od albuma iskreno. Da mi njemu posaljemo koji gram kokanidje nekako, da se pukne u studio valjano, mozda izbaci nesto sto metalnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 jebes metal,samo da prestane da drvi ovo 4-5 progresija koje drka svo vrijeme otkad je izasao iz bolnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPetrucci Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Procureo je i final mix, dosta bolje zvuči od ovog prvog. Prvi disk komotno može u kategoriju pop-rock, ali je kilometrima ispred Epiclouda po kvalitetu pesama, bar po mom mišljenju! A drugi disk je blesavo ludilo A 'Universal Choir' zvuči fantastično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 daj link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Stefane sta li si ti slusao da mi je znati xD Epic loud sabija ovaj novi album, po svemu, ovaj prvi cd novog albuma je bukvalno reciklaza ideja sa epicloud koje se nisu nasle na albumu. Z2 je sramezljivi pop rock mjuzikl za decu, osim price ziltoida nema nikakve veze sa prvim albumom ... Razocarao sam se posteno. Nadam se da ce sad kad se napunio love, vratiti Strapping Young Lad u akciju i da gruva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPetrucci Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Underkuruz evo http://thepiratebay.se/torrent/11268823/_Devin_Townsend_Project_-_Ziltoid_2_mp3_320k_%282014%29 ShiningamY nzm po meni je Epicloud (prvi disk) najslabiji Devinov album još od Physicist-a. Imam neki osećaj u vezi njega, koji sam pre svega dobio kroz Devinove tvitove, da ga je izdavačka kuća bukvalno nagovorila da napravi 'komercijalni' metal album, i da je čak i njemu muka od njega. Doduše disk 2 (epiclouder) je skroz druga priča. Za Z2 objektivno ne mogu da kažem jer sam ga preslušao samo jedanput, ali mi je mnoogo zanimljiviji i zvuči mi kao da je mnogo više truda uloženo. Čekam LP da stigne pa da na gramofonu presudim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 po cenu da budem kamenovan... ovaj prvi disk mi je sasvim okej. simpatican naslednik terria-e i ocean machine-a koji je usput pokupio sve ono sto mi se dopadalo na projektima koje je izdavao prethodnih godina. drugi disk verujem da vise necu ni pustati, not my cup of tea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Mars napada u audio varijanti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Ovo je sve slušljivo i hitično, ali bih se složio da nakon dvadeset albuma ima isuviše prepoznatljivih elemenata tako da su pesme više zanatski odrađene nego što tu ima neke inventivnosti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Evo za one kojima nije dosta pojavio se 3CD limited edition http://www.mediaboom.org/416472-devin-townsend-ziltoid-2-z178-2014-3cd-limited-edition.html Za sad sam preslušao Z2, slažem se sa svima: ni prineti kecu, nigde onog ludila, nigde planet smashera, samo neki horovi i deca, blah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Ja ću ipak da sačekam 6-pack CD varijantu gde svaki od ova tri CDa ima svoj voice-over commentary, pa polako sve natenane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Da nece posle njega da izadje i 12-pack izdanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Pa naravno, tri sa demoima, i tri sa bloopersima sa snimanja komentara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Девину треба пауза. Нека се бави мало луткарством и гласовном глумом па за 2 године нека пише нове песме кад напуни батерије. Све је ово ок, али је управо то - ок. Изгледа да је ушао у рутину. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Mlak mi je novi Ziltoid, tako da sam morao opet prvi da obrnem. Inace, casualties of cool projekat mi se bas svideo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Tuga je ovaj Ziltoid2 (Dark Matters). Ovo je više Deconstruction 2, samp što se ovoga puta još na konto toga istripovao da natrpa i neku priču (stvarno me ne bi čudilo da ima već i scenario za neki film spreman) i da to uopšte ne bude smešno i da ga udavi sa istim elementima kao i sve u poslednje vreme. Jebala ga više i Aneke i horovi i ovi neki neodređeni glasovi sve u paketu. Jedini interesantni momenat albuma je "Ziltoid Goes Home", najbliže što je za ne znam koliko godina napisao a da ličio na SYL pesmu. S tim što je i nju zasrao istim stvarima koje gore pomenuh. Onaj Sky Blue samo jednom pustio, ok, ali nije delovao ništa zanimljivije nego Epicloud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Volite li vi Terriu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 it's your wooooorst fuckin day it's on Eaaaarth daay mnogo volim taj album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ditto. Omiljeni njegov rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ne znam da li postoji neko da ne voli Terriu, to mu je jedan od najboljih albuma. Bas cu sad da je pustim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Ja ga upravo obrnuh. Baš me interesovalo šta mislite, jesam li ja lud što mi se sviđa ovoliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Nope, bio bi lud da ti se ne svidja toliko a tek da ti se ne svidja uopste.. Ja ga sad zavrsio. Sad ce Ocean Machine. Posle Synchestra. \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 svi vole taj album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts