Angelystor Posted July 14, 2019 Report Posted July 14, 2019 DEVIN TOWNSEND To Perform STRAPPING YOUNG LAD Material On 2020 Tour "I don't wanna get rid of [the metal side of my music]," he added. "I love it. It has to play ball with the other stuff, and that stuff has to play ball with the other stuff. It's healthy for me to recognize that it's a part of my nature as opposed to denying it." Ko god da mu je dao poslednju self-help knjigu, svaka mu/joj dala. 1 1 Quote
kuruz Posted July 14, 2019 Report Posted July 14, 2019 ili je konačno skapirao da ovog lelemudanja kojim se bavi u poslednjih desetak godina nema ništa i da to niko normalan neće da sluša plus je beše pominjao da je pukao jako puno para na poslednji album, pa verovatno i to utiče Quote
ShinigamY Posted July 14, 2019 Report Posted July 14, 2019 Yep, izgleda su mu rekli da svi zele SYL turneju, album itd i da su tu pre, ako misli da ne propadne od silnog experimentisanja Quote
azal Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 ali opet, SYL nije SYL kad je Devin stabilan. A i naravno nije SYL bez ostatak ekipe. 1 Quote
ShinigamY Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 Ja sve vise mislim da je lik manje stabilan nego ikada. Ranije je to pokazivao kroz patnju i bol, dranje, pravljenje sranja, a sada nestabilnst pokazuje kroz uvrnute joga, self help mantre, promovisanje zdravog zivota itd, ali u glavi je i dalje lud i budala ko sto je ikada i bio, samo na malo drustveno prihvatljiviji nacin. Quote
Flash Gordon Posted July 15, 2019 Report Posted July 15, 2019 On 7/14/2019 at 8:36 AM, Angelystor said: DEVIN TOWNSEND To Perform STRAPPING YOUNG LAD Material On 2020 Tour "I don't wanna get rid of [the metal side of my music]," he added. "I love it. It has to play ball with the other stuff, and that stuff has to play ball with the other stuff. It's healthy for me to recognize that it's a part of my nature as opposed to denying it." Ko god da mu je dao poslednju self-help knjigu, svaka mu/joj dala. Promenio dilera pa sad fura malo kvalitetniju robu. Sad još samo da pusti ponovo skullet i idemo, 'All Hail the Old Flesh' i 'Retox' turneja. Quote
Simadin Posted January 15, 2020 Report Posted January 15, 2020 (edited) Edited January 15, 2020 by Simadin 1 1 Quote
Flash Gordon Posted January 15, 2020 Report Posted January 15, 2020 Ako iole planira da dotakne Evropu sa ovim, ovo se mora videti. Quote
azal Posted January 15, 2020 Report Posted January 15, 2020 ne znam, izgleda kao jeftini tribute bend, ko su ovi ljudi sto sviraju uopste? Quote
Angelystor Posted January 17, 2020 Report Posted January 17, 2020 Imao sam više respekta dok je pričao da neće da svira SYL i da je završio sa time, nego sad kad očigledno ima setlistu na prodaju. Da ne ispada da kiselim grojze, verovatno bih se proveo najbolje na svetu da prisustvujem tom setu, ali nisam očekivao ovo gansenrouzesovanje. Quote
azal Posted January 17, 2020 Report Posted January 17, 2020 ovaj velvet kevorkian intro sa nula besa je bas ono, promasaj veka. slazem se da je bolje da nikad vise ne svira ove pesme. Quote
Angelystor Posted January 17, 2020 Report Posted January 17, 2020 (edited) Jebeš Love? bez ovakve najave Edited January 17, 2020 by Angelystor 1 Quote
Flash Gordon Posted January 18, 2020 Report Posted January 18, 2020 Ovo je isto legendaran momenat sa Snorkel the Shark. Napušio publiku i cepanje. 🙂 1 Quote
Talvi Posted March 16, 2020 Report Posted March 16, 2020 ko o čemu: https://lambgoat.com/news/32842/Devin-Townsend-launches-GoFundMe-in-wake-of-canceled-tour dajte onaj mim sa Bernijem Quote
Face Of Melinda Posted April 7, 2020 Report Posted April 7, 2020 U prilog tome... Napravio Quarantine Project zapravo ima fun momente... i sad je krenuo sa podcastom hahah Car Quote
Лука Posted October 8, 2020 Report Posted October 8, 2020 Pozdrav rajo, long time no see. Uzeo sam opet nešto Devina do slušam dosta u poslednje vreme, Biomech, Terria, Alien. Skapirah da zapravo ništa novije nisam slušao od Ki onog albuma a sad kad sam skinuo torent vidim ima dosta albuma posle toga. Valja li šta u poslednjih 10 godina da se uzme ili da se zadržim na proverenim stvarima? Quote
Flash Gordon Posted October 8, 2020 Report Posted October 8, 2020 Izdao sigurno bar desetak albuma, a izbacuje non-stop nešto. Al' iskreno, nekako sam utiska da je na ta četiri albuma ('Ki', 'Addicted', 'Deconstruction' i 'Ghost') imao par dobrih pesama, a onda je posle ustalio taj neki svoj stil i manje-više vrti jedno te isto, bar po meni. Quote
Flash Gordon Posted October 8, 2020 Report Posted October 8, 2020 Možda bi ti bilo zanimljivije da slušaš njegove podcastove, gde je počeo da govori detaljno o svim svojim radovima hronološki, što Strapping, što solo. Meni je zanimljivo da to slušam nego neku novu muziku, možda ti to bude bolje. 1 Quote
Haos sam ja Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 Meni vala ništa zanimljivo nije izdao u tom periodu iako je jako produktivan. Možda bi bolje bilo da malo uzme daha i posveti se nečemu sa punim fokusom i da brusi to malo duže. Quote
Angelystor Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 Ja bih realno samo live albume preporučio Retinal Circus, Plovdiv... Mešano lepo klasika i ponešto novo, pa i ako se nekom svidi to novo, onda može da uzme i albume da istraži. Quote
kuruz Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 isto, sve posle Ki je baš slabo jedino mi se onaj Casualties of Cool malo dopao Quote
Recommended Posts