Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 A! Pa vidis cerka majke Krisa Kartera nije Karterova sestra, i nije Dave Mustaine, pa njenog muza mrtvi brat, njegov ljubimac, pa kolega iz susedne kanalizacije, pa njegovog gazde tast sa zenine lude strane familije iz Oregona, pa kuca pored, zivi Dave Mustaine, i tako su se oni nashli. Quote
Vitamin K Experience Posted May 24, 2007 Author Report Posted May 24, 2007 Da sam znao da ću da pokrenem ovako gadan offtopic ne bih ni postovao prethodnu poruku Quote
Radnaskela Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 синоћ сам слушао океанску машину. за сада само то имам од њега и могу рећи да на прво слушање ми се стварно свиђа. баш кул зика. тотално опуштено. и мени се много више свиђа него strapping young lad. Quote
Vlaja Buraz Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 O, da. "Funeral" i "The Death of Music" su nešto najbolje što je napravio, što se mene tiče. Quote
Angelystor Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 синоћ сам слушао океанску машину. за сада само то имам од њега и могу рећи да на прво слушање ми се стварно свиђа. баш кул зика. тотално опуштено. и мени се много више свиђа него strapping young lad. IMHO taj, Terria i City su Devinova najjacha ostvarenja. Quote
Radnaskela Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) O, da. "Funeral" i "The Death of Music" su nešto najbolje što je napravio, što se mene tiče. funeral је мени можда најбоља песма за сада. песма стварно кида. мада у суштини скоро све песме ми се свиђају са тог албума, пошто нажалост само тај и имам. Edited May 26, 2007 by Kinez Quote
Жвакић Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Мени се 1. песма можда највише допада. Она ми је одмах ушла у ухо. Quote
kuruz Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Megadeth >> Metallica Metallica << Marija Serifovic Pichka vam materina. Quote
Azizam Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 auh kakav h8 mene terria tako podseća na soilwork a nemaju baš nekih dodirnih tačaka, ali eto podseća me Quote
gavrosaurus Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ziltoid је, до 7 ствари, стварно сјајан албум! 37 минута. Након Planet Smasher то као да више није исти албум, једноставно. Quote
Angelystor Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 hm...I agree da je zavrsnica albuma slabija...ne moze da se kaze da nije isti album, u istom su fazonu pesme... Quote
KRANG Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ziltoid је, до 7 ствари, стварно сјајан албум! 37 минута. Након Planet Smasher то као да више није исти албум, једноставно. дилдо, досадан, си, са тим, зарезима. Quote
KRANG Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Yeah, you're just a dog. @ ево, одгледај, целу, епизоду: http://www.youtube.com/watch?v=3U_fxyuZ5TQ Quote
Radnaskela Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 са зилтоида сам само чуо hyperdrive, и песма је есктра. али сад ћу гледати да скинем цео албум. Quote
Wise Owl Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Ma ovaj Angelystor mi je nesto sumnjiv... Po muzickom ukusu sa raznih tema se sve nesto mislim da mi ga nisu zamenili u bolnici sa mojom Inuriom... :) Quote
Recommended Posts