Lunar Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 E jebem ti IFolder, nece da mi izbaci link posle 30 sekundi. Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 http://rapidshare.com/files/219821593/2009DTKi_BnR.rar Quote
Sinstrel Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Slusam. Ne kontam ali mi se dopada. Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 +1 da nema heaven send bilo bi idealno. Quote
AstralliS Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Kako je dobar album! :D Narednih dana samo ovo slušam, fuckyeah... Za sad favoriti "Terminal", "Trainfire" i "Lady Helen"... Generalno, ceo album ostavlja veoma pozitivan utisak na mene. Well done. Quote
niking Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 +1 da nema heaven send bilo bi idealno. +1 Quote
Uruk Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) da nema heaven send bilo bi idealno. +1 +2 odlican album, nesto kao Hummer meets Synchestra, sta ja znam, nesto ovako sam i ocekivao. bas, bas odlican album, za slusanje na slusalicama ili dobrim zvucnicima. vrtim ga neprestano od kad je Talvi ovaj link okacio. jednimo sto je kao sto ste rekli Heaven send malo vise "metal", i ima pojedinih delova u Disruptr koji su mi malo vise metal, inace odlican album, bas sam ga dosta slusao a slusacu ga jos vise. mada dobra je i Heaven send, prvi deo bas onako odgovara ostatku albuma, samo je drugi deo agresivniji malo vise, ali je prelaz dobar pa se i ne smeta toliko. Edited April 12, 2009 by Uruk Hai Quote
Grobodan Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni malo intenzitet pada pred kraj, ali sve u svemu - super je album! Quote
azal Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Slusam. Ne kontam ali mi se dopada. isto. van je bilo kakvog starog fazona. pesme nemaju strofe, refrene, itd, sve su fazon jedna ideja koja se razvija u toku pesme. treba ce mi bar nedelju dana da svarim Quote
Лука Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 'de mu je kosaa? nisam znao... izgubiće moć... Quote
VoivodBG Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Dobra je heaven send, ne trubite u prazno. Cudna atmosfera vlada na albumu, previse je mirno. ali opet se zadrzala ona zadrta cinicnost kroz lirike, i naprotiv nije uopste dosadan album, vec treba neko vreme da se svari. Quote
Grobodan Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Gde mirno, baš ima neki sexy groove Quote
azal Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 kako je rekao devy, ovaj album je kao uvod, da se vrati malo u muziku, sledeci je malo dancey/poppy, treci je ludji od SYL, i cetvrti je neka ambijentala. ja cekam treci jer su SYL idalje najbrutalniji ekstremni metal bend koji je ikad postojao, a pritom su se zajebavali. Quote
Et in Arcadia Ego Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Mene zanima kakav ce ambijental da nacini. Quote
Uruk Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 (edited) ne znam meni ovaj bas ekstra lezi, jos na prvo slusanje mi je legao jer sam nesto ovako i ocekivao,tako da vec pri prvom slusanju cim je krenula druga stvar-Coast, odmah sam usao u trip albuma tako da sam vise nego zadovoljan. bas mi se svidja sto je ovako lagan album majstorski ga je devin odradio zanima me bas kakav ce Deconstuction da bude, nadam se da ce biti i sizofenican koliko i SYL a od ovog sledeceg ne znam sta da ocekujem, zaista, ovde sam nesto i naslucivaokako ce da ispadne, ali za sledeci bas nemam predstavu kako ce da zvuci Edited April 13, 2009 by Uruk Hai Quote
Recommended Posts