AstralliS Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Aneki je bolje da moli Devina da je primi na stalno nego što se mlati sa solo smor albumima i propalim Danijem iz Anatheme - legla je sjajno. Na prvo slušanje odličan album, seksi i za đuskanje Slažem se, sa Devinom bi mogla samo dodatno da napreduje, a verujem da bi i Devin veoma dobro prolazio s njom kao full time članom benda. Quote
AstralliS Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 dvntownsend Man, if you were 37 years old and got busted masturbating while staying at your folks house, that would probably totally suck. yup. Totally. Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 losiji od ki nekako, bar na prvo slusanje. :/ 1 Quote
Talvi Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Rapid je postao gori od Deposit-a sa ovim zauzetim slotovima. Idu na kurac, jako. Quote
VoivodBG Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Devin Townsend je David Bowie metala, to dokazuje sa ovim albumom. (ujedno i sa ostalim projektima) I ovde se oseca kako hoce da pukne od metal besa u nekim pesmama, ali zato pevacica vadi stvar i predivne harmonije koje nadolaze iz klavijatura i kojecega jos. Za sada mi je ovo zanimljiviji album od Ki-a na koji sam i zaboravio malko... Quote
In The Flesh Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Evo digao sam na megaupload http://www.megaupload.com/?d=FGU198JF Quote
In The Flesh Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 I ja, zato stalno trazim mega linkove Quote
AstralliS Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Posle par slušanja, izjavljujem sledeće: vrlo dobar album, zadovoljan sam, ali mi "Ki" definitivno više drži pažnju. Quote
Verbat Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Cuo si ga jednom, a ne vise puta http://www.last.fm/user/astrallis 4 1 Quote
AstralliS Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Kakve to veze ima sa bilo čim? Prebacio album u mob i preslušao ukupno 3 puta. Argumentacija. Quote
Verbat Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Samo nemoj da lazes da si album cuo par puta, kad nisi nego jednom. Quote
AstralliS Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Samo odjebi, nemam šta tebi da objašnjavam. Quote
azal Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 lol za ! u nazivu svake pesme. slusam na laptopu crko mi komp, jbg, za neki dan opsirnije Quote
darthmoog Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Kurac slushash na laptopu lazesh last.fm pokazuje drugacije. 4 1 Quote
azal Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 ^fail http://www.last.fm/user/z-la ili fora? losa u svakom slucaju Quote
In The Flesh Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Nijesi u toku. http://www.yumetal.net/forum/topic/27718-the-devin-townsend-band/page__view__findpost__p__2084509 Quote
Uruk Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) mislim da je darth ironican bio super album na ovih prvih par slusanja, mada ne znam kako ce leci klasicnim dev fanovima. bas me zanima kako je zvucao originaln verzija, pre nego sto je odlucio da ponovo umixujd neke pesme meni je taman trebao neki ovakav album, vrtece se ovo mnoogo superchrush bas ima neke hooverphonic momente Edit: ulete(no homo) poor twisted me Edited November 1, 2009 by Uruk Hai Quote
Kwlt Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 preslusho juche i danas jedared,odlichan album vrtece se josh dugo u playlisti Quote
Kvrag Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 losiji od ki nekako, bar na prvo slusanje. :/ Loshiji ? Bolje da si promenio misljenje za ovih 3 dana. Album je super , ja ne znam kako covek i dalje ima inspiracija za nove pesme , izdati 4 albuma za veoma kratko vreme ( a pritom 2 albuma veoma dobra )je nesto jako retko danas. Ubedljivo najbolja pesma je Supercrush! Skoro epskih razmera Quote
azal Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 bas odlican. kako sam i ocekivao, pop, catchy, anneke se lepo uklopila. svidjaju mi se klavijature najvise i male blip bloop momente, album dusu dao za slusalice. Quote
Recommended Posts