Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aa, samo on je malo neprecizan bubnjar, u smislu da ako, lupam, svira nesto u 4/4 nije zakljucan u tome vec mrda malo levo-desno ali to je upravo ono sto je do jaja na 'the sound...'

• 4 months later...
Posted

Super mi je bend.

Volim sve gde je Chuck uchestvovao.

Obozavam nachin na koji svira gitaru, te melodije, super je.

Posto je jedan album izdat necu spominjati koji mi je najbolji, al svejedno da se zna super mi je onaj The Fragile Art Of Existance :D

Pesme... Expect The Unexpected i When The Link Becomes Missing, super su pesme.

Dobra mi je i druga, gde mi se jako svidja solaza gde on odsvira onu jako nisku flazoletu, sav se najezim kad chujem to.

Posted

Super mi je bend.

Volim sve gde je Chuck uchestvovao.

Obozavam nachin na koji svira gitaru, te melodije, super je.

Posto je jedan album izdat necu spominjati koji mi je najbolji, al svejedno da se zna super mi je onaj The Fragile Art Of Existance :D

Pesme... Expect The Unexpected i When The Link Becomes Missing, super su pesme.

Dobra mi je i druga, gde mi se jako svidja solaza gde on odsvira onu jako nisku flazoletu, sav se najezim kad chujem to.

Evo,sve si rekao umesto mene :mrgreen:

Posted
Moram priznati da sam tim Christy-jem bio potpuno odusevljen!

I ja sam!

Jedna od mojih all time favourite Howard Stern emisija je ona kad Christiju depiliraju privatne predele u direktnom prenosu :rockdevil: Ili kad on i Sal izazivaju dvojicu Jackass morona - slika govori vise od reci:

rc.JPG

:rockdevil:

BTW, ako neko nije provalio - levo je Howad Stern a desno Gene Simmons :lol:

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ovo je najjaca "supergrupa" ikad sastavljena!Pravi dream team!

Mnogi govore da je Gene Holgan najbolji Death bubnjar,ali meni je Kristi nenadjebiv!Kako je samo odsvirao Scavenger Of Human Sorrow,DO JAJA!!!

Chuck-ne treba trositi reci!

Shannon-sjajno prati Chucka,a ima i on sjajne solaze!

Stevie-neponovljiv basista!Ako neko koristi 100% prednosi fretlessa,onda je to on!

Tim-strasan pevac!Nepravedno pocenjen!

VRH VRHOVA SU!

Ma, znam za to odavno ...

Sve je to lepo ALI ...

Skrpice se ovo-ono, priheftati "to" sa "onim" ...

To nije sastavio i aranzirao Chuck.

Ne treba mi Chuckov bend bez njega samog ...

Imam ja neobjavljene snimke,4 pesme,koje su bile planirane za novi album,fali samo vokali da se snime.

Ako oces,uploadovacu mp3.

Edited by *S_L_A_S_H*
Posted

Slash, ajd' uploaduj to, samo nemoj na rapidshare ili na megaupload. Anarki, svirao je on i u Testamentu, Que Vadis, glavni bend mu je Sadus, ima sigurno jos bendova u kojima je svirao, ne mogu sad tacno da se setim...

Posted
:da: ... super je tip ... gde je on sve svirao, ako neko moze da napise ... mnogo mi se svidja njegov zvuk na ovom albumu ...

On inace svira jazz,a evo liste albuma na kojima je svirao:

sadus - illusions

autopsy - severed survival

sadus - swallowed in black

death - human

autopsy - fiend for blood

sadus - a vision of misery

death - fate

death - individual thought patterns

sadus - chronicles of chaos

sadus - elements of anger

murphy, james - feeding the machine

testament - the gathering

control denied - the fragile art of existence

dark hall - demo

iced earth - horror show

dragonlord - rapture

testament - first strike still deadly

vintersorg - visions from the spiral generator

sadus - D.T.P.

vintersorg - the focusing blur

artension - future world

ohmura, takayoshi - nowhere to go

vintersorg - the focusing blur

painmueseum

quo vadis lunaris - Cyclic*

rob van der loo*

Posted
Ух, да је докопати се тог његовог џеза!

Има да појурим то, ових дана, дефинитивно!

Postoji prica o dvojici likova koji su isli na jazz akademiju,i jedan od njih pustio ovom drugom Individual thought patterns i ovom prva akcija bila:"Gasi te drekavce!",kad posle kad je ovaj prvi dosao kod ovog drugog video da ovaj drugi slusa Death,nalozio se na basistu! :rockdevil:

Javi ako nabavis taj jazz,ja cu ovo uploadovati veceras ako stignem,spor mi net u pm...

Posted

"Individual Thought Patterns" је, у тоталу, албум над албумима!

Таквог визионарства, у тој врсти музике, нема ни на једном другом месту, то је дефинитивно.

Обожавам га, један од мојих најслушанијих албума свих времена.

Posted

A, jel' hoce neko da podigne celu pesmu mask od sadus-a ... ja skinuo samo deo ... i opasno mi se svidja ... nabavicu ostalo ... ali tek za koju nedelju, ili kasnije, a bas mi se slusa ...

A sto se tice tih snimaka ... verovatno je bez vokala ... a necu da slusam bez onog cara ... i plus koliko sam video DiGiorgio nije svirao na tim snimcima ...

Posted
Snimak je pun sitnih gresaka i nepreciznosti, bar sto se bubnjeva tice, ali to ni malo ne umanjuje vrednost ovog demo-a, cak naprotiv... :rockdevil:

:pivopije:

Зато је демо, а не званичан снимак. На дему је то допуштено и толерише се.

• 2 months later...
Posted

Evolucija sviranja. Savrsenstvo . Fraigle Art ... je nesto posebno , nesto shto je Chuk i ranije nagovestavao ..

Nazalost nije imao snage da nastavi sa projektom, da je ostao ziv, ovaj bend bi bio jedan od najpopularnijih. IAko ga nema ,ostao je jedan album koji je samo pomoc pri kreiranju novog, josh jacheg i boljeg zvuka u okvirima progressive metala