Џрк Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Aa, samo on je malo neprecizan bubnjar, u smislu da ako, lupam, svira nesto u 4/4 nije zakljucan u tome vec mrda malo levo-desno ali to je upravo ono sto je do jaja na 'the sound...' Quote
М Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Super mi je bend. Volim sve gde je Chuck uchestvovao. Obozavam nachin na koji svira gitaru, te melodije, super je. Posto je jedan album izdat necu spominjati koji mi je najbolji, al svejedno da se zna super mi je onaj The Fragile Art Of Existance Pesme... Expect The Unexpected i When The Link Becomes Missing, super su pesme. Dobra mi je i druga, gde mi se jako svidja solaza gde on odsvira onu jako nisku flazoletu, sav se najezim kad chujem to. Quote
Thrashformers Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Josh jedno Chukovo genijalno ostvarenje... Quote
+AuReOlE= Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Super mi je bend. Volim sve gde je Chuck uchestvovao. Obozavam nachin na koji svira gitaru, te melodije, super je. Posto je jedan album izdat necu spominjati koji mi je najbolji, al svejedno da se zna super mi je onaj The Fragile Art Of Existance Pesme... Expect The Unexpected i When The Link Becomes Missing, super su pesme. Dobra mi je i druga, gde mi se jako svidja solaza gde on odsvira onu jako nisku flazoletu, sav se najezim kad chujem to. Evo,sve si rekao umesto mene Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Moram priznati da sam tim Christy-jem bio potpuno odusevljen! I ja sam! Jedna od mojih all time favourite Howard Stern emisija je ona kad Christiju depiliraju privatne predele u direktnom prenosu Ili kad on i Sal izazivaju dvojicu Jackass morona - slika govori vise od reci: BTW, ako neko nije provalio - levo je Howad Stern a desno Gene Simmons Quote
gavrosaurus Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Ако неко ово, још увек, нема: http://rapidshare.de/files/17416764/Cont_D...st_Fireball.rar (46909 KB) Није баш идеално али ... Quote
*S_L_A_S_H* Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) Ovo je najjaca "supergrupa" ikad sastavljena!Pravi dream team! Mnogi govore da je Gene Holgan najbolji Death bubnjar,ali meni je Kristi nenadjebiv!Kako je samo odsvirao Scavenger Of Human Sorrow,DO JAJA!!! Chuck-ne treba trositi reci! Shannon-sjajno prati Chucka,a ima i on sjajne solaze! Stevie-neponovljiv basista!Ako neko koristi 100% prednosi fretlessa,onda je to on! Tim-strasan pevac!Nepravedno pocenjen! VRH VRHOVA SU! Ma, znam za to odavno ... Sve je to lepo ALI ... Skrpice se ovo-ono, priheftati "to" sa "onim" ... To nije sastavio i aranzirao Chuck. Ne treba mi Chuckov bend bez njega samog ... Imam ja neobjavljene snimke,4 pesme,koje su bile planirane za novi album,fali samo vokali da se snime. Ako oces,uploadovacu mp3. Edited March 28, 2007 by *S_L_A_S_H* Quote
Жвакић Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Da li je tačno ono što sam čuo da će im novi album IPAK izaći?? Lično, ne verujem, ali čisto da proverim. Quote
DragonHeart Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Nekako ne bih volio da se objavi kad Chuck nije ziv. Quote
Anarki StarScream Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Stevie-neponovljiv basista!Ako neko koristi 100% prednosi fretlessa,onda je to on! ... super je tip ... gde je on sve svirao, ako neko moze da napise ... mnogo mi se svidja njegov zvuk na ovom albumu ... Quote
Џрк Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Slash, ajd' uploaduj to, samo nemoj na rapidshare ili na megaupload. Anarki, svirao je on i u Testamentu, Que Vadis, glavni bend mu je Sadus, ima sigurno jos bendova u kojima je svirao, ne mogu sad tacno da se setim... Quote
Anarki StarScream Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Da, ali na kom albumu testament-a ... Quote
*S_L_A_S_H* Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ... super je tip ... gde je on sve svirao, ako neko moze da napise ... mnogo mi se svidja njegov zvuk na ovom albumu ... On inace svira jazz,a evo liste albuma na kojima je svirao: sadus - illusions autopsy - severed survival sadus - swallowed in black death - human autopsy - fiend for blood sadus - a vision of misery death - fate death - individual thought patterns sadus - chronicles of chaos sadus - elements of anger murphy, james - feeding the machine testament - the gathering control denied - the fragile art of existence dark hall - demo iced earth - horror show dragonlord - rapture testament - first strike still deadly vintersorg - visions from the spiral generator sadus - D.T.P. vintersorg - the focusing blur artension - future world ohmura, takayoshi - nowhere to go vintersorg - the focusing blur painmueseum quo vadis lunaris - Cyclic* rob van der loo* Quote
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ух, да је докопати се тог његовог џеза! Има да појурим то, ових дана, дефинитивно! Quote
*S_L_A_S_H* Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ух, да је докопати се тог његовог џеза! Има да појурим то, ових дана, дефинитивно! Postoji prica o dvojici likova koji su isli na jazz akademiju,i jedan od njih pustio ovom drugom Individual thought patterns i ovom prva akcija bila:"Gasi te drekavce!",kad posle kad je ovaj prvi dosao kod ovog drugog video da ovaj drugi slusa Death,nalozio se na basistu! Javi ako nabavis taj jazz,ja cu ovo uploadovati veceras ako stignem,spor mi net u pm... Quote
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 "Individual Thought Patterns" је, у тоталу, албум над албумима! Таквог визионарства, у тој врсти музике, нема ни на једном другом месту, то је дефинитивно. Обожавам га, један од мојих најслушанијих албума свих времена. Quote
*S_L_A_S_H* Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Evo ih pesme: http://www.mediafire.com/?fhf4zcyiy44 http://www.mediafire.com/?2kznfzznj4z http://www.mediafire.com/?0nagwtyyh3y http://www.mediafire.com/?adjfy2yynql Quote
Anarki StarScream Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 A, jel' hoce neko da podigne celu pesmu mask od sadus-a ... ja skinuo samo deo ... i opasno mi se svidja ... nabavicu ostalo ... ali tek za koju nedelju, ili kasnije, a bas mi se slusa ... A sto se tice tih snimaka ... verovatno je bez vokala ... a necu da slusam bez onog cara ... i plus koliko sam video DiGiorgio nije svirao na tim snimcima ... Quote
*S_L_A_S_H* Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Da,bas i vokal nisu snimljeni,toliko je uradjeno dok je jos Chucky imao snage. Quote
Wendigo Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Snimak je pun sitnih gresaka i nepreciznosti, bar sto se bubnjeva tice, ali to ni malo ne umanjuje vrednost ovog demo-a, cak naprotiv... Quote
RNA Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Snimak je pun sitnih gresaka i nepreciznosti, bar sto se bubnjeva tice, ali to ni malo ne umanjuje vrednost ovog demo-a, cak naprotiv... Зато је демо, а не званичан снимак. На дему је то допуштено и толерише се. Quote
*S_L_A_S_H* Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 @*S_L_A_S_H*: Hvala za ovo. Uvek na usluzi. Quote
*S_L_A_S_H* Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ух, да је докопати се тог његовог џеза! Има да појурим то, ових дана, дефинитивно! Ako nisi nasao ima da se skine mp3 na: http://www.stevedigiorgio.com/darkhall/music.html Quote
Samurai Jack Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Evolucija sviranja. Savrsenstvo . Fraigle Art ... je nesto posebno , nesto shto je Chuk i ranije nagovestavao .. Nazalost nije imao snage da nastavi sa projektom, da je ostao ziv, ovaj bend bi bio jedan od najpopularnijih. IAko ga nema ,ostao je jedan album koji je samo pomoc pri kreiranju novog, josh jacheg i boljeg zvuka u okvirima progressive metala Quote
Recommended Posts