Chicken Little 420 Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Control Denied (Official) You'll notice that I deleted the last post (about WMAMC). Although many of the comments were loyal and positive, there were a few that were extremely shitty and condescending. Thanks to those that wrote uplifting messages. I only hope that nobody in Chuck's family read any of the bullshit. The only reason I even made the post in the first place was to be honest and give you a factual account, since nothing has occurred since my last post of December 2012, and you all deserve the truth. For now, I need to put this project out of my mind temporarily and re-visit it at a later date. I will continue to do all within reason to allow the circumstances to be there so that the musicians, if they are able, can finish the album. All the best. ERIC Quote
Zaklani_Analizator Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 S vremena na vreme pustim ovaj album i ne mogu da verujem koliko je kvalitetno odrađen. Čak je bio jedan od najkvalitetnijih muzičara u metalu i da je pobedio bolest ovaj bend bi uveliko svirao na festivalima i probrao silne simpatije. Ostaje nam samo da uživamo uz album i da se nadamo da ćemo nekad u budućnosti slušati i drugi album ovog benda When Machine and Man Collide. 1 Quote
Drogarito Posted June 21, 2016 Report Posted June 21, 2016 Eric je izjavio da neće biti control denied albuma. Quote
Zaklani_Analizator Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Šteta. A negde sam čitao da je taj materijal objavljen na nekoj Death kompilaciji? Quote
Demon Seed Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Ima nešto valjda na onoj 'Chuck Schuldiner' kompilaciji. Nisam znao da je Dane bio planiran za CD, to bi bila fantazija Aymar mi nije nešto specijalno legao. Quote
Phallusifer Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Smor je kad se cuje zvanicno da toga nece biti al' jbg zar nismo to i znali makar vecina. Gleda mi se onaj doc o Deathu sto se pravi. Prema trejleru deluje dobro, voleo bih da se malo ubrza sa tim. Quote
HUMAN Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Da, da, on je bio Čakov prvi izbor, ali nažalost nisu uklopili termine, čitao sam u jednom intervjuu da je Danu bilo baš žao što tada nije mogao da odradi vokale na Control D. albumu. I ja smatram da bi to fantastično zvučalo, jer ni meni Ajmarov vokal nije baš bog zna šta. Quote
Zaklani_Analizator Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 Ajmar nije ni najbolji ni najgori, ali je po meni dobro odradio posao. Quote
Demon Seed Posted June 23, 2016 Report Posted June 23, 2016 Vokal mu malo više kreštav, malo manje melodičan... ono jes' dobro odradio posao, logičan nastavak Chuckovog vokalnog razvoja Quote
Zaklani_Analizator Posted June 23, 2016 Report Posted June 23, 2016 Znaš kako se kaže, niko nije savršen. Quote
azal Posted June 24, 2016 Report Posted June 24, 2016 mislim da WD ima previse originalan glas za CD, koliko god to glupo zvuci Verovatno bi pokidao, alil kapiram da je Aymar uspesno preneo Cakovu viziju Quote
Recommended Posts