Grobodan Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ajd na brzinu da ovorim temu,Ameri na Metal blejdu,jedan ali vredan rad - Enter Deception,powerica sa malko hevare,mlogo lepo. slusao ko? Quote
The Watchtower Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 slusao... i sta da kazem? vrh, vrh i vrh!!! jebena power albumcina. odlicne pesme, "hiticne", extra rifovi. zvuce kao dragonforce, al' meni su bolji od njih. bruka album!! uz heavenly, jedan od naj power albuma godine (po meni). leaving all behind!!! Quote
kuruz Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Slush'o i ja.Jedan od retkih power albuma koji su mi se svideli. Evo sad slusham Adagio,ne znam otkud to interesovanje za power odjednom.. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Sad sam gled'o neki spot... katastrofa... Quote
Grobodan Posted October 26, 2006 Author Report Posted October 26, 2006 Ma album je vrh,bre,samo mi produkcija malo losha...Ili ja imam promo ili neku sjeb verziju. Elem,da nabavite svi ovo,sramota,samo 3 odgovora Quote
Kent Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 A Rutan radio... Evo i 4. odgovora! Super su Quote
Apeiron Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Nemam pojma, meni se nisu nesto svideli... Hocu reci, Dragonforce je vec to odsvirao. Quote
Kent Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Nije uopste slicno, deda, osim blastova, ali po toj logici su i Morbid Angel i Atrocity US slicni Dosta vise uticaja Lost Horizona npr. No, razumem te, obzirom sta si sve slusao u ovom periodu. Sad ovo natenane... Quote
Grobodan Posted October 27, 2006 Author Report Posted October 27, 2006 Evo,sad slusam Leaving all behind,Dragonforce i LH u gej vezi su ovo izrodili. Quote
Angelystor Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Skinuh ovaj album na graveovu preporuku...ne direktnu vec videh komentare sa ove teme heh Anyway, pre svega da kazem da je lepo chuti jedan americhki sastav da svira 'evorpski' power metal i to with great spirit & quality! Iako "Enter Deception" nije preterano inovativan album, a i zakleo bih se da su momci iz Skandinavije da nisam procitao drugchije, ima kvaliteta, ima zaraznosti, i trebalo bi pratiti rad ovog benda nadalje. Dragonforce poredjenje je prokleto neizbezno. I to ne samo zbog povremenih blastbeatova. Celladorov bubnjar je solidan, ali ni blizu gosn. Mackintoshu "A Sign Far Beyond" prosto vristi Dragonforce!, od uvodnog riffa, pa istog tog pomesanim sa brzzim bubnjevima i pompeznim refrenom. Isto i "Wakening". Najbolja pesma na albumu, po mom okusu, je "Seen Through Time". Izvrstan gitarski rad, i stvarno ludi speed/power riffovi. Pored nje izdvojo bih i "Never Again", koja mi je iskreno najcatchy pesma na albumu Iako sam zbog refrena dobio zelju da posle pustim "valley Of The Damned" Pevach je solidan, sasvim ok glas ima, ali ga na trenutke, i to pri nekim visim tonovima skoro nista ne razumem, kao da se "previse" trudi heh... Anywayz...tol'ko od mene 8/10 Quote
fenster Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Da vec nema topic, pokrenuo bih ga. Elem, video sam spot Leaving all behind, odusevio sam se. Skinuo sam istoimeni EP (ili sta li je vec), a skidam i album. Mnogo mi se svidjaju, a najvise me je iznenadilo to sto su Ameri. Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Imam njihov album, prebrzi su, poput Dragonforce. Izdvojio bih pesmu Forever Unbound. Quote
StarbreakeR Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Onakav metal na USA podrucju je stvarno iznenadjujuc...gledao sam samo spot, i moram reci da sam stvarno odusevljen...bas su ludnica... Quote
fenster Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 10.03.2017. Cellador - Off The Grid (Japan).rar Quote
Recommended Posts