Jump to content

Recommended Posts

Posted

slusao... i sta da kazem?

vrh, vrh i vrh!!! jebena power albumcina. odlicne pesme, "hiticne", extra rifovi. zvuce kao dragonforce, al' meni su bolji od njih. bruka album!! uz heavenly, jedan od naj power albuma godine (po meni).

leaving all behind!!!

• 2 weeks later...
Posted

Nije uopste slicno, deda, osim blastova, ali po toj logici su i Morbid Angel i Atrocity US slicni biggrin.gif Dosta vise uticaja Lost Horizona npr. No, razumem te, obzirom sta si sve slusao u ovom periodu. icon_smile.gif Sad ovo natenane...

Posted

Skinuh ovaj album na graveovu preporuku...ne direktnu vec videh komentare sa ove teme heh icon_mrgreen.gif

Anyway, pre svega da kazem da je lepo chuti jedan americhki sastav da svira 'evorpski' power metal i to with great spirit & quality! Iako "Enter Deception" nije preterano inovativan album, a i zakleo bih se da su momci iz Skandinavije da nisam procitao drugchije, ima kvaliteta, ima zaraznosti, i trebalo bi pratiti rad ovog benda nadalje. Dragonforce poredjenje je prokleto neizbezno. I to ne samo zbog povremenih blastbeatova. Celladorov bubnjar je solidan, ali ni blizu gosn. Mackintoshu "A Sign Far Beyond" prosto vristi Dragonforce!, od uvodnog riffa, pa istog tog pomesanim sa brzzim bubnjevima i pompeznim refrenom. Isto i "Wakening".

Najbolja pesma na albumu, po mom okusu, je "Seen Through Time". Izvrstan gitarski rad, i stvarno ludi speed/power riffovi. Pored nje izdvojo bih i "Never Again", koja mi je iskreno najcatchy pesma na albumu icon_da.gif Iako sam zbog refrena dobio zelju da posle pustim "valley Of The Damned" icon_mrgreen.gif

Pevach je solidan, sasvim ok glas ima, ali ga na trenutke, i to pri nekim visim tonovima skoro nista ne razumem, kao da se "previse" trudi heh...

Anywayz...tol'ko od mene 8/10 icon_rockdevil.gif

• 3 months later...
Posted

Da vec nema topic, pokrenuo bih ga.

Elem, video sam spot Leaving all behind, odusevio sam se. :rockdevil: Skinuo sam istoimeni EP (ili sta li je vec), a skidam i album.

Mnogo mi se svidjaju, a najvise me je iznenadilo to sto su Ameri.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...
  • 6 years later...