Grobodan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Gde hoćeš, možeš i kod mene na dumu ili na opštoj recimo, mada avangarda je realno pravo mesto. Quote
Grobodan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6UUwIGLKuvs ahahahahaha koja pobeda "2,5 years in the making" i zvuči kao mlohavi kurac hahahaha vrh plačem Quote
azal Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 napravicu temu danas na avantu, ali cu morati da cekam burazera za input posto je on expert za tu scenu. Quote
Џрк Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 hahahaha jbt ne seri :::::: Daj otvaraj tu temu, nema dalje Quote
Talvi Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Ovaj trailer i to ime benda su nešto najjadnije ikad, hahahah Quote
vudun Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 uuu je, vratila se tema iz mrtvih. ovo je jedan od boljih heavy bendova - sumnje nema. Quote
dr.lecter Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 taj lik je lokalni jersey trash, mislim da je bezkucnik. pevao i u onom Exhibitionu. prilicno los dickinson clone sve u svemu. a ako je overlorde onaj bend sa Mark Edwardsom ti si lud, to je najgora muzika ikad snimljena edit: ustvari taj overlorde jos ok, ali solo radovi tog mark edwards-a..neverica koliko lose. on je na progpoweru svirao sam sa matricom u dvoristu hotela gde su bendovi spavali, jos ponudio besplatan rostilj i opet niko nije dosao napravio je i sam sebi autograph signing session na koji se niko nije pojavio haha sad sam poslao vest ortaku koji je odgovorio "WEATHEREDLUNGS!" Je li Lazo koga si ti ovde ocrnio, onog debelog Lukasa ili Marka E ili oba? Ko je klosar? Znaci slusah 2 Attacker-ova songa na jutjubu i nije lose mada bi najbolja varijanta bila da je pjevac Michel ali to ne moze. Jel´neko peslusao citav album? Za Overlorde sam jos ranije rekao da nisu nesto mislim na njihovoj temi.Pokojni RNA me terorisao na PP sa pitanjima kako, zasto, zbogradicega, njemu se to strasno svidjelo tada Quote
Grobodan Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 (edited) http://gidra7.rusfol.../files/45430453 Evo ga novi album, Attacker nastavlja svojom linijom znači izdanje tailor made za neki set na Keep It True festu, to je taj 80s UG power heavy zvuk. U suštini volim da oživljavam ove Boškove teme kad god imam priliku, da se setim i da se ne zaboravi. Edited November 28, 2016 by Grobodan Quote
Angelystor Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Baš dobar album. Prepun paljevinskih riffova. slušaš ga i misliš "šta mi više treba od jednog prostog metal albuma?". Jedino što me drži da ga slušam više je ovaj Lucas, naporan po uši. Ne isto kao onaj debeli Halford što peva kod Dennera i Shermanna, ali minus albuma definitivno. Quote
Recommended Posts