Elderane Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ne nadjoh nigde temu o ovom bendu ( aznam da je postojala)... Meni licno najbolji njihov album je Return to Heaven denied, spadaju mi u sam vrh italijanskog power/progressive metala... Inace, ovaj bend ce nastupiti 19-og maja, u velikoj sali SKC-a, na revijalnom delu W:O:A: metal battle takmicenja http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=27366&st=0 Uskoro potvrda na njihovom sajtu http://www.labyrinthmusic.it/ Pozdrav! Quote
Grobodan Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Uh,znaci dolazi nam i Labyrinth lepo... Quote
fiction Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Return to Heaven Denied kult Nisam znao da dolaze.Odlicna vijest. Quote
BeTeLgEuSe Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Drzacemo vas u toku, na zvanichnom sajtu Terra Nostra Teama... www.terranostra-promotions.com Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Inace, ovaj bend ce nastupiti 19-og maja, u velikoj sali SKC-a, na revijalnom delu W:O:A: metal battle takmicenja Je l'? E, do jaja, to se ne sme propustiti. Quote
DragonHeart Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Uh, ala sam se obradovao zbog dolaska Labyrinth-a Je li moguce da Beograd postane nova Budimpesta po pitanju Metal koncerata? Od prosle godine se krenulo opasno na popravljanju situacije po tom pitanju Quote
Evil warning Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ako je tacno to je fenomenalno...nego koliko ce (vremenski) svirati Labyrinth? Quote
DragonHeart Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Nadam se standardnom setu, bio bi red... Quote
BeTeLgEuSe Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Terra Nostra Team ce se maximalno truditi da organizuje sto veci broj atraktivnih koncerata u buducnosti. Apsolutno cemo se truditi da se svi pravci ispostuju! A LABYRINTH ce naravno nastupiti sa finalistima, i kao specijalni gost, naravno da ce nastupiti sa FULL setom Uskoro nova iznenadjenja Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Uh, ala sam se obradovao zbog dolaska Labyrinth-a Je li moguce da Beograd postane nova Budimpesta po pitanju Metal koncerata? Od prosle godine se krenulo opasno na popravljanju situacije po tom pitanju Samo da ne zavrsimo kao Madjari sa tolikim brojem koncerata da na pojedinima bude 50-100 ljudi. To bi bilo tuzno, a vrlo je moguce, znajuci nasu finansijsku situaciju. Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ne zezajte da dolazi Labyrinth...auuuuu...to se jebeno ne propusta!!! Quote
BeTeLgEuSe Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Gledao sam Evergrey pred 200 ljudi, stvarno tuzno, a ljudi su otprasili k`o da sviraju na Doningtonu... RESPECT!!! Necemo biti k`o Pesta, ne sekiraj se ti meni Fico. Bice sve na mestu. Trudicemo se da postavimo najjeftinije cene karata, koje budu moguce. Znam ja kako je to kad se nema za svirku, veruj mi. Pozdrav Quote
Elderane Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 Ne bih se zalio da budemo ko Madjari. Sta se moze, na kraju ce svi ici na ono sto ih stvarno zanima, a ne na sve zivo sto se organizuje... Inace, da ne spamujem, valjda novi Labyrinth bude barem na SOT nivou, da nas i time obraduju! Quote
DragonHeart Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Gledao sam Evergrey pred 200 ljudi, stvarno tuzno, a ljudi su otprasili k`o da sviraju na Doningtonu... RESPECT!!! Necemo biti k`o Pesta, ne sekiraj se ti meni Fico. Bice sve na mestu. Trudicemo se da postavimo najjeftinije cene karata, koje budu moguce. Znam ja kako je to kad se nema za svirku, veruj mi. Pozdrav Uh, kako nam je bilo FENOMENALNO na Evergrey-u Znam da ces dati sve od sebe da dodje sto vise kvalitetnih Metal bendova, i zbog toga tebi i svima u Terra Nostra-i dajem punu podrsku, a i pomoc koliko to budem mogao. Quote
DragonHeart Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Samo da ne zavrsimo kao Madjari sa tolikim brojem koncerata da na pojedinima bude 50-100 ljudi. To bi bilo tuzno, a vrlo je moguce, znajuci nasu finansijsku situaciju. Neka bude kao u Budimpesti po broju koncerata, ali ne i po broju ljudi koje ih posjecuju Vrlo je znacajno da se stekne navika i kultura odlaska na koncert, a organizatori ce, nadam se, uraditi sve sto mogu da karte budu pristupacnije za svaciji dzep. Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 U to poslednje sumnjam, ali se iskreno nadam. Quote
Elderane Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Sto da ne. Bitno je da poseta bude sto bolja, da i bend dobije svoju satisfakciju ( pored novcane) Quote
Zoll Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Au, jebo te... Labyrinth dolazi?!? Pa, nije moguće! To mi je uz Symphony X najomiljeniji bend, toliko dugo kukam da ih čujem/vidim uživo... Au, ne mogu da verujem! Fantastična vest! Trudiću se da se ne radujem previše dok sve to ne bude potvrđeno, ali... Quote
Zoll Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 (edited) Aj, pošto sam kukao zbog brisanja prethodne Labyrinth teme, red je da kažem još neku reč sad kad tema opet postoji... Dakle, jedan od najboljih power/prog bendova po meni! Znatno više su mi se sviđali do promene postave i albuma Labyrinth, ali i dalje ih volim i slušam. Najbolji album... pa, to je malo teže pitanje... otprilike podjednako mi se sviđaju Return to Heaven Denied i Sons of Thunder. Freeman je u početku ostavio slab utisak na mene, ali vremenom mi se svideo, sad ga skoro napamet znam... Ali zasigurno ne može da se meri ni sa Return to Heaven Denied ni sa Sons of Thunder! Da se još jednom vratim na ovaj najavljeni Beogradski koncert... čim izađe potvrda na sajtu krećem sa štekanjem love i pa se vidimo u prvom redu ! Žao mi jedino što neću čuti i videti Thorsena uživo, prilično mu se divim! Edited October 16, 2006 by Zoll Quote
BeTeLgEuSe Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Slobodno mozes odmah da pocnes da stekas pare:) Koncert ce se sigurno odrzati, sve je dogovoreno, jedino sto je datum malo dalek, pa je pitanje kada ce oni to objaviti na sajtu... Pozdrav Quote
Zoll Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 U tom slučaju, štekanje love kreće ovog trenutka ! Pa, vidimo se, onda, u prvom redu ! Quote
WoI Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 u znaci kad bi mi odsvirali ceo Return To Heaven...sju Znaci kad cujem Mooooooooonlight shining in sky!!!!!! yo ima da bude keva jedva cekam Quote
Grobodan Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Return mi je naj gej original koji imam,sav u ruzicastoj boji Ceo,nego sta Quote
Recommended Posts