Angelystor Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 A!!!!! Doci ce i Labyrinth! Pa konachno malo i u italijanskoga kvlta da se uziva Mislim da ce se Krushevacka ekipa skoro sigurno naci i na ovom ugodjaju... p.s. pridruzujem se zeljama za shto veci udeo RTHD u setlistu Quote
Aris Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 OOOOOO, eto, da i mi docekamo taj koncert u Beogradu!!!! ><><><><><><><><><><><><><><><> aperione e ovog puta se vidimo gore, na terasi, bice dobar zvuk, veruj mi, eto i mene posle dve godine da napokon komentarisem... Quote
WoI Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Return mi je naj gej original koji imam,sav u ruzicastoj boji Ceo,nego sta komso jesmo u prvom redu da pevamo lady lost in time i da se onako gej mazimo Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 mnogo su brzi bre! zezam se italijanski power oduvek je bio dobar a ove legende su samo nastavak ere stvarno kvalitetne mjuze! I mi smo bili poredjeni sa njima ali stvarno ne licimo>voleo bih da vidim neki bend koji svira nesto tako na ovim prostorima! Quote
Zoll Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Nadam se da ćemo čuti i Thunder, Rage of king, Elegy, Kathryn... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 bezz thundera nema koncerta! Quote
Apeiron Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 aperione e ovog puta se vidimo gore, na terasi, bice dobar zvuk, veruj mi Nego sta! To je taj koncert koji se ceka godinama... Sto se mene tice, mogu celi Return da sviraju... Mogu i Sons of Thunder... ali da cujem The Night of Dreams i Heaven Denied bilo bi mi sasvim dovoljno... uh, uh, ko ce docekati... Quote
Apeiron Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 >voleo bih da vidim neki bend koji svira nesto tako na ovim prostorima! Kapiram da je Alogia sa pesmom Iznad Vremena (prvi album) prisla najblize tom zvuku i atmosferi. Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Atlantida je tu negde, bar ove pesme sto sam cuo uzivo, ne one sa dema. Quote
WoI Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 bezz thundera nema koncerta! o da o da Quote
Prisoner of Dreams Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Bojim se da oni vise nisu u fazonu da u vecoj meri sviraju starije stvari. odsvirace par sa Return... ali gro ce biti sa poslednja dva, a pogotovu Freeman. Skoro sam radio intervju sa Robertom i koliko sam shvatio oni su veoma ponosni na zadnja dva albuma i zele dalje da razvijaju zvuk u tom smeru. Quote
Zoll Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Pa, iskreno moram priznati da me sad i nisi baš oduševio... "Labyrinth" je solidan album, "Freeman" je još bolji, ali ipak, stari Labyrinth je prava stvar! Mislim da će se većina složiti... no, na nama je da se nadamo najboljim pesmama i da odemo na koncert Quote
Prisoner of Dreams Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Apsolutno se slazem. Ipak, ko zna - Beograd nije Milano, pa mozda odsviraju starije stvari jer nikad nisu bili u Srbiji. Jedan je Return to Heaven Denied. Valjda su toga i oni svesni. A na koncert se ide obavezno... Sem ako tad ne padne apsolventska ekskurzija... Imam neki osecaj da cu propustiti ili to ili Saxon. Quote
Elderane Posted October 21, 2006 Author Report Posted October 21, 2006 Nista nego da ih molimo da sviraju vecinom starije stvari... A ko zna kakav ce biti i taj novi album. Quote
Angelystor Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 BTW kolko se planira da svira Labyrinth? Quote
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ne svidja mi se Freeman uopste...sto vise RTHD to bolje!!! Quote
RNA Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 'Oces ti malo mnogo. Proslo je skoro 10 godina od kad je taj album izdat. Quote
BeTeLgEuSe Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Po ko zna koji put:) LABYRINTH ce svirati FULL koncert, dakle oni jesu gosti, ali ce svirati kao i svaki drugi koncert. Quote
Apeiron Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ma, Freeman je odlican album! Svaki Labyrinth je odlican za sebe, zbog toga (mi) i jesu najbolji italijanski bend... pobegli su od tupa-tapa power metal sablona, svaki album se razlikuje od prethodnog, a to je veliki plus. Ni jedan period rada koji budu svirali meni nece smetati Quote
Angelystor Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Pa bre ako smo mogli na Gardijanima da se deremo "Majesty! Majesty!", mozemo i na Labyrinthu "Moonlight! Moonlight!" pa sta bude bude Quote
Valinion Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Pa bre ako smo mogli na Gardijanima da se deremo "Majesty! Majesty!", mozemo i na Labyrinthu "Moonlight! Moonlight!" pa sta bude bude iako se na guardianu nisam derao "Majesty" (smatram da je to dobra pjesma iz tog perioda, ali ne moze da se poredi sa novijim radovima benda ), "Moonlight!!!!!!" cu itekako . btw. RTHD mi je daleko najbolji album Labyrinth-a Quote
Angelystor Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Italian metallers LABYRINTH have finalized the track listing for their sixth full-length album, "6 Days to Nowhere", due in February via Scarlet Records. The mastering took place at the famous Abbey Road Studios in London. "6 Days to Nowhere" track listing: 01. Crossroads 02. There Is A Way 03. Lost 04. Mother Earth 05. Waiting Tomorrow 06. Come Together (THE BEATLES cover) 07. Just One Day 08. What!!! 09. Coldness 10. Rusty Nail 11. Out Of Control 12. Wolves 'N' Lambs 13. Smoke And Dreams 14. Piece Of Time Quote
Recommended Posts