Zoll Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 (edited) Piece of time? Jel će to biti novi aranžman stare pesme ili će imati 2 stvari istog naziva?!? I čemu ovaj Beatles cover? Moglo bi to interesantno da zvuči, ali . Ali omot je interesantan Edited December 11, 2006 by Zoll Quote
Apeiron Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Piece of time? Jel će to biti novi aranžman stare pesme ili će imati 2 stvari istog naziva?!? I čemu ovaj Beatles cover? Moglo bi to interesantno da zvuči, ali . Ali omot je interesantan Ne kapiram ni ja cemu vise obrade nekih praistorijskih pesama... Ali verujem da ce album da valja. Quote
Zoll Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 I ja verujem da će album valjati. A Beatles cover je urađen verovatno zbog toga što je mastering albuma rađen u studiju Beatles-a (Abbey Road)... Quote
RNA Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Sta se prze ljudi toliko na taj studio? Abbey road, big fuckin' deal! Quote
DragonHeart Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Kad moze Colic, moze i Labyrinth Quote
RNA Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ko jebe Colu, mislim ko ga ovde sa ovog foruma slusa, pogotovo nove albume? Quote
DragonHeart Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Necemo da "prljamo" ovu temu vise s Colicem Quote
RaVeN Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 24/12/06 New month, new news! This is the OFFICIAL tracklist of the forthcoming album "6 DAYS TO NOWHERE": 1. Crossroads 2. There Is A Way 3. Lost 4. Mother Earth 5. Waiting Tomorrow 6. Come Together 7. Just One Day 8. What??? 9. Coldness 10. Rusty Nail 11. Out Of Control 12. Wolves’N’Lambs 13. Smoke And Dreams 14. Piece Of Time jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! da li je ovo napokon novi album !! Quote
The Watchtower Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Samo nekoliko postova iznad, isto to je postovano. Quote
RaVeN Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Samo nekoliko postova iznad, isto to je postovano. jbg....misam gledao !!! mada...razliciti su postovi !!! Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Totalno zaboravih da i Labyrinth dolazi..kad je to bese..krajem maja? If yes..propusta se zbog Behemotha Quote
Shamandalie Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Nemoj da si na kraj srca. Bas sam Italijane naložila kako će ovde biti super koncert i kako nam je sjajna publika, pa ne bi valjalo da sada omanete. Quote
RaVeN Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pa ja i idem zbog njih.....a ne zbog onog finala !! Quote
Grobodan Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Totalno zaboravih da i Labyrinth dolazi..kad je to bese..krajem maja? If yes..propusta se zbog Behemotha da je sad izasao sons of thunder,pa nekako,ali freeman... Quote
Prisoner of Dreams Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pa meni je Freeman odlican album, cak bolji od sons of thunder. Ali eto necu biti na tom koncertu , od 12. maja je apsolventska ekskurzija . Ne moze i jare i pare Quote
RNA Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ух, кад смо код тога, ја нисам проверио кад је моја апсолвентска. Можда ћу га и ја пропустити. Quote
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa zar vi mislite da ja SAMA idem na koncert??? Quote
RaVeN Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa zar vi mislite da ja SAMA idem na koncert??? ne brini....bice jos makar 10 ljudi !! Quote
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Da, moje koleginice prevodioci s italijanskog. Quote
Apeiron Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Da, moje koleginice prevodioci s italijanskog. Nista ne brini, ja sam tu, makar i sam Labyrinth gotivim vec sto godina, najbolji su mi italijanski bend, i ne vidim niti jedan jedini razlog zasto ne bih bio na tom koncertu. Uz Evergrey i Kamelot, to je koncert godine (ZNAM da Maideni dolaze, ali ovi su mi ipak danas blize srcu, pri tome, Maidene sam gledao dva puta vec, a ove nijednom). Dakle, vidimo se mi u prvom redu (sve i ako taj prvi red bude jedini red ). Quote
Tempus Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pa zar vi mislite da ja SAMA idem na koncert??? Uspela si da dovuces Labyrinth u Srbiju? eh svaka ti cast! Ja ipak vise gotivim grupu Domine! Devojke idite na njihov koncert jer italijani obozavaju pussy Quote
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) @ Apeiron- Da, bices sigurno u ptvom redu okruzen zenama, ja bas ne bih tu preterano da se isticem, ali sigurno ce ti drustvo praviti Anamarija. @Tempus- Mogu Italijani da obozavaju sta god hoce, ja ipak preferiram tvoje zemljake, tj. govoreno u jednini.c Sta ce mi Italijani. PS. Sto se tice italijanske power scene, meni se vise svidjaju Secret Spheres.... Edited January 30, 2007 by Simona Ventura Quote
Tempus Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 @Tempus- Mogu Italijani da obozavaju sta god hoce, ja ipak preferiram tvoje zemljake, tj. govoreno u jednini.c Sta ce mi Italijani. Nisam mislio nista lose ! Od labyrinth-a mi se svidja samo jedan album ia to je Return to heaven denied a najbolja song mi je Lady lost in time! Hej sestro, kad ces ponovo do Milana na neki koncert? Quote
Shamandalie Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ne verujem da cu dolaziti u Milano na koncerte (nisam mislila na te tvoje zemljake iz Milana, nego ovde u Srbiji) Inace, sinoc sam rekla Andrei De Paoliju da ljudi ovde ipak znaju dosta o njima i da se ceka njihov koncert, a on mi je najavio da ce im novi album biti jako dobar. Quote
Tempus Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ne verujem da cu dolaziti u Milano na koncerte (nisam mislila na te tvoje zemljake iz Milana, nego ovde u Srbiji) Veruj mi da nisam toliko glup i da sam odmah shvatio da mislis na nas srbe e ne na "nas Italijane"! Have fun Quote
Recommended Posts