RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Inace, sinoc sam rekla Andrei De Paoliju da ljudi ovde ipak znaju dosta o njima i da se ceka njihov koncert, a on mi je najavio da ce im novi album biti jako dobar. А ко је икад најавио да ће им албум бити лош? Quote
Shamandalie Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 @RNA- to cemo videti a bogami i cuti. @ Tempus- Non ti offendere, caro amico, ti mando un messaggio privato e ti spiego tutto. Quote
RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 (edited) Ајд' сад, разумемо и ми лаици италијански... Баш се питам шта ћеш му то тамо рећи што није за нас овде. Знам да ћемо видети, али рекох ти - ко је икад најавио да ће издати лош албум? Чак и они који издају лош албум мисле да је супер. Не кажем да ће икм албум бити лош, само се на такве коментаре музичара не треба освртати. Edited January 31, 2007 by RNA Quote
Shamandalie Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ma nista posebno, napravila sam jednu igru reci, ali nisam sigurna da smo se razumeli, nebitno totalno. Sto se Labyrintha tice, ma vazno je da se oni raduju sto dolaze ovde i sto ce biti upuceni u to gde dolaze, jer me jednom Andrea pitao u kojoj smo mi vremenskoj zoni u odnosu na njih...Heh, Srbija je i dalje egzotika za neke. Quote
RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Требала си да му кажеш да ће им пут трајати 12 сати авионом, а да смо у истој временској зони као и Иркутск и Улан Батор. Донекле могу и да га разумем, пошто су Бугари већ у другој временској зони. Quote
Shamandalie Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Da, ali kapiras li ti da je to 50 minuta avionom od Milana? Uh, pa valjda su imali nekada geografiju u skoli. Tamo neki Argentinac iz Patagonije cuo npr. za Abonos i pita me za Demether, a neko iz Juzne Evrope nema pojma gde je Beograd. Quote
RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Zato sto su muzicari iz Zapadne Evrope (o Americi da ne govorim) ignoramusi i ne znaju nista dalje van granica svoje zemlje! Quote
Kent Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 (edited) Kilometarskog li spama na ovoj temi, a novi album vec procurio! A sto je najbolje, nema onog uzasnog voiceovera kao sto je imao Freeman kad se pojavio. Scarlet je, ipak, ozbiljnija kuca od Arise-a. Elem, Labyrinth - 6 Days To Nowhere 1. Crossroads 2. There Is A Way 3. Lost 4. Mother Earth 5. Waiting Tomorrow 6. Come Together 7. Just One Day 8. What!!! 9. Coldness 10. Rusty Nail 11. Out Of Control 12. Wolves’N’Lambs 13. Smoke And Dreams 14. Piece Of Time (2007) Come Together je obrada Beatlesa (red je bio kad je vec album masterizovan u londonskom Abbey Road studiju), Roberto sada i svira bas i peva i album je prilicno drugaciji od Freeman-a, iako podjednako melodican. Ima i blastova. Edited February 12, 2007 by Kent Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 http://ul21.rapidshare.com/files/15749190/L_-_6DTN_2007.rar Quote
Kent Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 to i ja ostavih kad kliknes gore na ime benda i albuma Quote
Acid Rain Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Na prvo slusanje i nije nesto specijalno, malo je drugaciji nego inace, sve pesme su u Lyafh fazonu, ali ne toliko dobre! Ne znam, pricacu posle par slusanja... Quote
RNA Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ju, ja ruzna li omota, nisam skoro video gluplji. Quote
Zoll Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Moram imati ovaj album! Sad ću da izmaltretiram nekog od drugara sa adsl-om ili kablom da se to skine... Quote
Acid Rain Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Uh, razocarenje... Ocekivao sam vishe, Freeman je bolji duplo bar! Totalno bezlicno, nepamtljive melodije, neubedljivo i bledo prilicno, jedino sto je bolje od Freeman-a to je produkcija (sto i nije tesko) Bzvz Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Najbolje da je bolja produkcija... Ovaj novi zvuci tanko i bez i malo muda... k'o da su zaboravili da snime ritam gitare Quote
Guest Syrant Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Mislim da bi im Cile uradio mnogo bolji omot... Quote
RaVeN Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 pfffff....i ja sam malo razocaran....ali nije bas toliko lose ! Valjda ce uci u usi posle nekoliko slusanja ! Quote
Prisoner of Dreams Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Hmm... i ja sam prilicno razocaran. Najslabiji Labyrinth album. Quote
Zoll Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Au ,bre, ljudi, nemojte da me ubijate tako... Ja obožavam Labyrinth i baš sam jedva čekao da izađe novi album, a sad kad vidim ovakve komentare, sve mi se čini da ću gadno da se razočaram... zar baš ništa ne valja ? Quote
Atheist Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Pa meni je prva pesma jedna od njihovih boljih, ali to je otprilike to - ostale su: Quote
RaVeN Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 pa i ne zvuci lose posle nekoliko slusanja.... Quote
Zoll Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Moram da nabavim, moram da nabavim, moram da nabavim.... Quote
Apeiron Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 A, nije bas toliko gadan, preteruje se ovuda... Nije najbolji, nije ni odmah posle najboljeg, ali kome se svidja Freeman, moze naci dobrih momenata ovde. Pojednostavili su stil, krace pesme i jasna koncepcija, ali meni je to sasvim OK. Jedino mi se cini da bi efektnije bilo da je manje pesama. Neke su bas dobre, a na zalost dosta je fillera. Ako nista, nije naporan za slusanje, glava ne boli Quote
Lordring Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ako nista, nije naporan za slusanje, glava ne boli Poslušaj Lost ili Wolves'n'Lambs i reci to ponovo Majke im ga pomodarske - kad je power bio IN svirali su power... Kako bih se slatko posrao na ovaj album... Quote
Atheist Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Dobro kaze Laki. Da se izbaci 4-5 pesama i imamo fin album. Sto ce reci da se vise ne slazem sa svojim prothodnim postom. Quote
Recommended Posts